Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Περιβαλλοντική Έκθεση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Στον Ταύρο

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εγκαινιάζει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, μία πρωτότυπη έκθεση με τίτλο …

“etsi για το Περιβάλλον” με έργα της εικαστικής καλλιτέχνιδος και δημιουργού του εμβλήματος των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, Ροδάνθης Σεντούκα και με τη συμμετοχή του εικαστικού καλλιτέχνη Harry Lambert, της designer Vasilia και της κεραμίστριας Χριστίνας Μόραλη. Ολογραφικές εφαρμογές: Kay & Gee.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, σχέδια και χειροποίητα χρηστικά αντικείμενα από ανακυκλωμένα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, τα οποία εκτός από τη φυσική έκθεσή τους, θα προβάλλονται τόσο σε οθόνες όσο και σε τρισδιάστατα αιωρούμενα στο χώρο ολογράμματα.
Στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση ενός νέου τρόπου σκέψης αλλά και δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος τόσο μέσω της χρήσης της τεχνολογίας ως οικολογικού μέσου στη δημιουργία και παρουσίαση έργων τέχνης, όσο και της αποτίμησης και απόδοσης του περιβαλλοντικού ισοδύναμου ακόμα και για τα καλλιτεχνικά έργα και τις εκθέσεις τους.
Έτσι, η έκθεση “etsi για το Περιβάλλον” φιλοδοξώντας να συνεισφέρει στην αναγκαία αφύπνιση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα τη διατύπωση μία διαφορετικής πρότασης δράσης, αποτιμά κάθε ξεχωριστό έργο της έκθεσης σε αντίστοιχη αξία δέντρων προς φύτευση, ορίζοντας το περιβαλλοντικό του ισοδύναμο.
Με την όποια αγορά έργων ή υπογεγραμμένων αντιτύπων, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα συνεισφέρει έμπρακτα “δημιουργώντας φυσικό περιβάλλον” αφήνοντας παράλληλα το δικό του, θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Με αυτόν τον τρόπο η έκθεση, μετά το τέλος της, θα προσφέρει τουλάχιστον 1000 δέντρα τα οποία θα φυτευτούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.
Στα έργα της έκθεσης περιλαμβάνονται ζωγραφικά έργα και σχέδια, καθώς και χειροποίητα αντικείμενα τέχνης (από design έπιπλα: τραπέζι, παγκάκι YoYo, origami, βάζα έως κεραμικά πιάτα σουβέρ και σουπλά, μπλοκ σημειώσεων, φορέματα κ.ά.)
Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 09/09/2010 έως 10/10/2010

Σας είχαμε ενημερώσει Πρώτοι για την έκθεση στις 26/08/2010 πατήστε εδώ

ΑΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ

Η θεατρική παράσταση του εργαστηρίου του Δήμου Πετρούπολης

«Μια πόλη στα σύννεφα», η οποία θα παρουσιαζόταν σήμερα 9/9/10, στο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Σινέ-κήπο»,

ΑΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ,
λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΟΣΧΑΤΟ διαμέρισμα 67 τ.μ., 1ου, διαμπερές, 2 υ/δ, κατασκευή '67, αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, διπλοκατοικίας, χωρίς ασανσέρ, πλησίον ΗΣΑΠ, τιμή 400 ευρώ 210/ 94025 79

Τιμή: 400,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 9402579

ΤΑΥΡΟΣ οδός Αναξαγόρα, διαμέρισμα 65 τ.μ., 1ου, 1 υ/δ, κατασκευή '70, κλιματισμός, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον ΗΣΑΠ, δυομισάρι, διπλοκατοικίας.

Τιμή: 380,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6942/ 021037

ΉΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ

Με τέρματα των Θέου (11’) και Χρίστο (80’), ο Αίαντας Σαλαμίνας επικράτησε 2-0 στο Μοσχάτο επί της τοπικής ομάδας εχθές στο γήπεδο του Μοσχάτου. Η ομάδα του ΑΟ Μοσχάτου απογοητεύει με τις εμφανίσεις της στην προετοιμασία αφού προέρχεται από συνεχόμενες ήττες (στα φιλικά) και δείχνει ότι η ομάδα θέλει αρκετή δουλεία ακόμα.Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά σε αυτό το
δύσκολο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής και ο ΑΟ Mοσχάτου να βρει ξανά τον δρόμο του.

ΠΩΛΗΤΗΣ 25 έως 35 ετών ζητείται από αποθήκη στο Μοσχάτο

ΠΩΛΗΤΗΣ 25 έως 35 ετών, κάτοχος μοτό και άδεια οδήγησης ΙΧ, ζητείται από αποθήκη με υλικά συσκευασίας, στο Μοσχάτο

Περιοχή : Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 4818803

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΤΑΥΡΟΣ

Συναυλία με τους ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ και ΟΡΦΕΑ ΠΕΡΙΔΗ Σήμερα Πέμπτη 09/09/2010 Πλατεία Καμινίων του Δήμου Πειραιά
Ωρα συναυλίας 8:30 μμ
Είσοδος Ελεύθερη

''THE EXPENDABLES'' Στο Σινέ Νέα Μασκώτ Στον Ταύρο

Μια ομάδα έξι άριστα εκπαιδευμένων μισθοφόρων, γνωστή ως "The Expendables", προσλαμβάνεται από τον μυστηριώδη κύριο Τσερτς, με σκοπό να ανατρέψει τον δικτάτορα ενός νησιού, που βρίσκεται κοντά στη Βραζιλία. Στο κατόπι τους όμως βρίσκονται ένας πράκτορας της CIA, ο ψυχωτικός σωματοφύλακάς του και ένα πρώην μέλος της ομάδας που αναζητά εκδίκηση.THE EXPENDABLES

του Σιλβέστερ Σταλόνε
με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Μίκι Ρουρκ, Έρικ Ρόμπερτς, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις


ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως, Πάρκο Ηρώων
9/09/2010 - 15/09/2010
Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3459531
Ώρες προβολής: 20.45, 23.00

Δείτε το Βίντεο

ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ζητούνται από μεγάλη εταιρεία στον Ταύρο

ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ εμφανίσιμες, έως 35 ετών ζητούνται από μεγάλη εταιρεία στο χώρο της εστίασης, για το κατάστημά της, στον Ταύρο, προϋπηρεσία επιθυμητή, μισθός, ασφάλιση 210/ 96389 52


Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 9638952

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Πετρούπολης Στο Σινέ Κηπος Μοσχάτου

Σήμερα Πέπμτη στις 8:30 μμ στο ΣΙΝΕ ''ΚΗΠΟΣ'' στο Μοσχάτο θα πραγματοποιηθεί παράσταση από την θεατρική ομάδα της Πετρούπολης.Είναι ο 2ος κύκλος παραστάσεων του 3ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ όπου συμμετέχουν και οι ομάδες μας(Μοσχάτου - Ταύρου)


ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Πλατεία μεταμορφώσεως
Μακρυγιάννη κ Θερμοπυλών τηλ: 2104810790


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Θεατρική Ομάδα Δήμου Μοσχάτου «ΣκΗνοβάτες» Σήμερα στο Πέραμα

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


«ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»
Πέμπτη 9/9/2010 και ώρα 20.30

Θεατρική Παράσταση «Τέσσερα Ζευγάρια Εξομολογούνται»
των D. Fo, F. Rame, Κ. Μουρσελά, T. Williams, W. Saroyan
από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μοσχάτου
Δημ. Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» – Τέρμα Περάματος
(πλησίον του Κολυμβητηρίου Περάματος)

Είσοδος Ελεύθερη