Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Δείτε την νέα σύνθεση ΔΣ των Κρητών Μοσχάτου Ταύρου

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Κρητών Μοσχάτου και Ταύρου μας απέστειλε δελτίο τύπου για την νέα σύνθεση του ΔΣ. Δείτε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικος Πνευματικός Σύνδεσμος Κρητών Μοσχάτου – Ταύρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Πίτα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες στα γραφεία του Συλλόγου.

Η νέα σύνθεση του Συμβουλίου είναι:

Αλεξανδράκης Μαρίνος Πρόεδρος
Ταμπουρατζής Εμμανουήλ Αντιπρόεδρος Α'
Γαβαλά Ζαμπία Αντιπρόεδρος Β'
Κοσκινά Ευαγγελία Γραμματέας
Καραπέτης Βασίλειος Ταμίας
Πετράκη Μαρία Ειδική Γραμματέας
Πατσουράκης Πολύδωρος Επικοινωνίας
Τσιριγώτης Αντώνιος Δημοσίων Σχέσεων
Δαμαβολίτης Εμμανουήλ Κοσμήτορας
Μπονατάκης Παύλος Μέλος
Καταξάκης Ιωάννης Μέλος

Ανέγερση παιδικών σταθμών σε Ταύρο και Μοσχάτο

Με δύο ανακοινώσεις ο δήμος Μοσχάτου - Ταύρου προαναγγέλλει την δημιουργία δύο παιδικών σταθμών σε Ταύρο και Μοσχάτο αντίστοιχα. Δείτε τις ανακοινώσεις:

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ύστερα από ενέργειες της δημοτικής Αρχής Μοσχάτου-Ταύρου, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης παραχώρησε τη χρήση του οικοπέδου επί των οδών Χρ. Σμύρνης και Κλαζομενών στον Ταύρο, για την ανέγερση του 3ου παιδικού σταθμού στον Ταύρο.

Η ενέργεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ανάγκες της πόλης μας, αφού η λειτουργία του παιδικού σταθμού στη συγκεκριμένη περιοχή θα ανακουφίσει πολλούς γονείς που δεν μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι ή να απευθυνθούν σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που όλοι βιώνουμε.

Οι υπηρεσίες του δήμου ολοκληρώνουν την προμελέτη για την ανέγερση του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού, περ. 85 θέσεων νηπίων και παίδων. Ο παιδικός σταθμός θα είναι διώροφος, έκτασης 1220τμ περ. Η μελέτη αναμένεται να είναι έτοιμη περίπου σε δύο μήνες, με στόχο να υποβληθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ


Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου συνέταξε την προμελέτη για την ανέγερση παιδικού σταθμού στο Μοσχάτο, στην οδό Πάρνηθος. Η πολεοδομία του δήμου εκδίδει την άδεια, ενώ ολοκληρώνονται οι εργασίες προκειμένου να υποβληθεί στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Ληστεία σε βενζινάδικο στον Ταύρο

Στο στόχαστρό τους έβαλαν οι ληστές το βράδυ δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στον Ταύρο και το Περιστέρι.

Στον Ταύρο, στη συμβολή Χαμοστέρνας και Πιλάδου, δύο άγνωστοι, με την απειλή όπλων άρπαξαν χρηματικό ποσό από τον υπάλληλο του πρατηρίου και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, δύο ληστές «μπούκαραν» σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αθηνών 308 στο Περιστέρι, αφαιρώντας και εδώ άγνωστο χρηματικό ποσό.

newsbeast