Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Κοντά σε Μαρκομιχάλη και Μποτσιβάλη ο Φωστήρας

Τις διαθέσεις που έχουν για το νέο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής φανέρωσαν οι ιθύνοντες του Φωστήρα, που δρομολογούν μια σειρά από εντυπωσιακές ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Ταύρου βρίσκεται μια...ανάσα από την απόκτηση του 32άχρονου μέσου Δημήτρη Μαρκομιχάλη, που τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Ελπιδοφόρου.

Ασφαλώς, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με δεδομένες ικανότητες, αλλά και αδιαμφισβήτητη εμπειρία, απόρροια των 77 συμμετοχών του σε επίπεδο Α' Εθνικής και ακόμη 95 παρουσιών στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τον "κιτρινόμαυρο" σύλλογο έχουν πλησιάσει τον 33άχρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Μποτσιβάλη, που πέρσι αναδείχθηκε νταμπλούχος ΕΠΣΑ με την φανέλα του ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον δεξιοτέχνες ποδοσφαιριστές, από τα λίγα "δεκάρια" της σημερινής εποχής, που μπορεί να κάνει...θαύματα με το αριστερό πόδι

periferiako

ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΚΟΥ

ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ

Δείτε τα θέματα της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου την Δευτέρα 18/07

Πρόσκληση της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου στην αίθουσα συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου στις 18 Ιουλίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00

Δείτε τα θέματα

πατήστε επάνω στα θέματα για να τα δείτε σε πραγματικό μέγεθος

Χωρίς τρένο Μοσχάτο και Ταύρος το Σαββατοκύριακο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΕ ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 & την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 θα παραμείνει κλειστό το τμήμα :
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ
 
Mε αποτέλεσμα τόσο το Μοσχάτο όσο και ο Ταύρος να μείνουν χωρίς τρένο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ/ΗΣΑΠ

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για το ανωτέρω τμήμα θα γίνεται με τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ.

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε ζητά την κατανόηση των επιβατών.