Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Σύμφωνα με το επίσημο site της Universal Music Germany το ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο CD Single του Μιχάλη Χατζηγιάννη "Everyone Dance" θα βρίσκεται στις 30 Ιουλίου σε όλα τα δισκοπωλεία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το video clip του συγκεκριμένου τραγουδιού έχει γυριστεί και πρόκειται να βρίσκεται στις οθόνες μας μέχρι τις 15 Ιουλίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ



troktiko

Εύρεση για δουλειά στο Ταύρο Σε Αποθήκη

Η Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ ΑΕ, ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος όμιλος στο χώρο της λιανικής και των κατασκευών επιθυμεί να προσλάβει :

ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Για τις αποθήκες στον Ταύρο

Κύριες Αρμοδιότητες:


Παραλαβές Προϊόντων

Προετοιμασία Ανεφοδιασμού Καταστημάτων

Απαραίτητα Προσόντα:

Απόφοιτοι Λυκείου

Προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένη αποθήκη επιθυμητή

Απαραίτητη γνώση Αγγλικών

Καλή γνώση Η/Υ

Οργανωτικά άτομα με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Προσφέρονται:
Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω e-mail: εδώ ή μέσω fax: 210 48 21 063, αναγράφοντας τον κωδικό KA-0710-TVR, υπόψη κας Ελένης Κολιαράκη.

Ατύχημα Στην Οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο

Χθες (8/7) το απόγευμα, γύρω στις 7, στην Λεωφόρο Μακρυγιάννη (στο ύψος της Γ. Ρούσσου, κοντά στην παραλία) οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε οδηγό μηχανής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν φέρει ευθύνη, έστριψε από την Μακρυγιάννη. Εκείνη την στιγμή, πετάχτηκε η μηχανή με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν σφοδρά.
Ο οδηγός της μηχανής βρέθηκε στο έδαφος. Αμέσως, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο. Λόγω της απεργίας, το ασθενοφόρο χρειάστηκε 40 λεπτά για να προσέλθει στο σημείο του ατυχήματος.
Κατά την διάρκεια της αναμονής, ο οδηγός της μηχανής διατηρούσε τις αισθήσεις του και μιλούσε σε όσους είχαν σπεύσει να τον φροντίσουν. Μετά, τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο πλησιέστερο εφημερεύων νοσοκομείο.
Πηγή: Moschato Live

Μεταγραφές Και Αποχωρήσεις Από τον ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ

Στο πρόσωπο του 31χρονου φορ Θάνου Αντωνόπουλου βρήκαν οι άνθρωποι του Αγιαξ Ταύρου τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κώστα Ρούσση (υπέγραψε στον Απόλλωνα). Στην απόφαση των «ερυθρόλευκων» του Αλέκου Ρίζου μέτρησε το ότι ο έμπειρος φορ έχει άκρως επιτυχημένη πρότερη θητεία στο σωματείο του Ταύρου, αρχικά τη σεζόν 2000-01 και ακολούθως τη διετία 2006-08, αλλά και το γεγονός πως φέτος σκόραρε 17 γκολ στην Α’ Κατηγορία της Αθήνας με τη φανέλα του Χολαργού (μέχρι το τέλος της σεζόν διεκδικούσε την άνοδο στη Δ’ Εθνική). Εκτός του Αντωνόπουλου, όμως, ο Αγιαξ απέκτησε και τον 19χρονο περιφερειακό επιθετικό Παναγιώτη Αθανασέλλο από ομάδα της Μυτιλήνης, ενώ, αν προκύψει και κάποια αξιόλογη περίπτωση στη γραμμή κρούσης, ενδεχομένως να εξεταστεί σοβαρά.
Οι δύο αυτές μεταγραφές ήρθαν να προστεθούν σε εκείνες του Ψυχουντάκη (αμυντικός, από τη Νέα Ιωνία), του Καφούνη (τερματοφύλακας, από την Πέρα Κλουμπ) και του Σιμιτζή (μέσος, δανεικός από τον Ατρόμητο), που ισχυροποιούν σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας του Ταύρου. Τέλος, είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών.



πηγη: delta-ethniki.gr

Er –radio .gr Το Πρώτο web radio του Μοσχάτου .

Λάβαμε σήμερα ενα πολύ ενδιαφέρον email για τις πόλεις μας και ιδιαίτερα για την πολιτιστική τους δραστηριότητα.Αφορά το πρώτο Ιντερνετικό ραφιόφωνο που δημιουργήθηκε απο πολίτες του Μοσχάτου.

Οι ακροατές του αν και πολύ νωρίς ,μιας και μετράει μόλις μέρες ραδιοφωνικής εκπομπής βρίσκονται διάσπαρτοι στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μιας και η πρόσβαση απο οποιoδήποτε μέρος της γης απέχει μόνο ενα κλίκ...

Ο χαρακτήρας του ; Καθαρά και μόνο ένα μουσικό ραδιόφωνο με μουσικές επιλογές που δεν προσβάλλουν την νοημοσύνη του ακροατή και έχουν σκόπο να προσφέρουν όμορφες νότες και ήχους στο αυτί του, όπως τόσο έξυπνα δηλώνει το σήμα του.

Το Μοσχάτο – Ταύρος Life χειροκροτεί τέτοιες προσπάθειες που ανεβάζουν και προωθούν τον πολιτισμό και ειδικότερα όταν πραγματώνουν ένα θέμα που για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελούσε αν όχι μια απαίτηση, σίγουρα ενα θέλω των πολιτών του Μοσχάτου.

Δηλώνουμε δημόσια την υποστήριξη και την οποιαδήποτε βοήθεια μας ,που θα έχει ως άξονα την προώθηση του συγκεκριμένου σταθμού και ελπίζουμε αυτό το εγχείρημα να στηριχτεί έμπρακτα και απο τις δημοτικές αρχές αλλα και να αγκαλιαστεί απο τους πολίτες του Μοσχάτου και όχι μόνο.

Σας παραθέτουμε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : erradio.gr@gmail.com στην οποία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό για να πείτε την γνώμη σας.

Ευχόμαστε με πλήρη ανιδιοτέλεια, καλή αρχή και να δημιουργήσει την δικιά του πολυπληθείς ραδιοφωνική κοινότητα .

Er –radio.gr For people who don’t hear. For people who listen. http://www.er-radio.gr/

ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οπως καθε Παρασκευη , ετσι και αυτη θα παμε ποδηλατοβολτα .


-Η ανακοίνωση για καθε νεα βολτα γινεται  απο προηγουμενη μερα
-Την Παρασκευη λοιπον ,μαζευόμαστε στο σταθμο του Θησειου ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (ΕΡΜΟΥ)
στις 21:30 .
-Αναχωρούμε στις 22:00 απο το Θησειο και παμε βολτα.
-Κανουμε ομαδικη σταση 40' λεπτων περιπου στον προορισμο, για ξεκουραση και φαγητο.
-Η βολτα συνεχιζει με την επιστροφη και ληγει τις πρωτες πρωινες ωρες ΠΑΝΤΑ στο σταθμο Θησειου, περιπου στις 02:00 αλλα ειναι προαιρετική για οσους δεν μπορουν ή επιθυμουν να επιστρεψουν νωριτερα (καθενας ερχεται
για οσο θελει).
-ΜΕΤΑ την επιστροφη στο Θησειο , αυτοοργανώνονται υποομάδες γειτονων
για την επιστροφη στο σπιτιι
*Συνηθως ακολουθει παλαβοβολτα μεχρι πρωίας για τους αμετανοητους !!*
Στην βολτα αυτη καθε ποδηλατης εχει την ελευθερια και την ευθυνη του εαυτου του.
-oποιος θελει , ερχεται !-
Ακολουθουμε ομως ολοι τους κανονες freeday και τον οδηγο της βολτας
με το φωτακι.
Δεν εχουμε αρχηγους , ειμαστε μονο μια γελαστη παρεα συνοδοιπορων ,που συνυπαρχουν
αρμονικα στον δρομο ακολουθώντας μερικους απλους κανονες-και τιποτε αλλο ! .

FREEDAY ποδηλατοβολτα

21:30-02:00


καθε Παρασκευη , 21:30 Σταθμος Θησειου (πλατεια Ασωματων)


02:00-07:00


freeday παλαβοβολτα

********************************************************************

ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ

ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑΣ FREEDAY , ΚΑΘΩΣ

ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ,

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ.

(μεσα στο ROAD BOOK θα βρειτε ολες τις απαραιτητες πληροφοριες)



ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ
**********************************************************
Παρακαλουμε ενημερωθειτε απο τα παρακατω links (καντε "κλικ")
KΑΝΟΝΕΣ ποδηλατοβόλτας FREEDAY εδω :

http://www.vimeo.com/4713744

http://img2.pict.com/9f/2a/70/3533925/0/neokanonas.jpg

-Ακολουθουμε ΟΛΟΙ τον ποδηλατη/οδηγο με το συγκεκριμενο ΦΩΤΑΚΙ :

http://img2.pict.com/6f/3e/1b/3474498/0/cea6cea9cea4ce91ce9ace99.jpg

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗΣ εδω :

http://www.vimeo.com/6612153

''SHERLOCK HOLMES'' Στο Σινέ Κήπος Του Μοσχάτου

Ο θρυλικός ντετέκτιβ Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) εξιχνιάζει κάθε υπόθεση που θα του δοθεί και όταν δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι, το μυαλό του συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα και ασχολείται με τα πιο απίθανα πράγματα. Οι αντίπαλοι του τον τρέμουν, περισσότερο διότι δεν μπορούν να τον ξεγελάσουν. Μόνο μια γυναίκα μπόρεσε στο παρελθόν. Ο τωρινός αντίπαλος του είναι ο Λόρδος Blackwood (Mark Strong), ανάλογης ευφυΐας και πονηριάς, που θα καταφέρει να τον κάνει, έστω και στιγμιαία, να αμφιβάλλει για τον εαυτό του. Στο πλευρό του πάντα ο πιστός του φίλος και βοηθός Dr. Watson (Jude Law) που εμπλέκεται και αυτός στην αντιπαλότητα με τον Λόρδο. Μαζί, με πολλά εμπόδια αλλά και συμμάχους στο δρόμο τους, θα προσπαθήσουν να λύσουν μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις της καριέρας τους...

Περιμέναμε αρκετό καιρό να δούμε αυτή την μίξη του ήρωα του Sir Arthur Conan Doyle με μια πιο κόμικ και πιο εμπορική διάσταση. Φυσικά οι ιστορίες του Sherlock έχουν από καιρό συνηθίσει την διαδεδομένη απήχηση που εξασκούν στο κοινό, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Η ταινία θα ήταν καλύτερα να έφερε τον τίτλο 'Guy Ritchie's Sherlock Holmes'. Εάν γνωρίζεις τον πρότερο σκηνοθετικό βίο του Ritchie, τότε μπορείς να καταλάβεις από που προέκυψε αυτή η εικόνα του Sherlock Holmes. Κίνηση, χιούμορ, ξύλο και έξυπνες ατάκες είναι αυτά που χαρακτηρίζουν και αυτή την ταινία. Η βικτωριανή Αγγλία δεν εμποδίζει ώστε να αλλάξει την ήδη δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή του σκηνοθέτη και να τον αναγκάσει να ρισκάρει προσπαθώντας κάτι το διαφορετικό.
Το παράξενο είναι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κακό. Ίσα ίσα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η απεικόνιση και το λύνω-το-μυστήριο του πράγματος. Το σενάριο εξηγεί κάθε κίνηση και κάθε διαδρομή προς τα συμπεράσματα από έναν Robert Downey Jr. Που καταφέρνει να είναι πάλι απολαυστικός. Αυτό που δεν ενθουσιάζει είναι το συνολικό στόρι ( με το sequel να ελπίζουμε ότι θα είναι πιο προσεγμένο) που ίσως μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε αρπαχτή. Το χιούμορ; Το γνωστό εξυπναδίστικο χιουμοράκι, μερικές φορές προκαλεί το γέλιο και κάποιες άλλες το τέντωμα του χεριού και το άνοιγμα των πέντε δαχτύλων. Η παρουσίαση του Holmes ως 'άθικτου', με την μόνη στιγμή που αισθάνεται ευάλωτος να είναι μπροστά στην παρουσία της μοναδικής ομορφιάς της Irene Adler (Rachel McAdams), παραπέμπει σε... James Bond και η υπερβολική ευκολία που χειρίζεται κάθε κατάσταση δεν μπορεί να κάνει εντύπωση.
Το συμπέρασμα είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη, για όλο το χρόνο της αναμονής μας. Η δράση σε κρατάει σε εγρήγορση και η ταύτιση πετυχαίνεται σε κάποια σημεία. Η σειρά των γεγονότων και των εικόνων ίσως χρειάζονταν περισσότερη δουλειά. Αυτό που κρατάμε ήταν η ευχάριστη διάθεση μας στο τέλος και οι αναμνήσεις που θολά ξύπνησαν όταν σε μικρότερη ηλικία διαβάζαμε τις περιπέτειες του θρυλικού ντετέκτιβ...


Σάββατο - Δευτέρα    10-12/7    9.00 μμ  και 11.20 μμ
Τρίτη - Τετάρτη          13/14/7    Μόνο στις 11.00 μμ
Θερμοπυλών 49 & Κνωσού, Μοσχάτο
Θερινό, Τηλ. 2104810790



DOLBY DIGITAL

Δείτε το Βίντεο

Live Στην Πλατεία Δημαρχείου Στο Μοσχάτο Για φιλανθρωπικό σκοπό

Live Στην Πλατεία Δημαρχείου Στο Μοσχάτο  Αύριο 10/07/2010 στις 20:00 μμ για το χαμόγελο του Παιδιού.
Καλό είναι όποιος μπορεί να πάει να ενισχύσει αυτή την
Προσπάθεια των Παιδιών.

Ελεύθερη είσοδος με φιλανθρωπικό σκοπό. Θα πωλείται μια συλλογή με τραγούδια όσων παίξουν στην συναυλία στην Τιμή
των 5 ευρώ ώστε να μαζευτούν κάποια χρήματα και να δοθούν
στον οργανισμό ''ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ''


Πριν λίγες μέρες είχαμε κάνει αφιέρωμα στον Πράκτορα από
το δικό μας blog . Πατήστε εδώ για να δείτε και το video



Συμμετέχουν:


Praktoras
Diplomatis
L.G.R
LATIFUDIA
NUEGO
D.P.C