Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Πρατήριo υγραερίου κίνησης στο Μοσχάτο μου έβαλε αέρα... κοπανιστό

Τα κόλπα των βενζινάδικων άρχισαν να κάνουν και τα πρατήρια υγραερίου κίνησης. 

Με είχαν ενημερώσει για κάποιο πρατήριο στο Μενίδι, ότι βάζει αέρα, δεν πήγα ποτέ εκεί από τότε που έβαλα το κιτ στο αυτοκίνητό μου, αλλά την πάτησα την προπαραμονή των Χριστουγέννων στο πρατήριο που είναι αμέσως μετά από την γέφυρα Μοσχάτου δεξιά προς την Λαχαναγορά.

Δεν το ήξερα και τυχαία ένας ταξιτζής μου το συνέστησε. Εβαλα λοιπόν 39 ευρώ και ξεκίνησα για ταξίδι χωρίς να κοιτάξω την βελόνα που είναι στο πόρτ-μπαγάζ και το είχα γεμίσει με τσάντες.

Πήγα έως τα Βασιλικά Χαλκίδας και το μοτέρ έσβυσε. Γύρισα στην βενζίνη για να φθάσω στον προορισμό μου και εκεί ανεκάλυψα την κομπίνα.

Προσοχή μεγάλη λοιπόν όταν βάζετε υγραέριο, να κοιτάτε πάντα την ένδειξη επάνω στο τάνκ και καλό είναι να τους ενημερώνετε, ειδικά στο συγκεκριμένο πρατήριο του Μοσχάτου, ότι πολλοί πελάτες έχουν κάνει καταγγελίες για την κομπίνα τους με τον αέρα κοπανιστό που τους γεμίζουν....

Καταγγελία αναγνώστη του zougla.gr

Το απόγευμα η σήμανση στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου για την διάρρηξη

Όπως σας ενημερώσαμε σήμερα το πρωί υπήρξε διάρρηξη στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα οπού φιλοξενείται το Πινγκ Πονγκ του Ταύρου.

Πριν λίγο έδωσε κατάθεση ο προπονητής της ομάδας ο κ. Άρης Τσακίρογλου μαζί με τον υπεύθυνο αθλητισμού Αντώνη Μπούτση στην ασφάλεια του Ταύρου.

Οι ληστές έσπασαν το παράθυρο που βρίσκεται στην αίθουσα και πήραν το ένα και μοναδικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του συλλόγου.

Εφόσον ο χώρος ο συγκεκριμένος είναι δημόσιος θεωρείτε διακεκριμένη κλοπή και μέχρι το απόγευμα θα έχει περάσει η σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα.

Η Φωτογραφία είναι από τον χώρο οπού βρισκόταν ο υπολογιστής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 1/1 σε Tαύρο και Μοσχάτο

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από σήμερα Τετάρτη έως την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2012 σε δρόμους των Δήμων Μοσχάτου/ Ταύρου και Νίκαιας/ Αγίου Ιωάννη Ρέντη, λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου ηλεκτροδότησης των τρόλεϊ.

Όταν δεν θα εκτελούνται εργασίες, το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία, ενώ εργασίες δεν θα εκτελούνται καθημερινά κατά τις ώρες 15.00 έως 17.00.

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:

Α' ΦΑΣΗ
α) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε μέγιστο πλάτος μίας λωρίδας από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της οδού Πειραιώς, στο τμήμα της από την οδό Χαμοστέρνας έως την οδό Πολυκράτους και σε μέγιστο μήκος 300 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά .

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Πειραιά από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

β) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στην οδό Πειραιώς, κατά μήκος των εκτελούμενων έργων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Β' ΦΑΣΗ:
α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μυρτάκης, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Σμύρνης τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων .

β) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μακεδονίας, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Σμύρνης τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, των περιοίκων και του ΟΑΣΑ.

γ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγίου Γεωργίου, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Σμύρνης τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

δ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κυδωνίων, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Σμύρνης τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

ε) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ταύρου, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Παπάζογλου τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

στ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγρινίου, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Παπάζογλου τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

skai

Έκλεψαν την αίθουσα Πινγκ Πονγκ στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου

Χθες το βράδυ οι προπονητές του πινγκ πονγκ ενημερώθηκαν ότι παραβίασαν την αίθουσα τους στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου και άρπαξαν τον υπολογιστή του συλλόγου.

Οι ληστές έσπασαν το παράθυρο του γυμναστηρίου και μπήκαν στον χώρο όπου και προπονείται το πινγκ πονγκ του Δήμου μας και κατευθύνθηκαν στην αίθουσα όπου βρίσκονται τα κύπελλα αλλά και τα μετάλλια του συλλόγου.

Οι ληστές απέσπασαν μόνο τον υπολογιστή που υπήρχε στην συγκεκριμένη αίθουσα και τράπηκαν σε φυγή.

Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του πνευματικού κέντρου αλλά και υπεύθυνος των αθλητικών Μοσχάτου και Ταύρου Αντώνης Μπούτσης μαζί με τους προπονητές, θα πάνε να καταθέσουν στην ασφάλεια του Ταύρου για το συμβάν.