Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.


Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου...
θα πραγματοποιήσουν τρίωρες στάσεις εργασίας.Την Τετάρτη 29 του μηνός, η στάση εργασίας θα είναι πεντάωρη.
Δεν θα κινηθούν τρένα, δεν θα λειτουργήσει ο προαστιακός και το τμήμα του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Πηγή: skai.gr

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια

Προβλήματα από την σφοδρή νεροποντή σε αρκετά σημεία της Αθήνας, με τον κόμβο της Συγγρού με την Ποσειδώνος κλειστό στο Δέλτα Φαλήρου. Πλημμύρες στην Αίγινα και τη Βάρη. Καταιγίδες το απόγευμα.


Έκλεισε λόγω πλημμύρας η Συγγρού στον κόμβο του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Πειραιά καθώς και η οδός Π.Ράλλη στο ύψος της οδού Χαμοστέρνας, ενώ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο χρησιμοποιείται μόνον μία λωρίδα.

Την ίδια ώρα η πυροσβεστική δέχθηκε 25 κλήσεις για άντληση υδάτων από από σπίτια στην Αίγινα που την έπληξε σφοδρή νεροποντή, ενώ κλήσεις για βοήθεια δέχτηκε επίσης από την περιοχή της Βάρης, του Μοσχάτου, του Ρέντη και του Ιλίου.

Προς το παρόν το πρόβλημα με τις έντονες βροχές εντοπίζεται κυρίως στη νότια Ελλάδα, αλλά το απόγευμα προβλέπεται επιδείνωση του καιρού στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με ισχυρές καταιγίδες.

Πηγή : news247

H «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» Ελληνικός Κόσμος στον Ταύρο

Η μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία του Εθνικού Θεάτρου με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», για μόνο 20 παραστάσεις


Από τις 6 Οκτωβρίου και για μόνο 20 παραστάσεις, η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, θα φιλοξενείται στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία του Εθνικού Θεάτρου, που παίχτηκε στο ασφυκτικά γεμάτο θέατρο της Επιδαύρου, αλλά και στην επαρχία, παρουσιάζεται και στο αθηναϊκό κοινό για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

«ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΛΕΑ

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Αίθουσα Αντιγόνη Πειραιώς 254, Ταύρος Τηλ. 212 254 0312

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
25 €, 20 €, 15 € Διακεκριμένες θέσεις:35 €

Ένα δικό μας παιδί σκοτώθηκε χθές

Ένα δικό μας παιδί σκοτώθηκε χθές το Απόγευμα με την Μηχανή του
Κοντά στο Σχιστό..τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Δείτε τα γκολ και τις Δηλώσεις Από το Κύπελλο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Video)

Τελευταία φορά που βρέθηκε ο Κυριάκος Ηλιόπουλος και οι συμπαίκτες του στον ΑΟ Μοσχάτου στο γήπεδο του Κορυδαλλού, πανηγύρισαν την άνοδο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Το απόγευμα της Τετάρτης το Μοσχάτο πανηγύριζε την πρόκριση στον γ΄ γύρο του κυπέλλου Πειραιά. Στο γεγονός αυτό συνέβαλε τα μέγιστα και ο Ηλιόπουλος πετυχαίνοντας τα τρια γκολ της ομάδας του.

Ο πρώτος σκόρερ του Μοσχάτου πέρυσι και δύναμη στην γραμμή της επίθεσης για την ομάδα του, Κυριάκος Ηλιόπουλος μας τόνισε: «Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμάς που προερχόμαστε από μια ήττα που μας έριξε ψυχολογικά από τον Σαρωνικό Αίγινας. Παίξαμε με μια ομάδα που κυρίως αμυνόταν και για αυτό πήγαμε στην παράταση. Δεν το θέλαμε αυτό αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα συνεχίζουμε την δουλειά γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στο πρωτάθλημα και από κει και πέρα ότι καλύτερο στο κύπελλο».


Δείτε τα γκόλ του Ηλιόπουλου και τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος αλλά και ο προπονητής του Αετου Κορυδαλλού.Το Βίντεο Είναι απο το sportactive



πηγή: sportactive

Αγχολυτικά μέρος δεύτερο.


Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα το Μοσχάτο Ταύρος Life , σας παραπέμπει σε ευχάριστα και διασκεδαστικά link που σκοπό έχουν να λειτουργούν σαν αγχολυτικά και να σας χαλαρώνουν, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την γνώμη μας στην εποχή που διανύουμε.

Καλή σας διασκέδαση.

http://www.danpat.fi/janne/flash/kuplamuovi.swf

Το τραγούδι της ημέρας από ''τα παιδιά της γειτονιάς μας''

Για Σήμερα Σάββατο επιλέξαμε ένα τραγούδι από ''τα παιδιά της γειτονιάς μας''.
Το τραγούδι είναι των Whatever από το Μοσχάτο. Να θυμίσουμε ότι τα παιδιά
είχαν φτάσει σε πολύ καλό δρόμο για να περάσουν στις 8 επικρατέστερες μπάντες του Χ-FACTOR και πολύ σύντομα θα τους βλέπαμε στους δέκτες μας.Δυστυχώς αποκλείστηκαν λίγο πριν το τέλος. Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να τους πούμε ότι δεν πειράζει.κάθε αποτυχία σε δυναμώνει για να έρθει η επιτυχία. Για πάρτε μια γεύση από τους Whatever...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Κλειστό για δέκα μέρες το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου «Ανω Πατήσια-Ειρήνη»

Κλειστό για δέκα μέρες θα μείνει από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου «Ανω Πατήσια-Ειρήνη»λόγω των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Στο τμήμα αυτό, το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ15.


Από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου θα λειτουργούν κανονικά οι αποβάθρες (Ανόδου - Καθόδου) των σταθμών «Περισσός» και «Πευκάκια».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τέλος του έτους παραμένει κλειστό το τμήμα «Αττική-Μοναστηράκι» και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με τις γραμμές 2 και 3 του μετρό.

Πηγή: tromaktiko

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 25/09/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Δεν εφημερεύει κανένα Φαρμακείο σήμερα
Από το Μοσχάτο Και τον Ταύρο. Το κοντινότερο 
στον Δήμο μας που εφημερεύει την περισσότερη
ώρα στο 24ωρο Είναι:  

8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-11μ.μ.

ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ: Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ 3 (ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ).