Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλα πρόστιμα σε πρατήρια καυσίμων σε Μοσχάτο και Ταύρο...

Πολύ μεγάλη φαίνεται πως είναι η λίστα των πρατηριούχων που νοθεύουν καύσιμα, προκειμένου να αυξήσουν το κέρδος τους. Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνολικά 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί να νοθεύουν καύσιμα. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αλλά και να κοροϊδεύουν τους οδηγούς - πελάτες τους, οι οποίοι καλούνται από τη μία να σηκώσουν το βάρος από το υψηλό κόστος αγοράς των καυσίμων και από την άλλη να πληρώσουν οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκύψει στο όχημά τους λόγω της νοθείας.


Δείτε την λίστα εδώ

To πραγματικό dancing on Ice... βρίσκεται στον Ταύρο

Ελάτε να ζήσετε το πραγματικό Dancing on Ice και ελάτε να βιώσετε την εμπειρία του χορού επάνω στον πάγο.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια στο παγοδρόμιο του Athens Heart η Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών διεξήγαγε τα Πανελλήνια Πρωταθλήματά της στο Καλλιτεχνικό πατινάζ και στο Χόκεϋ, κάτι που σχεδιάζεται να συμβεί και φέτος, ενώ λόγω των μεγάλων διαστάσεων της πίστας αναμένεται να πραγματοποιούνται και οι προπονήσεις των αθλητών χόκεϋ και καλλιτεχνικού πατινάζ.

Φυσικά, όπως πάντα για την ICE ARENA, προτεραιότητα αποτελεί η χαρά των μεγαλύτερων και σημαντικότερων αθλητών του κόσμου, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά που λαχταρούν για πραγματικό πάγο, και το παγοδρόμιο του Athens Heart είναι σε θέση να τον διαθέτει και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.

Καθημερινά από τις 11:00 – 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 11:00 – 01:00, για φέτος μέχρι το τέλος Απριλίου.

Στην Είσοδο μπορείτε να απευθυνθείτε και για υλοποίηση μαθημάτων αρχαρίων και προχωρημένων, μιας και το Παγοδρόμιο στο Athens Heart διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές στα αθλήματα του πάγου.

Athens Heart website: www.athensheart.gr , τηλ.: 210 3414105