Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ''ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ''

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Φίλες και φίλοι

Με τους Πολίτες Μπροστά καταγράψαμε το ισχυρό μήνυμα.
Μήνυμα πολιτών για νέα προοπτική, για νέα πολιτική, για νέα πρόσωπα, για ανεξάρτητη δημοτική αρχή.

Μήνυμα πολιτών για δημοτική αρχή που θα θέτει όρια και όρους για να επιτευχθεί η αρμονία ανάμεσα στο περιβάλλον και στην ανάπτυξη.

Μήνυμα πολιτών για δημοτική αρχή ανεξάρτητη, διεκδικητική, μακριά από κομματικά ιερατεία, μακριά από κάθε είδους μηχανισμούς, μακριά από σκοπιμότητες που παραβιάζουν την ταυτότητα και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μήνυμα πολιτών για ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη του νέου Δήμου, με ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, με οργάνωση των τεχνικών υποδομών, με προστασία της κοινωνικής συνοχής.

Μήνυμα πολιτών για πολιτικές καθαρές, για πολιτικές που δε συναλλάσονται, που δεν υποτάσσονται.

Μήνυμα πολιτών για πολιτικό προσωπικό άφθαρτο, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, με ισχυρή πολιτική βούληση, με συγκροτημένο σχέδιο δράσης.

Μέσα στις πλέον δύσκολες συνθήκες, αρνούμενοι κάθε επίσημο βόλεμα, αρνούμενοι να αποτελούμε το μακρύ χέρι κανενός στην τοπική κοινωνία, αρνούμενοι τη σκιά της κομματικής ομπρέλας, συγκροτήσαμε ένα ισχυρό μέτωπο πολιτών, με ξεκάθαρες θέσεις, με αρχές και κυρίαρχες δεσμεύσεις, με αιχμή την προστασία των δημοσίων αγαθών και την προστασία των πολιτών από την άκρως επιθετική οικονομική πολιτική.

Συγκροτήσαμε μια νέα συλλογικότητα.

Αυτές οι εκλογές ήταν η αρχή, η αφετηρία, που μας έδωσε μια τεράστια ωστική δύναμη για την επόμενη τετραετία.

Από εδώ και πέρα κάθε ημέρα θα είναι ημέρα δικαίωσης των πολιτών που μας εμπιστεύθηκαν.

Κάθε ημέρα θα είναι ημέρα σκληρής διεκδίκησης στη βάση των αρχών και των θέσεών μας.

Κάθε ημέρα θα είναι ημέρα αγώνα για την πρόοδο του νέου Δήμου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.

Κάθε ημέρα, μαζί θα πολλαπλασιάζουμε τις δυνάμεις μας, μαζί θα πολλαπλασιάζουμε τις κατακτήσεις μας.

«Με τους πολίτες μπροστά» θα αναλάβουμε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν και με κανέναν τρόπο να προσβάλλει την ελεύθερη βούληση των δημοτών, ώστε να μην παραχαράξει το περιεχόμενο της λαικής εντολής.
Γραφείο Τύπου


ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ανεξάρτητη Κίνηση Μοσχάτου-Ταύρου
Υπ. Δήμαρχος Άρης Κρεμμύδας

Μοσχάτο - Ταύρος: για μία μόνο ψήφο! Σημερινό άρθρο της Ελευθεροτυπίας

Σημερινό άρθρο της Ελευθεροτυπίας επιβεβαιώνει αυτό που σας είχαμε γράψει από την αρχή.

Τέλος στην «αγωνία» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ζητείται από το Πρωτοδικείο Αθήνας, καθώς δύο εκ των υποψηφίων, που έχουν καταλάβει τη δεύτερη και την τρίτη θέση, φαίνεται πως έχουν διαφορά μόλις μιας ψήφου.


Πρόκειται για τους Βασ. Σπανάκη (Ν.Δ.) και Αρ. Κρεμμύδα (ανεξάρτητος), για τους οποίους ο πρώτος γύρος των προχθεσινών εκλογών δεν έχει τελειώσει, έπειτα από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε. Σε αυτό ζητείται η καταμέτρηση των ψήφων κατ' απόλυτη προτεραιότητα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ποιος από τους δύο υποψηφίους καταλαμβάνει τελικώς τη δεύτερη θέση και προχωρά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για να διεκδικήσει τη δημαρχία, αντιμέτωπος με τον Ανδρ. Ευθυμίου (ΠΑΣΟΚ).

Σύμφωνα, πάντως, με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών και χωρίς να έχει γίνει η αιτηθείσα επανακαταμέτρηση, δεύτερος με ελάχιστη διαφορά περνάει ο Βασ. Σπανάκης.


Παράλληλα, από χθες ξεκίνησε η διαλογή των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, ενώ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει γίνει η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών που θα περάσουν στον επαναληπτικό γύρο της ερχόμενης Κυριακής.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BUENA VISTA ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ



Οι θρυλικοί Buena Vista Social Club 11/11/2010 στο “Κτήριο 56″


Στειλτε email στο moschato.tauros.life@gmail.com και κερδίστε μια πρόσκληση για τους θρυλικούς
Buena Vista Social Club. Το Μοσχάτο Ταύρος Life εξασφάλισε μία πρόσκληση στο κτήριο 56 του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμου μόνο για τους αναγνώστες του. Το μόνο που θέλουμε απο έσας είναι να μας στείλετε σε email το ονομά σας για να μπείτε στην κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί Αύριο το μεσημέρι.


Η ΕΚΚΥΚΛΗΜΑ παρουσιάζει σε μία και μοναδική μαγική βραδιά τους θρυλικούς Buena Vista Social Club την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού Πειραιώς 254 Κτίριο 56. Η Κουβανέζικη μουσική στέλνει στην χώρα μας τους καλύτερους εκπροσώπους της, την μοναδική 11μελή ορχήστρα των BUENA VISTA SOCIAL CLUB, για να μας λικνίσει σε ρυθμούς (son montunos, danzon, cha cha cha, boleros και Cuban Jazz). Το πώς προέκυψαν οι Buena Vista Social Club ήταν πραγματικά ένα απρόσμενο μουσικό γεγονός.

Το θρυλικό συγκρότημα έφερε στο προσκήνιο η διάσημη ταινία του Wim Wenders και η προσωπική ενασχόληση του κιθαρίστα Ry Cooder ο οποίος ταξίδεψε το 1996 στην Κούβα και βρήκε ορισμένους από τους κορυφαίους παλιούς μουσικούς της Αβάνας. Η ηχογράφηση του Buena Vista Social Club στα Egrem Studios έκανε παταγώδη επιτυχία και τότε προέκυψε η απόλυτη μαγεία, η καταπληκτική ατμόσφαιρα κουβανέζικης μουσικής που μας συνεπήρε όλους.

Οι Buena Vista Social Club μεγάλωναν διαρκώς σε δημοσιότητα με την μουσική τους και την ποιότητα των συμμετεχόντων. Ένα ‘κατόρθωμα’ της κουβανέζικης μουσικής το οποίο προέβαλε παγκοσμίως την Κούβα, τους μουσικούς της και την αυθεντική πολιτιστική κληρονομιά που την περιβάλλει.

Η μεγάλη διεθνής αναγνώριση του γκρουπ αποτυπώθηκε στο άλμπουμ ‘Rhythms Del Mundo’, με την συνεργασία των Coldplay, U2, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Sting, Jack Jonson, Franz Ferdinand, Maroon 5, Dido & Faithless το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ακόμα μία φορά το μέγεθος, την ποιότητα και το εύρος των καλλιτεχνών των Buena Vista Social Club.

Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος


Πειραιώς 254, Ταύρος Τηλ: +30 212 2540000
Τιμές: Είσοδος 25 - 35 ευρώ

Δείτε Video

Κινητοποιήσεις στους παιδικούς σταθμούς Ταύρου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, μέχρι και σήμερα, οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ταύρου, με 4ωρες στάσεις εργασίας (7 π.μ. - 11 π.μ.). Οι εργαζόμενοι έχουν ξεκινήσει στάσεις εργασίας από τις αρχές της προηγούμενης βδομάδας με αφορμή τρεις απολύσεις συμβασιούχων συναδέλφων τους και απαιτούν να μη γίνει καμιά απόλυση, να προσληφθεί κι μόνιμο προσωπικό, δωρεάν φοίτηση όλων ανεξαιρέτως των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς κτλ.

πηγή:edugate