Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Είχε τις ευκαιρίες έχασε ο Φωστήρας, άλωσε την Σαλαμίνα ο ΑΟΜ, με το δεξί ο Άγιαξ Ταύρου

Ρόδος - Φωστήρας 1-0
Ο Φωστήρας είχε τις ευκαιρίες και τα... δοκάρια, η Ρόδος ήταν η ομάδα που πήρε τη νίκη με 1-0, στο χθεσινό ντέρμπι για την 1η αγωνιστική. 

Μόλις στο 11' σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, όταν ο Δωροβίνης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο τερματοφύλακας Τόππος απέκρουσε με δυσκολία, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε κόρνερ.

Λίγο αργότερα ο Φράγκος βρέθηκε απέναντι από τον Μπόκο, ο οποίος βγήκε νικητής από την προσωπική αυτή μονομαχία, κρατώντας το '0' στην εστία του. Το α' ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη σπουδαία φάση, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν 'ζεστά' στην επανάληψη και να έχουν νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Ντεντόπουλου.

Στο 50' πάλι ο Φράγκος έφτασε μια... ανάσα από την επίτευξη τέρματος για λογαριασμό της Ρόδου, όμως έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω από την αντίπαλη εστία. Στο 68' ήταν η σειρά για το τρίτο δοκάρι του 'Φονέα', όταν μετά από σέντρα του Τασουλή ο Ντεντόπουλος πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να περνάει άουτ. Η απόλυτη παγωμάρα για τους 'κιτρινόμαυρους' ήρθε στο 78' όταν ο Φράγκος βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή και με πλασέ πέτυχε ένα γκολ, που έμελλε να σημάνει... τρίποντο για τον νησιώτικο σύλλογο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καριοφίλης, με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη και Σινιοράκη (ΣΔ Πειραιά).

Άγιαξ Ταύρου - Πανναξιακός 2-0
Η ομάδα του Ταύρου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ οι νησιώτες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. 

Στο 30’  Τζανέτος με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ η μπάλα χτύπησε και στον Σουσούνη πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ φρόντισε να σφραγίσει από νωρίς τη νίκη και στο 55’ ο Φύτρος με πλασέ στο γάμα της εστίας του Θέμελη, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ως το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα προσπάθησαν να βγουν μπροστά για να σκοράρουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν

ΑΕ Σαλαμίνας - Μοσχάτο 0-2
Νικηφόρο πέρασμα από τη Σαλαμίνα για τον ΑΟ Μοσχάτου που επικράτησε με 0-2.
Και τα δύο τέρματα για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Κοντοπάνου στο 36′ και 50′
Καλός ο διαιτητής Σύρος

Η ποίηση συναντά τη ζωγραφική στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου