Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Βασίλης Σπανάκης για την απομάκρυνση υπηρεσιών από το Μοσχάτο

Δελτίο Τύπου σχετικά με τον ΟΑΕΔ που απομακρύνθηκε από το Μοσχάτο, αλλά και για τις άλλες υπηρεσίες που ακούγεται ότι πρόκειται να φύγουν μας απέστειλε η δημοτική παράταξη "Ενωμένοι Πολίτες", με επικεφαλή τον Βασίλη Σπανάκη:


Βασίλης Σπανάκης : «Καλύτερα αργά παρά ποτέ!»

Η δημοτική παράταξη του κ. Ευθυμίου περίμενε να περάσουν 30 δημοτικά συμβούλια, να απομακρυνθεί ο ΟΑΕΔ από την περιοχή μας στην Καλλιθέα, να έχουν ήδη μετακομίσει σημαντικά τμήματα της Δ.Ο.Υ Μοσχάτου στην Καλλιθέα, να κινδυνεύει η περιοχή μας άμεσα να μείνει χωρίς Ι.Κ.Α, για να σχηματίσει στο 30ο Δημοτικό Συμβούλιο έπειτα από πρόσκληση μας διαπαραταξιακή επιτροπή για διεκδικήσεις.

Παρ’ ότι η προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής έχει επιφέρει αυτήν την κατάσταση η δημοτική μας παράταξη πιστεύει ότι ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα.

Με την ατζέντα συγκεκριμένων θεμάτων διεκδίκησης και πιστεύοντας ότι η απραξία ενός έτος της παράταξης του κ. Ευθυμίου έχει επιφέρει αυτά τα αποτελέσματα, η δημοτική μας παράταξη θα συμμετέχει στην επιτροπή αυτή :

1) Για την ίδρυση Δ.Ο.Υ Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου οι φορολογούμενοι και οι επιχειρήσεις του Μοσχάτου και του Ταύρου να εξυπηρετούνται από Δ.Ο.Υ της περιοχής μας

2) Για την δημιουργία Ο.Α.Ε.Δ Μοσχάτου-Ταύρου σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου προκειμένου οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις της περιοχής μας να εξυπηρετούνται από Ο.Α.Ε.Δ. εντός των ορίων του Δήμου μας

3) Για την παραμονή των Υγειονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ι.Κ.Α στην περιοχή μας
Η παρέμβαση και τα παράπονα μας για τα πλήγματα που έχει δεχθεί ο Δήμος μας με τη μεταστέγαση της ραχοκοκαλιάς της Δημόσιας Διοίκησης στην Καλλιθέα θα εκφραστούν στον αρμόδιο Υπουργό, στον Περιφερειάρχη καθώς επίσης και στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος στη Κομοτηνή στις 27 Ιανουαρίου και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη.

Δείτε τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου την Τρίτη 24/01

Καλείσθε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 24 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 με τα εξής θέματα:

Δείτε τα θέματα

(πατήστε επάνω στα θέματα για να τα δείτε σε πραγματικό μέγεθος)