Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και σε σπίτια του Ταύρου για υπόπτους των «Πυρήνων»

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια υπόπτων για συμμετοχή στους «Πυρήνες»

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε σπίτια υπόπτων για συμμετοχή στην Οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι έρευνες γίνονται σε σπίτια στο Παγκράτι, στον Ταύρο, και σε άλλες περιοχές ενώ έχουν γίνει ήδη οι πρώτες προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο του Πρωτοδικείου Αθηνών.

πηγή: in

12,632 ευρώ μαζεύτηκαν για την 11η στέγη παιδιών στο Μοσχάτο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

«Έπειτα από τη θερμή ανταπόκριση που έλαβε, ολοκληρώνεται σήμερα η εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με στόχο την ενίσχυση της δράσης του συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 12.632 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για τη λειτουργία της 11ης στέγης για παιδιά, που δημιουργείται στο Μοσχάτο.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, σε μέρες οικονομικά και κοινωνικά δύσκολες, η κοινωνική αλληλεγγύη και η ουσιαστική βοήθεια στο συνάνθρωπο να αποτελεί προτεραιότητα στη δράση νέων ανθρώπων, προσφέροντας, με αυτόν τον τρόπο, ελπίδα σε μικρά παιδιά που την έχουν ανάγκη».

Διαβάστε όλο το πρόγραμμα του Ιανουαρίου στον «Ελληνικό Κόσμο» του Ταύρου

Με αφορμή την πρωινή μας ανάρτηση για το Τέυχος του περιοδικού από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού σας παραθέτουμε Φωτογραφίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ιανουαρίου από το Ίδρυμα και το τι μπορείτε να επισκευτείτε τον Ιανουάριο στον «Ελληνικό Κόσμο»




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ 

Άρης Κρεμμύδας:Συμπόρευση και όχι Προσάρτηση (με αφορμή την επαναληπτική Κοπή της πίτας στον Ταύρο)

Τα διαδραματιζόμενα με την μορφή αρνητικών συναισθημάτων και αντιδράσεων από την πλευρά των κατοίκων του Ταύρου, ενισχύουν την άποψη ότι το διακύβευμα της τετραετίας (των 3 1/2 ετών για την ακρίβεια) θα είναι "η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενοποίηση των δύο πρώην δήμων Μοσχάτου και Ταύρου".

Την κοινή πορεία των κατοίκων των δύο πόλεων θα πρέπει να την πραγματοποιήσουμε μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες και τη συστηματική αποφυγή ενοχικών στερεότυπων (όπως για παράδειγμα η επαναληπτική κοπή πίτας, αυτήν την φορά σε αποκλειστική έκδοση για τον Ταύρο).

Την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθηθεί έδωσε ο κ. Άρης Κρεμμύδας, στην διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης στο Αντιδημαρχείο του Ταύρου, μέσα από μια λιτή, αλλά πολιτικά μεστή τοποθέτηση, αποδεικνύοντας ότι οι «βασιλόπιτες» δεν είναι γιορτούλες όπου μόνο μοιράζεται άρτος και μόνον παρουσιάζονται θεάματα.

«Συνδημότισσες και Συνδημότες

Ο "Καλλικράτης" είναι ένα μεγάλου βεληνεκούς εγχείρημα και ανατρέπει αυτό που μέχρι τώρα μας προσδιόριζε, δηλαδή τα διοικητικά μας όρια. Η μεγαλύτερη υποχρέωση που έχει η δημοτική αρχή πριν και από τα έργα, τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις, πριν τις πολιτικές που θα εφαρμόσει για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική πολιτική, είναι να καλλιεργήσει και να εμπεδώσει στους πολίτες ένα αίσθημα εμπιστοσύνης, και το πρώτο και καθοριστικό βήμα γι’ αυτό το αίσθημα εμπιστοσύνης είναι: από την 1η μέρα, από την 1η ώρα, από την 1η στιγμή να αποδεικνύει ότι είναι δημοτική αρχή ολόκληρου του νέου διευρυμένου δήμου Μοσχάτου και Ταύρου και όλων των πολιτών.

