Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η Φωτιά στην αποθήκη της Κοραή στο Μοσχάτο( Φωτο)


Μέχρι αυτή την στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει την αποθήκη στην Κοραή, όμως φαίνεται να είναι υπό έλεγχο.

Πριν λίγο στις 10,00 μ.μ , συνεργείο της ΔΕΗ αποσύνδεσε τον πυλώνα που τροφοδοτεί με ρεύμα την αποθήκη για να μην υπάρξουν περισσότερα προβλήματα.

Πρόβλημα με το νερό είχαν τα πυροσβεστικά που γεμίζανε από αυλές σπιτιών στο πίσω δρόμο της αποθήκης και ο Ανδρέας Ευθυμίου  κάλεσε ευσπεσμένα ένα φορτηγό του Δήμου με νερό που κατέφθασε στις 10,20 μ.μ. Ελπίζουμε να τελειώσουν όλα σύντομα.


Συμβαίνει Τώρα: Φωτιά σε αποθήκη στο Μοσχάτο

Λιγό πριν κάποια λεπτά ξέσπασε φωτιά απέναντι από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου  σε μια αποθήκη χαρτικών και πλαστικών στην οδό Κοραή.

4 πυροσβεστικά με τουλάχιστον 10 πυροσβέστες κατέφτασαν στο σημείο και δίνουν μάχη για να μην επεκταθούν οι φλόγες στα γειτονικά σπίτια.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε


Ο Βασίλης Σπανάκης εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων στις εκλογές της ΠΕΔ

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης από την Αττική στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.)που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Από τον Δήμο μας συμμετέχουν ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου και ο επικεφαλής της μειοψηφίας Βασίλη Σπανάκης όπου εχθές εξελέγη μεταξύ των πρώτων για να εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής από όλους τους συνδυασμούς.

Συγκεκριμένα, έλαβε 43 σταυρούς προτίμησης και εκλέχθηκε 7 ος από την παράταξη του και μέσα στους πρώτους 10 από όλες τις παρατάξεις.

Να σημειώσουμε ότι οι Δήμαρχοι συμμετέχουν χωρίς εκλογή στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ. Ενώ ο κ. Δαμηλάκος δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Χθες ολοκληρώθηκε και η διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Αττικής με την παράταξη που ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ να λαμβάνει 10 έδρες, ποσοστό 41%,η παράταξη της Ν.Δ. 9 έδρες,ποσοστό 38%, η παράταξη που ανήκει στο Κ.Κ.Ε 2 έδρες και 7%,ο ΣΥΝ 2 έδρες και 6% ενώ η παράταξη που ανήκει στην Δημοκρατική Αριστερά 2 έδρες και ποσοστό 8%.

Οι συνολικές έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου είναι 25 και αναμένονται οι τελικές διαδικασίες σχηματισμού του νέου προεδρείου εντός των επόμενων ημερών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ : "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ"

Σε συνέντευξη που έδωσε ο νεοεκλεγμένος εκπρόσωπος της Π.Ε.Δ Αττικής στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε ο κοινωνικός ρόλος της Αυτοδιοίκησης είναι σημαντικός όσο ποτέ.

Ο Βασίλης Σπανάκης στην συνέντευξη που έδωσε υποστήριξε επίσης ότι η εποχή που διανύουμε δεν είναι κατάλληλη για λαϊκισμούς και στείρα αντιπολίτευση, αλλά για προτάσεις με ουσία.

Κατηγόρησε την αδράνεια των αρμόδιων όπου τα παιδιά των σχολείων της περιοχής μας έμειναν χωρίς βιβλία, για την κωλυσιεργία του αρμόδιου υπουργείου προκειμένου να εγκρίνει το κατάλληλο προσωπικό και να καλυφθούν οι ανάγκες στους παιδικούς σταθμούς του Μοσχάτου και του Ταύρου καθώς επίσης μίλησε και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στα οικονομικά των Δήμων.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι ο Βασίλης Σπανάκης εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων από όλους τους συνδυασμούς των παρατάξεων και θα βρίσκεται στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα.

Οι συνάδελφοι του της Αυτοδιοίκησης, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, έδειξαν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο του συμπολίτη μας, αφού συμμετέχει εκλεγμένος σε τέτοια θεσμικά όργανα για δεύτερη φορά.

Θύμα τσαντάκηδων έπεσε χθες το πρωί μία γυναίκα στο Ταύρο

Θύμα τσαντάκηδων έπεσε χθες το πρωί μία γυναίκα στο Ταύρο, την ώρα που περπατούσε προς το σπίτι της.

Οι δράστες, πλησίασαν με το μηχανάκι την άτυχη γυναίκα  ενώ περπατούσε επί της οδού Ελευθερίας και της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε το ποσό των 700 ευρώ.

Να σημειώσουμε εδώ πως η γυναίκα είχε πάει στην Εθνική Τράπεζα του Ταύρου το πρωί για να εισπράξει την σύνταξή της. Η ώρα της ληστείας έγινε κοντά στις 10 το πρωί.

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε γράψει για άλλη μία ληστεία μιας γυναίκας μετά από ανάληψη χρημάτων από την Εθνική Τράπεζα του Ταύρου ( πατήστε εδώ ) . Πιστεύουμε να είναι τυχαίο το γεγονός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή!