Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Πρωτάθλημα το παιδικό του ΑΟ Μοσχάτου στην ΕΠΣ Πειραιά

Μεγάλη  επιτυχία  είχε η γιορτή του Πειραϊκού ποδοσφαίρου  που διοργάνωσαν από κοινού η ΕΠΣΠ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών  . 

Η  αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»  στο ΣΕΦ  κατακλύστηκε από πολλούς επισήμους, παράγοντες , διαιτητές , ποδοσφαιριστές και κυρίως από παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Σύνθημα της εκδήλωσης ήταν « Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκπέμπει SOS», κάτι που  ανέφερε  στην ομιλία του και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης λέγοντας:

«Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν δοθεί στα σωματεία 4-5 χρόνια επιχορηγήσεις. Ας σεβαστούν τον ιδρώτα και την προσπάθεια του αγώνα μας .Δεν είναι δυνατόν ο Κεντρικός Πειραιάς να μην έχει εδώ και 50 χρόνια γήπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι η επίσκεψη του Κ. Μπιτσαξή στο ΣΕΦ δεν ήταν απλά ένα πέρασμα από το γήπεδο.»

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία και ορχήστρα νέων του ομίλου UNESCO «Μουσική αργώ»
*Ακολούθησαν χαιρετισμοί των Γενικών Γραμματέων της ΕΠΣ Πειραιά Κώστα Βράκα και Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Σπύρου Βούλγαρη.*Την γιορτή παρουσίασαν η αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Λέλα Αθανασοπούλου και ο δημοσιογράφος Μανώλης Δράκος .

*Δεν προσήλθε τελικά  ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής . Λίγες ώρες πριν εντελώς ξαφνικά , είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο Τεχνικός Διευθυντής της ΓΓΑ Γιάννης Παγάνης με τον οποίο ο Γενικός είχαν επισκεφτεί λίγες μέρες πριν το γήπεδο του ΣΕΦ.*Καταχειροκροτήθηκαν κατά την βράβευση τους οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που εισήχθησαν στα ΑΕΙ .

Ο Εκπαιδευτικός όμιλος Ξυνή από την πλευρά του πρόσφερε εντελώς δωρεάν για όλους μεταπτυχιακά σεμινάρια. Επίσης οι βραβευθέντες θα δουν δωρεάν με απόφαση της Π ΑΕ Ολυμπιακός τον αυριανό αγώνα Κυπέλλοουθ με τον Πανιώνιο.

*Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής που τιμήθηκε στη χθεσινή εκδήλωση βράβευσε με τη σειρά του τον πρόεδρο της ΕΠΣΠ Στέλιο Μπρατσόλη για την προσφορά του στο πόδοσφαιρο.
Στην  εκδήλωση το παρών έδωσαν  :

Οι βουλευτές: Γρ. Νιώτης, Δ, Καρύδης , Ι. Διαμαντίδης, Δ.  Λιντζέρης, Αν. Νεράντζης, Ι. Τραγάκης,Π.  Μελάς, Γ. Ανατολάκης .

Οι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά Στεφ. Χρήστου και Νήσων Δ. Κατσικάρης .

Οι Δήμαρχοι : Κερατσινίου- Δραπετσώνας  Τζανής, Κορυδαλλού Κασιμάτης, Νίκαιας- Ρέντη Ιωακειμίδης , Μοσχάτου - Ταύρου Ευθυμίου, Σαλαμίνας Τσαβαρής, ο πρόεδρος τη ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο γεν. διευθυντής Γιάννης Μώραλης.

Ο αναπληρωτής Δήμαρχος Πειραιά Κάρλες, , ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πειραιά Κουβάτσος , από τον  Αθλητικό Οργανισμό Πειραιά οι Γ. Σιγάλας και Αντ. Θεοδώρου . Καλλιθέας Γ. Μαργωμένος .
Ο περιφερειακός σύμβουλος Σπ. Σπυρίδων .ο πρόεδρος του Οργανισμού UNESCO Πειραιώς και Νήσων Γιάννης Μαρωνίτης .

Οι πολιτευτές Ειρ. Μαρούπα- Ταουξή, Μπαρμπαγιάννης , Βρεττάκος

*Από  τον Αθλητικό χώρο παραβρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ Γκαγκάτσης και Τριβέλας οι πρώην παράγοντες τη Ομοσπονδίας Θωμαΐδης, Τσεμπεράκης, Μουρίκης Τσατσαρίδης .

Οι πρόεδροι των  ΕΠΣ Αθήνας Παναγιώτης Δημητρίου, και Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος.
Το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος.

Ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος και Τάκης Λουκανίδης .

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Παύλος Γερακάρης και Κώστας Μυλωνάς.

Από τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού ήταν οι Χρήστος Ζαντέρογλου, Μπάμπης Σταυρόπουλος Χρήστος Καλτσάς , Γιάωργος Κωττάκης .

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
ΑΟ Χαλκηδών(1ος), ΑΕ Χαραυγή ( 2ος)  ΑΟ Μοσχάτου( 3ος) ΑΠΟ Κερατσίνι (  4ος ) ,Άρης Αμφιάλης (5ος )Ολυμπιακός  ΣΦΠ (6ος) ΑΟ Ιωνικός ( 7ος )


Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το παιδικό του ΑΟΜ κερδίζει το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραια

Διαμαρτυρία: Με εφήβους έπαιζε η Νέα Ιωνία με Φωστήρα

Την αντίδραση άλλων ομάδων του 8ου ομίλου έχει προκαλέσει η επιλογή της Νέας Ιωνίας να αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα απέναντι στον Φωστήρα την Κυριακή (22/1) σύμφωνα με δημοσίευμα του Onsports.

To δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα, ότι αν και η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, έπαιξε χωρίς πολλά βασικά στελέχη της κι έχασε τελικά 3-2 από την ομάδα του Ταύρου.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας, Τάσος Τασιόπουλος δεν κάθισε στον πάγκο σε αυτό το παιχνίδι, ενισχύοντας την… παραφιλολογία ότι φέτος το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο δεν παίζεται επί ίσοις όροις

Συντάκτης:  Onsports Team

Όπου ΤΟΣΥΝ και η μοίρα του

Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου.

Ένας θεσμός απαξιωμένος και ανύπαρκτος για πολλούς έκανε την εμφάνιση του με ένα συμβούλιο που δεν ήταν άξιο προβολής. Ορισμός μέλους Επιτροπής Διαβούλευσης,  ορισμός εκπροσώπου παραβατικότητας και… η παραίτηση προέδρου.

Δυστυχώς το ΤΟΣΥΝ Μοσχάτου κυριεύτηκε από τις προσεγγίσεις κάποιων "πολιτικάντηδων" της πόλης και πάει από το κακό στο χειρότερο.

Τα κατάφεραν!. Μπράβο!. Πιείτε μια σαμπάνια για την μεγάλη σας επιτυχία.

Λίγα ΤΟΣΥΝ, μετρημένα στα δάκτυλά του ενός χεριού μπορείς να πεις ότι παράγουν έργο για την πόλη. Σίγουρα δεν θέλω να μειώσω το ΤΟΣΥΝ Μοσχάτου όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω το διακοσμητικό του στοιχείο που επισκίασε όλη του την παρουσία και ειδικότερα επί προεδρίας του Πολύδωρου Πατσουράκη.

Η αδιαφορία του τότε Δημάρχου Παπαντώνη που δεν μπήκε καν στην διαδικασία αν και το είχε υποσχεθεί να στεγάσει το ΤΟΣΥΝ, η συνεχή επαφή μελών και προέδρων(Π.Π) με παραταξιακούς ή ακόμα και κομματικούς έφεραν και την αναπόφευκτη παραίτηση του προέδρου με μία σκληρή ανακοίνωση που θύμιζε προσωπική κόντρα της... καφετέριας.

Ένας Πρόεδρός μη κοινής αποδοχής από τα μέλη του( Μετά από ψηφοφορία των μελών με ψήφους 1-4), ένας Γραμματέας να ακουμπάει πλέον τα 30 με τον νόμο να του επιτρέπει να μένει στην θέση του, μέλη να πηγαίνουν φαντάροι, άλλοι να μην εμφανίζονται στις συνεδριάσεις και η μόνη ελπίδα ένας Αντιπρόεδρος 18 χρόνων που κατά την ταπεινή μας γνώμη είναι και ο μόνος που μπορεί να δώσει την ανανέωση που χρειάζεται ο θεσμός.

Η Ανακοίνωση – Παραίτηση  του Προέδρου πήγε στο φιλικό (δικό) του site άρα εμείς δεν την έχουμε για να την δημοσιεύσουμε και ούτε πρόκειται να την αναδημοσιεύσουμε αφού δεν καταδέχθηκε να μας την στείλει.

Το ΤΟΣΥΝ πρέπει να ανασάνει. Ας παραιτηθούν όποιοι δεν μπορούν ή βαρέθηκαν να προσφέρουν.