Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Στις 13 Σεπτεμβρίου ανοίγουν φέτος τα σχολεία


Στις 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός σε όλα τα σχολεία της χώρας, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας. Αμέσως μετά θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του ζητεί από τους διευθυντές των γυμνασίων και λυκείων να αποφεύγουν να βάζουν στους μαθητές τεστ σε περισσότερα του ενός μαθήματα την ίδια ημέρα και να μην ξεπερνούν τα τρία την εβδομάδα.

Οι Whatever Στο X-FACTOR 3

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του X-Factor 3 και σύσσωμη η ομάδα των κριτών που παραμένει ίδια με πέρυσι ταξίδεψε στην Κύπρο για τις οντισιόν οι οποίες θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι ώστε να είναι όλα έτοιμα από Σεπτέμβριο.

Από τη Λευκωσία ξεκίνησαν η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Γιώργος Λεβέντης και ο Νίκος Μουρατίδης για τις οντισιόν στο Hilton Park που διήρκεσαν μέχρι την Τετάρτη το βράδυ. Τα μέλη της επιτροπής επιστρέφουν στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η απήχηση του μουσικού διαγωνισμού είναι μεγάλη στον κόσμο με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τα 15.000 άτομα.
Παρουσιαστής παραμένει ο Σάκης Ρουβάς ενώ ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη συμμετοχή του Σάκη και των κριτών που θα κάνουν το show πιο ενδιαφέρον.
Τα παρασκήνια του τρίτου X-Factor θα τα παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιανός και η Μαίρη Συνατσάκη.

Στις 18 Αυγούστου θα περάσουν από την επιτροπή του Χ- Factor 3 και οι δικοί μας Whatever. To συγκρότημα που είχε κλέψει τις καρδιές μας στο Μοσχάτο για την στιχουργική και δημιουργική δουλεία τους παρά την μικρή τους ηλικία θα τους δούμε σύντομα στους δέκτες μας. Εμείς θα σταθούμε κοντά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον διαγωνισμό. Δείτε εδώ το αφιέρωμα που είχαμε κάνει στους whatever από τα άρθρα μας ''Τα παιδιά της γειτονιάς μας''.

«Εκλεισε» Τριανταφυλλίδη ο Άγιαξ Ταύρου

Τις τελευταίες ημέρες οι διοικούντες τον Αγιαξ Ταύρου δούλευαν με προσοχή μια δύσκολη μεταγραφική υπόθεση και τελικώς κατάφεραν να τη φέρουν εις πέρας. Συγκεκριμένα ήρθαν σε συμφωνία με τον ΠΑΟ Ρουφ για την απόκτηση με μεταγραφή του 24χρονου αμυντικού Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Αλέκου Ρίζου.Ο εν λόγω στόπερ την περσινή σεζόν μέτρησε 17 συμμετοχές στη Γ' Εθνική με τη φανέλα της «Αούστρια», ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε ως βασικός στην πορεία ανόδου που πραγματοποίησε στον 8ο όμιλο της Δ' Εθνικής ο ΠΑΟ Ρουφ.Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από τον Αγιαξ, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον αμυντικό Γιώργο Μουστάκη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στην ομάδα του Ταύρου έχουν ανανεώσει οι Τζανέτος, Μητροφάνης, Μπουρελάκος, Θεοφάνους, Γιάκαλος, Αγγελακόπουλος, Πατέλης, Τσαϊλάκης και Κωτσιόπουλος, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Παναγιώτης Καφούνης (τερματοφύλακας, από Πέρα Κλουμπ), Λευτέρης Ψυχουντάκης (αμυντικός, από Νέα Ιωνία), Θανάσης Αντωνόπουλος (επιθετικός, από Χολαργό), Βασιλικής (αμυντικός μέσος, από Φωστήρα), όπως και οι νεαροί Ντούλιας (από Ατρόμητο), Αθανασέλος (από ομάδα της Μυτιλήνης), Αποστόλου (από Καισαριανή), Κώνστας (από Πανιώνιο). Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να αποκτηθεί και ένας ακόμη επιθετικός.

πηγή : sentragoal