Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίπλων στον Ταύρο ζητεί οδηγό με δίπλωμα Γ' κατηγορίας και δίπλωμα μηχανής

ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίπλων στον Ταύρο ζητεί οδηγό με δίπλωμα Γ' κατηγορίας και δίπλωμα μηχανής καθώς και για αποθήκη, περιοχή Ταύρος, βιογραφικά στο fax: 210/ 34126 17 210/ 34143 69


Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3414369

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στο Μοσχάτο ζητεί σιδερώτρια -τη

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στο Μοσχάτο ζητεί σιδερώτρια -τη με δυνατότητα υπεύθυνου καταστήματος 210-9424772, 6945-079919


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 9424772

BAZZAR ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 80%

FFG FALL BAZAAR


Το κλασσικό (πλέον) bazaar της εταιρείας FFG Felous θα διαρκέσει 5 ημέρες. Από τις 22 έως 26 Οκτωβρίου οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές στο κτίριο της εταιρείας στη Χειμάρας 21-23
επίπεδο -2, στο Μοσχάτο.

Βrands όπως Calvin Klein Jeans, …CK accessories, Deha, DKNY, Ted Baker, Seven7, Affliction, Rock& Republic, Elie Tahari, Anne Klein και πολλά άλλα σε τιμές έως -80%. Χαρακτηριστική διαφορά αυτού του bazaar είναι ότι φέρνοντας ένα φίλο ή φίλη σας κερδίζετε και οι δυο -10% έκπτωση.

Παρασκευή 22/10 έως Τρίτη 26/10 ώρες 11.00-20.00

ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

My Name is Nobody

Ο Τζακ, ένας παλαίμαχος πιστολέρο και κατά τους περισσοτερους ο καλύτερος, έχει κουραστεί και σκέφτεται να παρατήσει την παρανομία και να ζήσει μία ήρεμη ζωή. Ένας νεότερος όμως συνάδελφος του, για τον οποίο ο Τζακ είναι είδωλο και παράδειγμα προς μίμηση, τρέμει μόνο στην ιδέα. Έτσι κανονίζει μία μονομαχία ανάμεσα στον Τζακ και σε μία συμμορία 150 ατόμων…Ώρα: 21:45   Εισιτήρια:  5 €


The Great Dictator

Η ταινία ξεκινά κατά τη διάρκεια μιας μάχης του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου .Ο πρωταγωνιστής είναι ένας ανώνυμος Εβραίος στρατιώτης (Τσάρλι Τσάπλιν), κουρέας στο επάγγελμα και μάχεται με τις Κεντρικές Δυνάμεις στα στρατεύματα ένος φανταστικού έθνους ονόματι Tomania (ένας υπαινιγμός για τη δηλητηρίαση απο την πτωμαΐνη). Κατά τη διάρκεια της μάχης ακούει την έκκληση βοήθειας απο ένα πιλότο, και ξεκινάει μια γεναία προσπάθεια για τη διάσωση του. Αυτός του αποκαλύπτει ότι μεταφέρει σημαντικές πληροφορίες με τις οποίες θα μπορουσε να κερδιθεί ο πόλεμος της Τομανίας...  Ώρα: 19:30  Εισιτήρια: 5 €





Θανάση Σφίξε και Άλλο το Ζώναρι

Ένας τίμιος εφοριακός, αν και δυσκολεύεται να ζήσει την οικογένειά του, αρνείται να διαφθαρεί, παρά τις ευκαιρίες που του προσφέρονται. 


Εισιτήρια:5 €  Ώρα: 18:00














Από την αρχή...( θεατρική παράσταση)


Έξι ηθοποιοί, τέσσερις γυναίκες και δύο άντρες, αντιμετωπίζουν καθημερινά, το ίδιο ανέλπιδο σενάριο. Η υπόσχεση για καλύτερες μέρες είναι αδιέξοδο, ο κύκλος βίας στον οποίο όλοι είναι συμμέτοχοι, δημιουργεί ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις. Μια κραυγή σχηματίζεται από την απελπισία. Υπάρχει διέξοδος, μπορεί να γίνει κάτι ή είμαστε παρατηρητές ενός φαινομένου πέρα και έξω από εμάς;

Ώρα: 21:00 Εισιτήρια: Κανονικό 15€,









ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Λεωφορείο, γραμμές:
049 (Πειραιάς – Ομόνοια), στάση Ταύρος
914 (Ομόνοια – Λαχαναγορά – Παλ. Κοκκινιά), στάση Ταύρος
από το Γουδί με την γραμμή:
815 (Γουδί, Βασ. Σοφίας, Παν/μίου, Ομόνοια, στάση Ταύρος), στάση Ταύρος

Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, γραμμή:
Κηφισιά – Πειραιάς, στον Σταθμό Ταύρου (12’ περίπου με τα πόδια)

ΑμεΑ
Οι είσοδοι – έξοδοι, οι αίθουσες αλλά και η περιήγηση σε όλους τους χώρους του «Πολύτροπον» είναι προσβάσιμες σε ΑμεΑ. Από την κεντρική είσοδο, για τη μετάβαση στο χαμηλότερο επίπεδο των κινηματογράφων, λειτουργεί ειδικό αναβατόριο, ενώ για την είσοδο από το χώρο στάθμευσης λειτουργεί ανελκυστήρας στο δεύτερο επίπεδο.

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα

Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550

Δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές Οργανώνει Το καινούριο site του Ταύρου

Ένα καινούριο site, το Mytavros, οργανώνει δημοσκόπηση για τις Δημοτικές εκλογές Μοσχάτου Ταύρου. Να πούμε καλή επιτυχία στην καινούρια σελίδα των παιδιών από τον Ταύρο. Είναι καλή η προσπάθειά τους. Εμείς όποτε θελήσουν είμαστε εδώ για να προβάλουμε την δουλειά τους.

Ψηφίστε μια ώρα γρηγορότερα, λάβετε μέρος στη δημοσκόπηση που οργανώνει το MyTavros.gr και αναδείξτε τη δική σας γνώμη για τις Δημοτικές εκλογές του 2010!!!!

Τα αποτελέσματα θα μπορείτε να τα βλέπετε απευθείας, όμως τα τελικά θα αναρτηθούν στις 25 Οκτωβρίου μετά από συμψηφισμό και από τηλεφωνική έρευνα.

Μπείτε εδώ για να ψηφίσετε (Η ψηφοφορία είναι κάτω δεξιά σε ένα πράσινο πλαίσιο)

Θέατρο Σκιών και έκθεση φιγούρας Σήμερα Στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου

Παρασκευή, 22/10, ώρα 6.30 μμ: θέατρο σκιών από τον θίασο Αθανασίου «Ο Μέγα Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι»-παράλληλη έκθεση φιγούρας.

Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου. Ομήρου-Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού

Εκπαιδευτικό παιχνίδι στα σχολεία από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

« Το μονοπάτι της γνώσης - προορισμός Ελληνική Ιστορία» είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, που καλεί τους παίκτες να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους στην ελληνική ιστορία μέσα από μια διαδρομή στο μονοπάτι της γνώσης. Μοιάζει με επιτραπέζιο παιχνίδι, όπου κάθε παίκτης απαντά σε ερωτήσεις και στη συνέχεια μετακινεί το πιόνι του στην τρισδιάστατη επιφάνεια του παιχνιδιού με σκοπό να τερματίσει πρώτος.

Αποτελείται από δύο ξεχωριστούς δίσκους. Ο πρώτος περιλαμβάνει ερωτήσεις από την Εποχή του Λίθου μέχρι τους Ρωμαϊκούς χρόνους και ο δεύτερος από την Πρώιμη Βυζαντινή περίοδο μέχρι και την Ελλάδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Συνολικά περιλαμβάνει πάνω από 1.500 ερωτήσεις. Σε κάθε ερώτηση, ο παίκτης καλείται να επιλέξει τη σωστή ανάμεσα σε τρεις πιθανές απαντήσεις με σκοπό να μετακινήσει το πιόνι του στην τρισδιάστατη επιφάνεια του παιχνιδιού, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας της ερώτησης. Κάποιες «κάρτες-έκπληξη» που εμφανίζονται κάνουν το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και απρόβλεπτο.

Στο τέλος, κάθε παίκτης μπορεί να έχει συνολική εικόνα των ερωτήσεων που του έτυχαν αλλά και των σωστών απαντήσεων. Μπορεί, επίσης, να αντλήσει περισσότερες ιστορικές πληροφορίες για οποιαδήποτε ερώτηση επιλέξει, μέσω μιας πλήρους ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας της ελληνικής ιστορίας, η οποία περιέχεται στο δίσκο. Ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί την εγκυκλοπαίδεια ανεξάρτητα από το παιχνίδι και, μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό αρκετών χιλιάδων ηλεκτρονικών σελίδων, να βρει γρήγορα την πληροφορία που αναζητά.

Για την ολοκλήρωση της εγκυκλοπαίδειας έχουν εργαστεί περισσότερα από 60 στελέχη του ΙΜΕ(ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) σε διάφορα αντικείμενα: ανάλυση και οργάνωση πληροφορίας, συγγραφή ιστορικών και αρχαιολογικών κειμένων, οπτική τεκμηρίωση, ανάπτυξη διαδραστικών εφαρμογών, φωτορεαλιστική απεικόνιση και κατασκευή τρισδιάστατων αναπαραστάσεων.

Γλώσσα: ελληνικά
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Windows Macintosh
Επεξεργαστής Pentium 233MHz
Επεξεργαστής PowerPC
Λειτουργικό Windows 98 ή νεότερο Λειτουργικό MacOS 8.1 ή νεότερο
Μνήμη RAM 64 MB Μνήμη RAM 64 MB
CD-ROM 8x ταχύτητας CD-ROM 8x ταχύτητας

Ανάλυση οθόνης 800x600 και εκατομμύρια χρώματα Ανάλυση οθόνης 800x600 και εκατομμύρια χρώματα

Ο ψηφιακός δίσκος διατίθεται στο Πωλητήριο του Πολιτιστικού Κέντρου του ΙΜΕ «Ελληνικός Κόσμος», σε εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία και σε καταστήματα ηλεκτρονικών τίτλων και πολυμέσων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Πωλητήριο του «Ελληνικού Κόσμου» (τηλ.: 212 254 0000, εσ. 2010) ή γράψτε στο sales@ime.gr.

Δείτε πως αξιοποιούν σε σχολείο της Νέας Ιωνίας τη διαδραστική εφαρμογή, παραγωγής ΙΜΕ, «Το μονοπάτι της γνώσης - προορισμός Ελληνική Ιστορία» στο μάθημα της Ιστορίας.






πηγή: IME
foto:ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 22/10/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στον Ταύρο

8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ.

ΤΑΥΡΟΣ: ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 25 ( ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΕΙΡΙΑΔΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ) Τηλ. 210-3475334