Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Συλλήψεις στον Ταύρο για απομιμήσεις ρούχων

Εννέα Κινέζοι κι ένας Έλληνας συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή του Ταύρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, την ώρα που ξεφόρτωναν κούτες με απομιμήσεις επώνυμων ρούχων.

Σε έλεγχο που τους έγινε, κατά τη στιγμή της εκφόρτωσης και μεταφοράς χαρτοκιβωτίων από δύο οχήματα σε εκμισθωμένη αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 325 κούτες που περιείχαν ρούχα-προϊόντα απομίμησης γνωστών επώνυμων εταιρειών.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Πετραλώνων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

H καύση καλωδίων και σκουπιδιών από τους Ρομά της Ορφέως συνεχίζεται

Ενώ οι διαδικασίες για την προώθηση της λύσης της ανακύκλωσης  ( ¨πράσινο σημείο¨ ) από το ΥΠΕΚΑ πρωτοστατούντος της ειδικής γραμματέως του Υπουργού κας Καραβασίλη Μ. μαζί με το κλιμάκιο εργασίας βρίσκονται σε εξέλιξη η καύση καλωδίων και σκουπιδιών από τους Ρομά της Ορφέως 117 και όχι μόνο συνεχίζεται.



   Παράλληλα στο Δήμο της Αθήνας ύστερα από αυτοψία που ζήτησε ο Δήμος από το Υπουργείο Υγείας αποστέλλεται έγγραφο στις 19/07/2011 με τη διαδικασία του επείγοντος το οποίο καταλήγει όπως σας το παραθέτω.
Παρακαλούμε τον Δήμαρχο της Αθήνας κο Καμίνη Γ. να δώσει άμεση προτεραιότητα στο θέμα των Ρομά του Βοτανικού και να συνεργαστεί έστω και τώρα με το ΥΠΕΚΑ για την προώθηση της ανακύκλωσης βάζοντας παράλληλα σαν στόχο το σύντομο χρονικό όριο για την μετεγκατάστασή τους.

   Υ.Γ. Στις 01/08/2011 στις 21.00 εγώ η ίδια έγινα μάρτυρας καύσης μεγάλης ποσότητας καλωδίων από Ρομά που διαμένουν παράνομα στα εγκαταλελειμμένα κτίσματα Πειραιώς 77 δίπλα από την Spider ( Δήμος Μοσχάτου Ταύρου ). Ενημέρωσα τη πυροσβεστική.

   Κύριε Δήμαρχε σας παρακαλούμε πολύ να προβείτε σε δικές σας ενέργειες για την εξάλειψη και αυτής της εστίας.


¨Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών¨
Αλιφιεράκη Αναστασία

Χάλκινος ο Ξενίδης από τον σύλλογο ελεύθερης πάλης Ταύρου στο Παγκόσμιο

Άλλη μια διάκριση στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου αυτή την φορά από τον Σύλλογο Ελεύθερης πάλης Πολυνίκη Ταύρου.

Χάλκινος ο Ξενίδης στο Παγκόσμιο του Βουκουρεστίου!

Άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή,μετά το μετάλλιο της Μαρίας Πρεβολαράκη, τελευταία ημέρα των αγώνων του Παγκοσμίουπρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, από τον ΞενίδηΤιμόθεο στην κατηγορία των 84 κιλών ελευθέρας πάλης.

Παλεύοντας με αθλητές από το Καζακστάν, τηνΑρμενία, τη Γεωργία και το Ουζμπεκιστάν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ελευθέραςπάλης, εφήβων του 2011, στο Βουκουρέστι, τίμησε τη χώρα μας, κατακτώντας τοχάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 84 κιλών.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΦΠάλης, κ. ΞενοφώνΑθανασίου υποδέχτηκε τη Δευτέρα, 1 Αυγούστου, τον πρωταθλητή μας στο "ΕλευθέριοςΒενιζέλος" και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Παράτις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός, η πάλη συνεχίζει ναπροσφέρει επιτυχίες στη χώρα μας. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν τιςδυνατότητες να κάνουν περήφανους όλους τους Έλληνες στους Ολυμπιακούς Αγώνεςτου Λονδίνου!”

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή επιτυχία!




 Μπείτε στο blog του Συλλόγου εδώ