Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τεχνικά προβλήματα Δεν Μας επιτρέπουν την επικοινώνια με τους αναγνώστες μας



Δυστυχώς για μη επιβεβαιωμένους λόγους από νωρίς σήμερα το πρωί ο λογαριασμός
του Facebook Μοσχάτο Ταύρος Life εμφανίζεται κλειδωμένος με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπεται η πρόσβαση  και να μπορούμε να έχουμε μια πιο άμεση και γρήγορη επικοινωνία με τους αναγνώστες μας.
Ειλικρινά μας θλίβει και μόνο η σκέψη της συμμετοχής κάποιου κακόβουλου δακτύλου κάτω από δόλιες και μοχθηρές προθέσεις που οδήγησαν σε αυτή την ύπουλη ενέργεια.
Οποιοσδήποτε ανταγωνισμός  που δεν έχει ως κύριο άξονα την ευγενή άμιλα και προσπαθεί σκόπιμα να μας βάλλει  με τέτοιες ύπουλες μεθόδους ,δηλώνει καθαρά , αδυναμία   και φθόνο, κερδίζοντας  επάξια την αποστρέφεια μας.
Δηλώνουμε πως δεν εισχωρούμε σε πεδία  αντιπαλότητας ασχέτως των προκλήσεων και των επιθέσεων που δεχόμαστε και εμμένουμε στον ίδιο δρόμο που έχουμε πορευτεί.
Υπάρχουν δύο τρόποι για κάποιον να οδηγηθεί στην κορυφή μιας πυραμίδας.Σαν αετός  και σαν ερπετό.
Το Μοσχάτο Ταύρος Life θα επιλέγει πάντα τον πρώτο.
Ευχόμαστε  όμως ολόψυχα το πρόβλημα αυτό να βασίζεται σε τεχνικά προβλήματα του Facebook και στο προσεχές μέλλον όλα  να αποτελούν απλά ένα ατυχές περιστατικό.
Μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή θα σας παρακαλούσαμε  , αν επιθυμείτε   να λαμβάνετε ενημερώσεις των αναρτήσεων μας μέσω Facebook να μπαίνετε εδώ.



Με εκτίμηση η Συγγραφική Ομάδα του
Μοσχάτο Ταύρος Life

8 σχόλια:

  1. Ας πούμε συνάδελφος...9 Ιανουαρίου 2011 στις 12:49 μ.μ.

    Όταν κάποιος αρχίζει να πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας τότε έχει σίγουρα μεγάλο πρόβλημα! Το συγκεκριμένο κείμενο καλό θα ήταν να το κατεβάσετε αφού μόνο και μόνο σας εκθέτει! Όπως είναι γνωστό για να σας ικανοποίησω τη περιεργια, οταν κανείς πάνω από 100 προσθήκες φίλων την ημέρα το Facebook αυτόματα απενεργοποιει το λογαριασμό σου για λίγες ημέρες! Το γράφει και στους όρους χρήσης, γιαυτο και μετά από λίγες ημέρες όπως είδατε ο λογαριασμός επανήλθε και από τότε έχετε δυο λογαριασμούς στο Facebook!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάποιος δεν γνωρίζει καλύτερα να μην μιλάει.Λέμε εμείς.Κύριε συνάδελφε δεν θα σας κάνω το χατήρι να μπώ στην διαδικάσια ανάλυσης του συγκεκριμένου θέματος.Το κείμενο δεν κατεβαίνει γιατί δεν είμαστε τις άποψεις να κρύβουμε ότι γράφουμε.Το κέιμενο γράφει εάν δεν προσεξες ''Ευχόμαστε όμως ολόψυχα το πρόβλημα αυτό να βασίζεται σε τεχνικά προβλήματα του Facebook και στο προσεχές μέλλον όλα να αποτελούν απλά ένα ατυχές περιστατικό''.Μιλήσαμε στην Αμερική στη Facebook και δώσαμε λύση.ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ LIFE ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ BLOGS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ LIFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κεφαλαία γράφεις γιατί φωνάζεις; Άστο θα κάνεις ρυτίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ.ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίδοξος συνάδελφος!10 Ιανουαρίου 2011 στις 1:50 μ.μ.

    "...ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ BLOGS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..."

    Καλά τόσο σε πονάει το Μοσχάτο Live!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σχέση έχει το Μοσχάτο Live Στην συζήτηση μας.Το Μοσχάτο Live είναι το Μεγαλύτερο blog σε αναγνώστες στο ΜΟΣΧΑΤΟ.Είπαμε κάτι για το Μοσχάτο Live και δεν το γνωρίζουμε??Ίσα ίσα έχουμε άριστη σχέση. Μάλλον Πονάει εσένα το Μοσχάτο Ταύρος Life και δεν ξέρω τον λόγο ...ή μάλλον ξέρω... επίδοξε συνάδελφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Re paidia sorry poy epemvainw alla to mosxato live ontos ti sxesh exei me thn syzhthsh.mhpws aytos einai valtos toy mosxato live?To mosxato live einai kommatiko kai opoios den to kserei mporei na to mathei.makari na meinete eseis etsi giati se ligo den tha yparxei enhmerwsh xwris na einai kateythinomenh.Entajsei sta site poy ta doyleyoun dimosiografoi alla kai ta blogs toy mosxatoy na exoyn ola grammh? me ayto ton tropo isopedonete ta blogs.eyxomai na mhn allaksete kai eseis.ean mpeite se alla blogs krazoyne to mosxato live synexeia gia ta goysta poy kanei ston efthimioy kai ston ntereka.sorry gia thn paremvasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι συνάδελφος13 Ιανουαρίου 2011 στις 1:27 μ.μ.

    Ξεκίνησε το θάψιμο στο Μοσχάτο Live! Και οι μάσκες έπεσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com