Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Έκτακτη εφημερία φαρμακείου σήμερα 9/2 στο Μοσχάτο

5:00 μ.μ έως και αύριο 8:00 π.μ

ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΤΣΑΚΑ

ΠΛΑΤΩΝΟΣ 77 ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

τηλ: 210-9411686

Το Τριώδιο ανοίγει το Σάββατο!!!

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ 2011
Το Τριώδιο ανοίγει Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου

Μοσχάτο:12.30μμ έναρξη κυνηγιού Χαμένου Θησαυρού
Παρέλαση από το Χαμένο Θησαυρό,
Σταθμός ΗΣΑΠ - πλατεία Μεταμόρφωσης.Πληρώματα χαμένου θησαυρού και συγκρότημα κρουστών “BATALA”

Συμμετοχή: Μαζορέτες Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου
Happening και μουσική

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου
ΤΑΥΡΟΣ:11.30πμ στην Πλατεία Μακεδονίας (στο Πι)Η ομάδα μπαλέτου του χορευτικού τμήματος «Ταυρίωνες» του Πνευματικού Κέντρου Ταύρου παρουσιάζει «Ταραντέλα»

*«Παιχνιδοκαμώματα» παράσταση μαριονέτας
Κλόουν, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί διασκεδάζουν
Μικρούς και μεγάλους
Μουσική- happening

*
Μοσχάτο: 12.30πμ στην Πλατεία Μεταμόρφωσης
Η ομάδα μπαλέτου του χορευτικού τμήματος «Ταυρίωνες»
του Πνευματικού Κέντρου Ταύρου παρουσιάζει
«Ταραντέλα»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ
Καθαρή Δευτέρα, 7 Μαρτίου, παραλία Μοσχάτου, Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων Ταύρου

Αίολος Ταύρος 2006: Τιμές και όνειρα στον Ταύρο!

Με τον αέρα της αισιοδοξίας για τον ερχομό ευτυχέστερων ημερών να υπάρχει στις τάξεις των ανθρώπων του συλλόγου την παρουσία ορισμένων πολύ γνωστών προσώπων από τον χώρο του αθλητισμού και τις τιμές προς διάφορα άτομα για την προσφορά τους σ’ αυτόν, διεξήχθη την Κυριακή το πρωί η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους ανθρώπους του Αίολου Ταύρου 2006!

Στο γυμναστήριο της περιοχής, Ταύρος, το οποίο… πλημμύρισε από τους λιλιπούτειους αθλητές, η προχθεσινή γιορτή είχε άκρως γιορτινό χαρακτήρα, με το μήνυμα της στήριξης των ανθρώπων του σωματείου στη νέα γενιά αθλητών να εκλαμβάνεται απ’ όλους, σχεδόν, όσους έδωσαν το παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Επίσης, η απονομή τιμητικής πλακέτας προς τον αναγεννητή του Α.Ο Αμπελοκήπων και επιτυχημένο προπονητή μπάσκετ, Γιώργο Καλαφατάκη και στον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ανδρών στο σπορ του βόλεϊ, Κώστα Αρσενιάδη… χρωμάτισαν περισσότερο την ξεχωριστή εκδήλωση, ενώ το θερμό χειροκρότημα του κόσμου προς κάθε τιμώμενο πρόσωπο κατέδειξε την αναγνώριση του κοινού προς το πρόσωπο όλων όσων είχαν την τιμητική τους την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο πάλαι ποτέ προπονητής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Γιώργος Καλαφατάκης, τιμήθηκε από τον παράγοντα του Αίολου Ταύρου 2006 και βετεράνο μπασκετμπολίστα της ομάδας, Μιχάλη Κακομανώλη, ενώ ο υπεύθυνος της ομάδας βόλεϊ, Ρωμήλος Σαρατσόπουλος, τίμησε τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Κώστα Αρσενιάδη. Ακόμα, ο Πρόεδρος του Αίολου Ταύρου, Μανώλης Λεκκάκης, τίμησε τον παλιό μπασκετμπολίστα, Κώστα Καραμανλή, τον παλιό Πρόεδρο της ομάδας, Σαραντόπουλο, τον Δήμαρχο της περιοχής, κ. Ευθυμίου, τον υπεύθυνο των ομάδων μπάσκετ, Παντελή Χριστοδούλου, αλλά και δύο παίκτες του ανδρικού τμήματος μπάσκετ. Ο λόγος για τους Στέφανο Μαμουνή και Δημήτρη Σιδέρη, οι οποίοι από την περασμένη Δευτέρα υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία.

ΠΗΓΉ: athlisi

Πάλι καίγανε καλώδια οι ΡΟΜΑ του Βοτανικού!!!

Σήμερα(εχθές) το μεσημέρι, περίπου στις 13.00, αυτή η υπέροχη ημέρα, σκιάστηκε απο το δηλητήριο στην ατμόσφαιρα που προήλθε ένεκα της καύσης καλωδίων απο τους ROMA του Βοτανικού.

Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, ο Δήμαρχος κ. Ευθυμίου, η Αντιδήμαρχος κ. Καραβία και ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου κ. Καραφωτιάς ο οποίος πήγε στον καταυλισμό και διεπίστωσε και ο ίδιος το γεγονός της καύσης. Καλώδια βέβαια εκεί καίγονταν και ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα μέρα νύχτα συνεχώς.
Απλή ερώτηση : ΕΩΣ ΠΟΤΕ ;

" Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών "