Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Προβολή ταινίας του Θανάση Βέγγου την Παρασκευή 24/06 στον Σινέ Νέα Μασκώτ στον Ταύρο

Άγιαξ Ταύρου: Επιπλέον πέντε ανανεώσεις...

Ακριβείς στα λόγια τους εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Αγιαξ Ταύρου, που μέρα με τη μέρα πραγματοποιούν τις ενέργειες για την διατήρηση του βασικού κορμού.

Χθες, ακόμη πέντε παίκτες ήρθαν σε συμφωνία με την ερυθρόλευκη διοίκηση και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την ερχόμενη σεζόν. Στον Αγιαξ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 24χρονος επιθετικός Ελτον Χαλίλι, που είχε τεράστια συνεισφορά στη σωτηρία με τα επτά γκολ που σημείωσε, ενώ ανανέωσε και ο 28άχρονος φορ Στάθης Θεοφάνους, εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας.

Κάτοικος... Ταύρου θα συνεχίσει να είναι και ο 18άχρονος Γιώργος Τσαϊλάκης, βασικός τερματοφύλακας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Σημαντικό μερίδιο είχαν και ο 19χρονος μέσος Γιάννης Μιχαηλίδης, όπως και ο 18άχρονος αμυντικός Κώστας Καζιάνης.

periferiako

Αφιέρωμα στον ΣΟΠΕΝ την Παρασκευή 24/06 στο Δημοτικό ωδείο Μοσχάτου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟ ΣΟΠΕΝ

Μουσική-Λόγος-Εικόνα

Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου
Λυκούργου και Ελευθερίας
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011, ώρα 20.30 


Διακοπή ρεύματος σε Μοσχάτο και Ταύρο σήμερα Πέμπτη 23/06/11

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε το προγραμμα των διακοπών ρεύματος σε όλη τη χώρα για το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιουνίου.

Στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης οι διακοπές ρεύματος θα λάβουν χώρα ως εξής:

Αττικής

12.30-13.30 Ταύρος, Ρέντης, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Τερψιθέα, Καστέλα, Πειραϊκή, Πειραιάς, Καμίνια, Πηγάδα.

13.30-14.30 Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Κουκάκι, Πετράλωνα, Πέραμα , Κερατσίνι, Αμφιάλη, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλός

Email αναγνώστη:Ληστέψανε 13χρονο στο Μοσχάτο με την απειλή μαχαιριού

Μια άσχημη εμπειρία έζησε προχθές το βράδυ 21/6 στις 10.30 ένας νεαρός 13χρονος στο Μοσχάτο.

Όπως μου τα περιέγραψε, καθώς γύριζε στο σπίτι του από την πλατεία Μεταμόρφωσης, αντιλήφθηκε στο ύψος της Ρ. Φεραίου μπροστά από την κρεπερί, να τον ακολουθεί μια παρέα πέντε νεαρών.

Θεωρώντας ότι δεν κινδυνεύει συνέχισε τον δρόμο του προς την Πίνδου. Στη διασταύρωση με την Λυκούργου, τον πλησίασαν και τον ρώτησαν τι ώρα είναι. Μετά από σύντομο διάλογο και με την απειλή μαχαιριού, τον πήγαν στο πεζοδρόμιο κάτω από ένα δέντρο και του πήραν το κινητό.

Δυστυχώς ο νεαρός δεν ειδοποίησε αστυνομία, αλλά ούτε και καταγγελία έκανε, φοβούμενος αντίποινα. Οι δράστες μιλούσαν ελληνικά, αλλά ο νεαρός πιστεύει ότι είναι αλλοδαποί, λίγο μεγαλύτεροί του.

Κάνω την καταγγελία στα blog για να είναι ενήμεροι και οι γονείς, αλλά και τα παιδιά που κυκλοφορούν βραδυνές ώρες, επειδή είμαι και εγώ πατέρας δύο παιδιών.