Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πορεία πρωταθλητισμού η Θύελλα Μοσχάτου

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Θύελλας Μοσχάτου για την εμφάνιση απέναντι στον Παννεαπολικό , και την νέα επιτυχία, και την νίκη με 3-0 Το συγκρότημα του Γιώργου Μαρτάκου επέστρεψε στις νίκες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και φιγουράρει στην 4η θέση του 1ου ομίλου, κάτι που σίγουρα είναι σημαντικό στην πρώτη παρουσία της Θύελλα στην Α΄ Κατηγορία του Πειραιά.
Με δηλώσεις του ο νεαρός τεχνικός τόνισε «Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση προχθές.

Το θετικό είναι ότι είδα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής να ανταπεξέρχονται. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση, και χωρίς άγχος στα ματς που απομένουν».

erasitexnes.gr

Πρόβλημα σήμερα με το τρένο στο Μοσχάτο

Συνεβη στις 14:27

Ο μηχανοδηγός του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στην αμαξοστοιχία ανόδου (από Πειραιά προς Μοναστηράκι), αναγκάστηκε να
σταματήσει, αμέσως μετά το σταθμό του Μοσχάτου, γιατί ομάδα από ανήλικους βρισκόντουσαν στις γραμμές του τρένου... Αφού σταμάτησε η αμαξοστοιχία, οι ανήλικοι εκτόνωσαν τις... καλλιτεχνικές τους ανησυχίες υπό μορφή graffiti και μετά άφησαν το συρμό να συνεχίσει!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ( από το tromaktiko)

Ήττα ο Φωστήρας, Θρίαμβος του Άγιαξ Ταύρου με ανατροπή

Νέα Ιωνία-Φωστήρας 2-0
Κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία έχει η Νέα Ιωνία, που κέρδισε δίκαια με 2-0 τον Φωστήρα.

Μόλις στο 16' ο Βλασερός με βολέ άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 37' όταν ο Χίσο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με πλασέ.

Οι 'κυανοκίτρινοι' έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ χάρις σε όμορφη ατομική προσπάθεια του Μπαλάσκα στο 73', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φωστήρας είχε νέο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μπεθάνη. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μακρής (ΣΔ Αργολίδας).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Χαρακτινός, Αχμέτ, Χρόνης, Μαντζώρος, Μαντούσης, Τσουτσουδάκης (89' Πετούσης), Ογκμπουε, Μουκίδης, Μπαλάσκας, Βάσος (87' Ελμαλόγλου), Βλασερός (79' Ατματσίδης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ορφανίδης, Κατσάνης (83' Πετρίτσης), Κορκοτζέλος (49' λ. τρ. Καρλής), Βασιλείου, Τερζής, Γκιάτης, Χίσο, Τζαναβάρας (87' Καραγιάννης), Σταματέλλος, Μπεθάνης, Σιάσος.

Αγιαξ Ταύρου-Περιστέρι 3-2
Με έναν Χαλίλι από... άλλον πλανήτη ο Αγιαξ Ταύρου κέρδισε με 3-2 τον ΑΟ Περιστερίου, ίσως στο σημαντικότερό του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 22άχρονος φορ πέτυχε χατ τρικ και 'καθάρισε' την υπόθεση νίκη για την ομάδα του Ταύρου, που κάθε χρόνο αποδεικνύεται... ατσάλινη.

Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους Περιστεριώτες, καθώς πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 21' μετά το αυτογκόλ του Κωτσιόπουλου. Παρά το σοκ που υπέστησαν, οι ποδοσφαιριστές του Αγιαξ βρήκαν το σθένος και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στο α' ημίχρονο.

Με ισάριθμα τέρματα στο 26' και στο 38' ο Χαλίλι έφερε την ανατροπή, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης έγραψε το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι και το κατάφεραν στο 80' όταν ο Μπέλης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που παραχώρησε ο Αγγελακόπουλος. Παρ' όλα αυτά, ο Αγιαξ κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα (3-2) και πανηγύρισε μία σπουδαίας σημασίας νίκη. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Διαμαντόπουλος (ΣΔ Πειραιά).

ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Αγγελακόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Κωτσιόπουλος, Θεοφάνους, Γιακαλός (87' Λαμπρινάκος), Χαλίλι (84' Γεωργίου), Τσαραούσης (90' Κατσιώνης), Μιχαηλίδης

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Παπαδόπουλος (66' Δρίβας), Πλέστης Π. (49' Παπαδόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Συμεωνίδης, Κερμαλής (70' Παγιαζίτης), Μπόσιος, Μπονιάκος, Νησαριώτης, Μπέλης, Γκαβασιάδης.
 
periferiako

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση από τους ''Πολίτες Mπροστά'' στον Ταύρο

 Την Κυριακή το μεσημέρι οι ''πολίτες μπροστά'' με τον κ. Άρη Κρεμμύδα διοργάνωσαν εκδήλωση στο ''Terra Verde'' ( Κωνσταντινουπόλεως 2 εντός πάρκου Ηρώων ) στον Ταύρο.

Ο κόσμος γέμισε την αίθουσα και επακολούθησε χορός και τραγούδι .
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά πετυχημένη:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση
Φωτογραφίες:
jekinamekaliteromoschato

Εξόρμηση για καθαρισμό Δημοτικών κοινόχρηστων χώρων στον Ταύρο

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Εθελοντές, δημότες, επισκέπτες, μαθητές

ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 9.00 π.μ.,  Δημαρχείο Ταύρου
(Πειραιώς και Επταλόφου) καθαρίζουμε και ομορφαίνουμε μαζί με το προσωπικό του
Δήμου μας,τις περιοχές-Περιβάλλοντες χώρους:

1. Αγίου Γεωργίου, 2. Παναγίτσας, 3. Τέρμα 72

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ-ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

( Για να δείτε την αφίσα σε πραγματικό μέγεθος κάντε κλικ επάνω της )