Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ληστεία στο Ν. Φάληρο κλοπιμαία βρέθηκαν στο Μοσχάτο

Δύο φορές μέσα σε διάστημα περίπου 20 ημερών ληστές «χτύπησαν» το ίδιο κοσμηματοπωλείο στην οδό Ειρήνης 6, στο Νέο Φάληρο, χρησιμοποιώντας ως «διαρρηκτικό εργαλείο» ένα αυτοκίνητο.

Ο επιχειρηματίας δεν πίστευε στα μάτια του σήμερα, Παρασκευή το πρωί όταν είδε ξανά ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος του και τις προθήκες άδειες από κοσμήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το κόστος της ζημιάς που υπέστη και τις δυο φορές ανέρχεται σε 150.000 ευρώ.

Oπως διαπιστώθηκε, αυτή τη φορά, οι τρεις δράστες έφτασαν στο κοσμηματοπωλείο με ένα λευκό βαν, λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα.

Μόλις τους αντιλήφθηκε ένας αλλοδαπός φύλακας παρακείμενου κτιρίου τους απείλησε με μια καρέκλα διπλανής καφετέριας ωστόσο ένας από τους αγνώστους τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλου.

Με ένα σχοινί έδεσαν τα προστατευτικά ρολά και τα τράβηξαν με το όχημα με αποτέλεσμα να τα σπάσουν.

Στη συνέχεια άδειασαν τη βιτρίνα του καταστήματος, άρπαξαν όσο περισσότερα κοσμήματα μπορούσαν και τράπηκαν σε φυγή με μια μοτοσικλέτα.

Το βαν, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε κλαπεί στις 30 Ιουνίου στο Παγκράτι.

Περίπου στις 10 το πρωί αστυνομικοί εντόπισαν ένα συρτάρι με κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει οι δράστες στην οδό Λ.Κατσώνη στο Μοσχάτο, ωστόσο στο εσωτερικό του υπήρχαν μόνο ασημένια δαχτυλίδια.

Τα χρυσά έλειπαν...

24GR

Ακούστε ένα καλοκαιρινό τραγουδάκι του Μοσχατιώτη Αποστόλη Τζιανάκη

Μπορεί να είναι ερασιτεχνική η ηχογράφηση του τραγουδιού από το συνθέτη αλλά και ερμηνευτή  Αποστόλη Τζιανάκη με τίτλο ΤΖΑΜΑΙΚΑ αλλά αξίζει τον κόπο να το ακούσετε.

Είναι μια διαφορετική νότα μέσα στο καλοκαίρι και  μας ταξιδεύει σε άλλα μέρη... ....προς Τζαμάικα πλευρά ...

Κάθε δημιουργία νέων ανθρώπων θα προσπαθούμε να την προωθούμε όπως άλλωστε πράτουμε από την ίδρυση μας. (Με όση δύναμη μπορεί να έχουμε).




Ακουστε το τραγούδι με τίτλο Τζαμάικα σε στίχους και μουσική Αποστόλη Τζιανάκη

Κλειστό σήμερα το τμήμα ΗΣΑΠ Ομόνοια-Πειραιάς από τις 22:00

Απόψε από τις 22:00


Κλειστό θα παραμείνει σήμερα από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη του ωραρίου το τμήμα του ηλεκτρικού ανάμεσα στους σταθμούς Ομόνοια και Πειραιάς, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Τα τελευταία δρομολόγια θα εκτελεστούν από τον Πειραιά στις 21:23 και από την Ομόνοια για τον Πειραιά στις 21:45.

Το επιβατικο κοινο θα εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ.