Τρίτη 19 Απριλίου 2011

H ''βιομηχανία'' της παραλαβής του χαλκού στον καταυλισμό της Ορφέως καλά κρατεί...

Την ίδια ημέρα 16/04/2011 άλλες ποσότητες καλωδίων κάηκαν και άλλες αποφλοιώθηκαν.
 Όπως βλέπετε η ''βιομηχανία'' της παραλαβής του χαλκού είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο στον καταυλισμό της Ορφέως 117 και Σαλαμινίας 8 καλά κρατεί.

Μία φωτογραφία 1000 λέξεις !


Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση

Ευχόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας αυτό το Πάσχα να είναι το τελευταίο που οι μοσχοβολιές της άνοιξης είναι μπερδεμένες με δηλητήρια από καμένα καλώδια και σκουπίδια.

   Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους των blogsite του διαδικτύου που κάθε φορά που χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους αναρτούν τις δημοσιεύσεις μας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον αγώνα μας αλλά και την ενημέρωση των πολιτών.

 '' Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών ''

Δείτε τις Φωτογραφίες

Συλλήψεις σε καφετέρια του Μοσχάτου για παράνομο στοίχημα

Χτυπήματα κατά του παράνομου στοιχηματισμού σημείωσε η αστυνομία στην Ελασόνα και το Μοσχάτο Αττικής.

Συγκεκριμμένα αργά χθες βράδυ στην Ελασσόνα του νομού Λάρισας, αστυνομικοί με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνέλαβαν ιδιοκτήτη πρακτορείου του για διενέργεια παράνομου στοιχηματισμού. Μάλιστα κατέσχεσαν τα ευρήματα και ποσό 20.000, προερχόμενα εκ του παράνομου τζόγου.

Στη συνέχεια, χθες τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο Μοσχάτο συνελήφθη ιδιοκτήτης καφετέριας και ένας παίκτης που στοιχημάτιζε την ώρα εκείνη σε αγώνες ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής.

Ολοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στους κατά τόπους εισαγγελείς, αφού σχηματίστηκαν σε βάρος τους δικογραφίες, για τα περαιτέρω.

Xrimanews.gr