Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Επεισόδια στο γήπεδο αλλά νίκη ο Φωστήρας, παραμένει κορυφή ο Άγιαξ Ταύρου

Αναλλοίωτη έμεινε η κορυφή του 8ου ομίλου στη Δ’ Εθνική μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής.

Ο Άγιαξ Ταύρου πήρε σημαντικό «διπλό» καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Νέας Ιωνίας, ενώ η έτερη ομάδα του Ταύρου, ο Φωστήρας, πήρε το ντέρμπι με το Περιστέρι, επικρατώντας με 1-0.

Πολλά παράπονα από τον Φωστήρα για την κακή διαιτησία στο μάτς με το Περιστέρι. Ο φονέας έχει δίκιο που διαμαρτύρεται για ένα πεντακάθαρο γκολ αλλά και για ένα τουλάχιστον πέναλτι που δεν του δόθηκε. Τελικά έβαλε το γκολ με καθαρό πέναλτι το οποίο και σφύριξε αυτή την φορά ο διαιτητής με τον Τεντόπουλο.

Μετά από το γκολ άρχισαν τα παρατράγουδα. Κροτίδα έπεσε δίπλα στον πάγκο που καθόταν η ομάδα του Περιστερίου και τραυμάτισε παράγοντα της ομάδας. Αμέσως ο διαιτητής διέταξε την διακοπή του αγώνα.

Οι μικρο εντάσεις στις εξέδρες δεν άργησαν να ξεκινήσουν ενώ υπήρξε σύρραξη των ΜΑΤ στις εξέδρες όταν δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν από το γήπεδο οι φιλοξενούμενοι.

Οι απειλές των ποδοσφαιριστών του Περιστερίου για το τι θα γίνει, αν έρθουν οι Ταυριώτες στο Περιστέρι, δεν άφηνε το κλίμα να εκτονωθεί 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, πατώντας ΕΔΩ.

Προβολή ταινίας σήμερα Κυριακή 20/11 η Μεσοποταμία

Προβολή ταινίας σήμερα Κυριακή 20/11/11 στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 Μοσχάτο και ώρα 20:00 μ.μ. με τίτλο '' Η χορωδία του Χαρίτωνα ''.

λίγα λόγια για την ταινία

Σε μια απροσδιόριστα οικεία πόλη της Ελληνικής επαρχίας την περίοδο της χούντας, όλα κινούνται γύρω από τον ετήσιο διαγωνισμό χορωδιών. Στην πεντηκοστή διοργάνωση ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Ο γυμνασιάρχης και bon viveur Χαρίτωνας Ουλιάνωφ προετοιμάζει τη σχολική χορωδία φλερτάροντας παράλληλα την Ελένη, τη νεαρή καθηγήτρια των μαθηματικών.

Οι ισορροπίες της πόλης θα ανατραπούν με την άφιξη στην πόλη του Ταγματάρχη Δημητρίου, ο οποίος θα διεκδικήσει την Αωραία ΕλένηΑ αλλά και το βραβείο του διαγωνισμού των χορωδιών.

Την αφήγηση της ιστορίας της διαμάχης των δυο ανδρών, αναλαμβάνει ο νεαρός μαθητής Γρηγόρης μαζί με τις περιπέτειες και των υπολοίπων ξεχωριστών χαρακτήρων της μικρής πόλης.

Ανάμεσά τους ο ΑΚαπόνεΑ ιδιοκτήτης του τοπικού καφενείου με θητεία στην Αμερική, ο καθηγητής φυσικής και θαυμαστής της Ελένης κ. Δράκος, ο αδελφός του Γρηγόρη με την BMW του, ο Δήμαρχος της πόλης και πολλοί ακόμα.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ανατροπή πέτυχε ο Α.Ο Μοσχάτου στην έδρα του Αμπελακιακού

Με δυο γκολ του Κοντοπάνου (54′, 86′) νίκησε ο Α.Ο Μοσχάτου με 2-1 τον Αμπελακιακό που είχε προηγηθεί στο 10′ με τον Σταφσουλάι.

Καλός σε γενικές γραμμές ο διαιτητής Ισάνογλου .Παράπονα από τον βοηθό Ιωαννίδη έχουν οι γηπεδούχοι για το δεύτερο γκολ υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Τσαγγάρης,, Στεφανίδης, Μπούνταλης, Μαγιάτης, Μπούζο, Παππάς,(78′ Μαρούδης) , Καπάι, Καρποντίνης( 88′ Γερόλυμος) , Σγούρδας, Τζαμπαζάκης 68΄Λαμπρινός) Σταφσουλάι

ΜΟΣΧΑΤΟ: Σκορδίλης, Κοκκόλης( 73′ Ζαχαρίας) Καράμπελας, Φραγκουλάκης, Αναστασιάδης , Λαλιάνι , Αρβανίτης, Ντάφλας( 68΄Μπράμης) Κοντοπάντος Σαλάμης Παπαγεωργίου ( 87′ Πολύμερος

Σήμερα οι αγώνες του Φωστήρα και του Άγιαξ Ταύρου


20/11

15:00

Φωστήρας-Περιστέρι

20/11

15:00

Νέα Ιωνία-Αγιαξ Ταύρου