Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ριφιφί από τους Ρομά του Βοτανικού σε εργοστάσιο στην Ορφέως


Απόψε στις 03:30 τα ξημερώματα, άτομα από τον καταυλισμό των Ρομά, έκαναν ριφιφί και μπήκαν στο χώρο εργοστασίου το οποίο εφάπτεται με τον καταυλισμό από την οδό Ορφέως 117 στον παράδρομο και αφού άνοιξαν την δίοδο που βλέπετε, έκλεψαν ανοξείδωτα ρολά και πλέγματα αξίας 6.000 ευρώ περίπου όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του.

   Όταν οι φύλακες του χώρου αντελήφθησαν το περιστατικό και προσπάθησαν να αντιδράσουν εκείνοι τους πετροβόλησαν. Φεύγοντας έγραψαν στο σημείο από όπου μπήκαν : ΧΟΡΙΟ ΧΟΡΙΣ ΝΕΡΟ.

   Το συμβάν καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων, αστυνομικοί του οποίου μετέβησαν στο χώρο.

   Εμείς απλά ρωτάμε :  

έχουν κάποια σχέση οι επανειλημμένες υποσχέσεις της κ. Καραβασίλη προς τους Ρομά για την παροχή νερού στον καταυλισμό με σύνδεση από την ΕΥΔΑΠ και τώρα φτάσαμε στο σημείο αυτοί που τους καθοδηγούν και τους πατρονάρουν να εκβιάζουν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο το Υπουργείο και να πληρώνουν τη ‘νύφη’ άνθρωποι που σε τίποτα δεν φταίνε ;

   Και η ειρωνεία είναι όπως όλοι το γνωρίζουν ότι στον καταυλισμό υπάρχει λάστιχο που τρέχει νερό 24 ώρες το 24ωρο το οποίο κλέβουν από ρολόι εγκαταλελειμμένου εργοστασίου που βρίσκεται κοντά στον καταυλισμό.

«Πολίτες κατά της Καύσης Καλωδίων και Σκουπιδιών»

Σε αποσύνθεση η πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Μοσχάτο

Ένα δημοσίευμα από το blog ΜοσχατουΠολις μας έκανε να προβληματιστούμε για την εγκατάλειψη της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στο Μοσχάτο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίας.

Οι εικόνες δείχνουν πραγματικά μια εγκαταλελειμμένη πλατεία στο έλεος του καιρού.

Καταλαβαίνουμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Όμως θεωρούμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο ένα απόγευμα καθαριστές του Δήμου να ασχοληθούν για 3 με 4 ώρες πραγματικά με τον χώρο αυτό .

Να θυμίσουμε ότι το κτήριο που θα δείτε στην φώτο με τα τόσο πολλά graffiti μουτζούρες δεν είναι άλλο από το Δημοτικό ωδείο Μοσχάτου αλλά και ο χώρος που στεγάζεται το ΚΑΠΗ.


Ανοικτή συνάντηση για το χαράτσι της ΔΕΗ την Τρίτη 15/11 στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΤΡΙΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, στις 17.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Κοραή 51 Μοσχάτο

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ

Θα παρευρεθούν: Νομική Υπηρεσία Δήμου, αντιπροσωπεία Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

Κορυφή ο Άγιαξ Ταύρου, αναβλήθηκε ο αγώνας του Φωστήρα

Ο Άγιαξ Ταύρου ήταν ο μεγάλος νικητής της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ταύρου πήρε το «διπλό» με 1-0 απέναντι στην Αγία Παρασκευή και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, όπου είχαμε… καρέ ισοπαλιών.

Συγκεκριμένα, η ΑΕ Κως παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στη Νέα Ιωνία, αποτέλεσμα που είχαμε και στην αναμέτρηση της ΑΕ Καρλόβασι με τους Τράχωνες.

Από εκεί και πέρα, ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της δυτικής… όχθης, μεταξύ του Περιστερίου και του Αιγάλεω, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα έληξε το παιχνίδι της Ηλιούπολης με τη Ρόδο.

Δεν έγιναν οι αναμετρήσεις Παναξιακός-Ελπιδοφόρος και Φωστήρας-Μύκονος.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και βαθμολογία, πατώντας ΕΔΩ.