Εμείς, στη βάση αυτή – ΚΑΙ οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι, ΚΑΙ όλοι οι υποψήφιοι, ΚΑΙ εγώ προσωπικά ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» - θα ασκήσουμε τα θεσμοθετημένα καθήκοντά μας με δημιουργική αντιπολίτευση και στην δουλειά που θα κάνουμε γενικά ως παράταξη – και ήδη κάνουμε – θα αντανακλάται το ισότιμο ενδιαφέρον μας για τον Ταύρο και το Μοσχάτο. Έχουμε ήδη κατανοήσει ότι η συνένωση δεν πρέπει να γίνει, προσάρτηση αλλά δημιουργική συμπόρευση.

Σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη και επιθετική συγκυρία που ήδη έχει πλήξει τους δημότες μας, εμείς για λόγους πολιτικής αντίληψης, αλλά και πολιτικής πρακτικής, είμαστε στο πλευρό όλων σας.

Καλή Χρονιά, Καλή Δύναμη».

πηγή:ΜοσχατουΠολις

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006

Η μέρα μέχρι την αλλαγή σελίδας στο σωματείο, Αίολος Ταύρος 2006 δεν απέχει αρκετά από σήμερα! Η υποψήφια ομάδα ανθρώπων για την ανάληψη της νέας διοικούσας επιτροπής του συγκεκριμένου συλλόγου έχει, ήδη, ξεκινήσει να εργάζεται για το καλό αυτού και σε λίγο καιρό είναι πιθανό να παρουσιάσει επίσημα το καινούργιο της πλάνο.

 Ένα σχέδιο, το οποίο θα βασίζεται στην ανάπτυξη των ομάδων υποδομής του Αίολου Ταύρου 2006 με την ενίσχυση αυτών με περισσότερους αθλητές στις ομάδες Παίδες και Παμπαίδων, αλλά και με την προώθηση αρκετών μπασκετμπολιστών του εφηβικού τμήματος στο αντίστοιχο των Ανδρών.

 Το συγκεκριμένο πλάνο έχει αρχίσει να καταρτίζεται με αρκετά οργανωτικούς μεθόδους, αλλά και ορισμένες ξεχωριστές κινήσεις από τους ανθρώπους του Αίολου Ταύρου 2006, οι οποίοι θέλουν όσο τίποτα άλλο την όσο το δυνατόν καλύτερη καλλιέργεια των αθλημάτων μπάσκετ και βόλεϊ στον σύλλογο τους.

 Η διοργάνωση του τουρνουά (3χ3) κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, η λειτουργία τμήματος Γραμματείας υποδομών και Εντευκτηρίου ενός του γυμναστηρίου της περιοχής, καθημερινά, και κάθε Σάββατο από τις 09.00 έως τις 13.00 καταδεικνύουν τις προθέσεις των νέων επενδυτών του συγκεκριμένου σωματείου για το άνοιγμα νέων… οριζόντων σ’ αυτό.

 Θεμελιωτής του συγκεκριμένου εγχειρήματος δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο, Μανώλη Λεκάκης, ο οποίος μοχθεί, καθημερινά, για το καλό του Αίολου Ταύρου 2006 και όπως και οι συνεργάτης του, επιθυμεί να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία.

 Ο διοικητικός άρχοντας του συλλόγου, σε συνεργασία με μια ομάδα ανθρώπων, επιδιώκει την εύρεση χορηγών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, ενώ οι προπονητές των ομάδων μπάσκετ, Γιώργος Ορφανίδης και Νόνη Τσίτουρα χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης των ιθυνόντων του συγκεκριμένου σωματείου και θα συνεχίσουν απερίσπαστοι το έργο τους!

athlisi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


Διαβάστε το καινούριο τεύχος της παιδικής τριμηνιαίας εφημερίδας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Του Κόσμου τα νέα» Πατήστε εδώ

Σε συμφωνία με Ηλιόπουλο και Γερογιάννη ήρθε η Θύελλα Μοσχάτου

Σε συμφωνία με 2 ποδοσφαιριστές έχει έρθει η διοίκηση της Θύελλας Μοσχάτου. Η ομάδα του Γιώργου Μαρτάκου απέκτησε τον 26χρονο επιθετικό Κυριάκο Ηλιόπουλο αλλά και τον 19χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Γερογιάννη.

 Και οι δύο αγωνίζονταν στο πρώτο μισό της σαιζόν στους «πράσινους» του γειτονικού ΑΟ Μοσχάτου

erasitexniko-podosfairo