Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Υπό έλεγχο η φωτιά στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στον Ταύρο

Υπό έλεγχο η φωτιά στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στον Ταύρο επί της οδού Αναξαγόρα.

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής η πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στον Ταύρο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 17:58 σε καλώδια του εργοστασίου που βρίσκεται επί της οδού Αναξαγόρα 26-28 ενώ στο σημείο επιχείρησαν δύο επανδρωμένα οχήματα της Π.Υ.
zougla

Άγιαξ Ταύρου: Καρδιά...χιλίων λεόντων. Κέρδισε δίκαια τον Φωστήρα

Ενας Αγιαξ με καρδιά... χιλίων λεόντων ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Φωστήρα στο ντέρμπι του Ταύρου.

 Παρά τις πολλές απουσίες και το δεδομένο άγχος, το 'ερυθρόλευκο' συγκρότημα πήρε νίκη 'χρυσάφι' με 1-0 και παρέμεινε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στο 24' επιτεύχθηκε το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση, όταν ο Τζανέτος νίκησε με λόμπα τον Μπόκο και έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ο Φωστήρας πίεσε για την ισοφάριση, έχασε αρκετές ευκαιρίες με κυριότερη όλων αυτή του 95' με την κεφαλιά του ανενόχλητου Τερζή που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μάγειρα (ΣΔ Εύβοιας) στο 98'!

ΑΓΙΑΞ: Καφούνης, Καζιάνης, Μιχαηλίδης, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Γιάκαλος, Κωτσιόπουλος, Κατσιώλης, Χαλίλι (92' Κατίδης), Τζανέτος, Λαμπρινάκος (87' Αγγελακόπουλος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κατσάνης (86' Καραγιάννης), Τσουμάνης, Μπούκουρης, Τερζής, Χαλκίδης, Χίσο, Τζαναβάρας (80' Γκιάπης), Πετρίτσης, Μπεθάνης, Τσοπανάκος (77' Σταματέλος).
periferiako

Θρίαμβος για τις κορασίδες της Ελευθερίας Μοσχάτου. Ανέβηκαν Α' κατηγορία


Οι Κορασίδες του Συλλόγου επικράτησαν στο χθεσινό ημιτελικό στο κλειστό Βαρίκας2 στη Ν.Σμύρνη του Ιάσωνα Νικαίας με σκορ 56-41 και έτσι του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α' Κατηγορία.

Τα κορίτσια του Άγγελου Φουντουλάκη και της Ελένης Κοκκίνη παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι με μεγάλο πάθος και θέληση για τη νίκη και από την αρχή έδειξαν ποιος θα ήταν το αφεντικό του ημιτελικού.

Σήμερα (Κυριακή 20/3) στις 14.30 στο κλειστό Σαλπέας στο λιμάνι του Πειραιά η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Π.Φάληρο για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Β' Κατηγορίας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αυριανού τελικού και οι δύο ομάδες του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α' Κατηγορία.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 56-41 (23-17)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Φουντουλάκης, Κοκκίνη) : Ξεπαπαδέα 2, Τριβυζάκη 21, Κωτσιοπούλου 2, Θωμοπούλου 3, Κεσίσογλου, Καλάγια 2, Παναγοπούλου 17(1), Πλιάτσικα 2, Τασοπούλου, Βαρουχάκη, Παπαδοπούλου 7(1).

Άγιαξ Ταύρου - Φωστήρας :Γειτονικό Ντέρμπι Κυριακή 20/3 στον Ταύρο

Για ένα και μόνο αποτέλεσμα θα πάει στο ματς της Κυριακής με τον Αγιαξ Ταύρου ο Φωστήρας. Το ''κιτρινόμαυρο'' συγκρότημα θέλει μόνο το τρίποντο, που θα σημάνει αφενός επιστροφή στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες αγωνιστικές απώλειες, αφετέρου την ανύψωση του γοήτρου αφού η επιτυχία θα έχει σημειωθεί σε ένα γειτονικό ντέρμπι.

Ο Κώστας Ψυρρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 26χρονου μέσου Δημήτρη Σιάσου που είναι τιμωρημένος αλλά και του 25άχρονου επιθετικού Γιώργου Γερακάρη που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Άγιαξ Ταύρου μετά από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο του Ηφαίστου με την τοπική ομάδα (0-1) είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και μπορεί να βλέπει το τοπικό ματς σαν ευκαιρία για να απομακρυνθεί περισσότερο και να εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο βαθμό την παραμονή του. Η ομάδα έχει συσπειρωθεί όπως δήλωσε σε γνωστή εφημερίδα ο προπονητής της Αλέκος Ρίζος.   Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 μ.μ
periferiako