Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Λήγει στις 20 Ιουλίου η προθεσμία για την κατάθεση των μηχανογραφικών


Λήγει την Τρίτη 20 Ιουλίου η προθεσμία για την κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων που ξεκίνησε στις 7 του μήνα.
Η τάση των βάσεων εμφανίζεται πτωτική σε όλα τα Επιστημονικά Πεδία, ιδίως στη Θετική και την Τεχνολογική Κατεύθυνση και στις περιφερειακές σχολές ειδικά των ΤΕΙ, λόγω και της κατάργησης του περιορισμού της βάσης του δέκα.
Πάντως οι περιζήτητες σχολές αιχμής Αθήνας και Θεσσαλονίκης φαίνεται πως θα συνεχίσουν να κρατούν υψηλές βάσεις ή θα εμφανίσουν ελάχιστη πτώση.

πηγή: skai.gr

'' Γράμματα στην Ιουλιέτα '' Στο Σινε ΚΗΠΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Μια νεαρή Αμερικανίδα, η Sophie (Amanda Seyfried), ταξιδεύει στη Βερόνα της Ιταλίας, την πόλη που φιλοξένησε τον θυελλώδη έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες βρίσκονται στην πόλη για να επισκεφθούν την αυλή όπου ερωτικά γράμματα βρίσκονται επικολλημένα στον πέτρινο τοίχο, για να σταθούν στο μπαλκόνι της Ιουλιέτας και να ποζάρουν δίπλα στο μπρούτζινο άγαλμά της. Στη Βερόνα η Sophie θα γίνει μέλος μιας ομάδας εθελοντών που αναλαμβάνει να απαντά σε γράμματα που στέλνονται προς την... Ιουλιέτα, από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που ψάχνουν συμβουλές ερωτικού περιεχομένου. Η απάντηση που δίνει σε ένα γράμμα από το 1951, θα κάνει την γυναίκα που το έγραψε να τολμήσει το ταξίδι ως την Ιταλία για να βρει τη χαμένη για χρόνια αγάπη της.
πηγή http://www.cinemanews.gr/



Δείτε το Video



ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ                20 - 21/07/2010     ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 11:00 μμ
ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    22 - 23/07/2010     9:00 μμ KAI  11:10 μμ

''Toy Story 3 '' Στο ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών ‘Toy Story’, ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών.

Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους… Στο ‘Toy Story 3’ τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω».Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κεν (ναι, αυτόν τον Κεν)!
 
Δείτε το video
 


ΤΡΙΤΗ           ΤΕΤΑΡΤΗ
20/07/2010 -  21/07/2010
ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 9:00 μμ