Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μια επιστολή ενός ποδηλάτη από την Φλώρινα ξεσήκωσε και ποδηλάτες του Μοσχάτου

Μια επιστολή από έναν ποδηλάτη της Φλώρινας έχει ξεσηκώσει πολλούς λάτρες του αθλήματος για να τον συνοδεύσουν στην μεγάλη πορεία που θα διανύσει από Φλώρινα με προορισμό το υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα. 
 
Η επιστολή διαμαρτυρίας του ποδηλάτη έχει να κάνει με την έλλειψη ειδικού κτηρίου για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Ακριτική πόλη. 
 
Ποδηλάτες του Μοσχάτου καλούν τον κόσμο που θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή, να παραβρεθεί με τα ποδήλατά του την Παρασκευή 4/11 στις 9:00 πμ στα φανάρια της Μακρυγιάννη κοντά στην παραλία του Μοσχάτου για να τον συνοδεύσουν στο υπουργείο. Το κάλεσμα είναι για καλό λόγο.

Διαβάστε το Δελτίο τύπου του ποδηλάτη από την Φλώρινα
610 χιλιόμετρα με 33 αναπνοές

   Την Τετάρτη 2/11 στις 09:00, θα ξεκινήσω το ποδηλατικό μου ταξίδι από την ακριτική πόλη της Φλώρινας με τελικό προορισμό την Αθήνα για να καταλήξω το μεσημέρι της Παρασκευής 4/11 μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας. Θέλω με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθώ για την έλλειψη ειδικού κτιρίου για τα 33 παιδιά με ειδικές ανάγκες.
   Παραθέτω το χρονοδιάγραμμα της διαδρομής (οι ώρες είναι σημειωμένες κατά προσέγγιση):
·        Φλώρινα          09:00
·        Πτολεμαίδα     12:00
·        Κοζάνη            14:00 [Επίδοση επιστολής διαμαρτυρίας / συνομιλία με Περιφερειάρχη]
·        Γρεβενά           18:00
·        Καλαμπάκα     22:00
·        Τρίκαλα           23:30
·        Καρδίτσα        00:30
·        Λαμία              11:30
·        Αμφίκλεια       17:00
·        Θήβα               22:30
·        Μάνδρα           06:30
·        Ελευσίνα         07:00
·        Πειραιάς          09:00
·        Μαρούσι         12:00 [Επίδοση επιστολής διαμαρτυρίας/ συνομιλία με Υπουργό]

   Η πρώτη διανυκτέρευση θα γίνει μετά την Καρδίτσα και η δεύτερη μετά την Θήβα.
   Θέλω να ευχαριστήσω το Cyclist.gr από την Αθήνα, για την απλόχερη βοήθεια του σε θέματα εξοπλισμού. Επίσης, εδώ στη Φλώρινα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για οικονομική υποστήριξη, η οικογένεια  Παυλίδη, η εταιρία κρεάτων Μπέλλης, το ξενοδοχείο Βέλτση, οι εταιρίες Αγγελόπουλος, Πασχαλίδης,  Εισαγωγική Σουμπάσης Ο.Ε. και μερικοί ακόμα που βοήθησαν ανώνυμα.
   Χωρίς την βοήθεια τους, αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Τους ευχαριστώ όλους για την προσφορά τους

Σπύρος Καρατζούλης  6932 349797

Οι Ακαδημίες της Liverpool στον Ταύρο

Το έμβλημα της μεγάλης Λίβερπουλ κοσμεί το τελευταίο διάστημα την ακαδημία του Αίαντα Ταύρου, καθώς είναι κι επίσημα κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου ανάπτυξης και ανάδειξης ταλέντων του μεγάλου βρετανικού συλλόγου.

Από τη Δευτέρα ξεκίνησε το πρώτο soccer school για την ομάδα με την επίσκεψη του τεχνικού της ακαδημίας της Λίβερπουλ, Άλεξ Άρνολντ, ο οποίος πέρα από τις προπονητικές συνεδρίες στα παιδιά της ακαδημίας, πραγματοποίησε και σεμινάριο σε γονείς με θέμα τις σχέσεις γονέων- προπονητών και παιδιών.

Σήμερα Τετάρτη, ο κύριος Άρνολντ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία των Liverpool International Football Academies με τον Αίαντα Ταύρου δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό που επιθυμούμε είναι, εκτός από ποδόσφαιρο, να διδάξουμε και ήθος στα μικρά παιδιά».

Ενώ για τις δυνατότητες διάκρισης των νεαρών ποδοσφαιριστών είπε: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί ένα παιδί με ταλέντο στο Kirkby αλλά πέραν του ταλέντου θα χρειαστεί προσήλωση, προσπάθεια και φυσικά παιδεία που λαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή στα Liverpool Soccer Schools.»

Ο Άλεξ Άρνολντ παρουσίασε, επίσης, ένα νέο και πρωτοποριακό προπονητικό εγχειρίδιο, το οποίο περικλείει όλη την τεχνογνωσία του συλλόγου και εφαρμόζεται σε όλες ανεξαιρέτως τις ακαδημίες του, είτε πρόκειται για την μητρική, είτε γι’ αυτές που δημιουργούνται στον υπόλοιπο κόσμο. Ο συγκριμένος προπονητικός οδηγός ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια απ’ όλους ανεξαιρέτως, οι επιλογές των συνεργατών γίνονται με τα πλέον αυστηρά κριτήρια και ο έλεγχος είναι συνεχής.

Το Soccer School θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας και επόμενος σταθμός του Άγγλου τεχνικού είναι το Βέλο Κορινθίας (Ελλάς Βέλου).sportfm

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό ωδείο Μοσχάτου

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο ξεκίνησαν

Οι εγγραφές συνεχίζονται για όλα τα τμήματα και τις σχολές, Καθημερινά (εκτός Σαββάτου-Κυριακής) 18.00-21.00 


Στο Κεντρικό Ωδείο, Λυκούργου και Ελευθερίας, στο Μοσχάτο

Τηλ. επικοινωνίας: 210 4833230 (απόγευμα)