Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Σας ευχόμαστε από καρδιάς, στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο πιο γλυκός και πιο ευαίσθητος Έλληνας πεζογράφος, ο Παπαδιαμάντης, γράφει μερικές από τις πιο τρυφερές σελίδες της ζωής του διαπραγματευόμενος αυτά ακριβώς τα θέματα.

Τις αναμνήσεις που ξεπηδούν από την ψυχή του ανθρώπου αυτές τις ημέρες και τις παραδόσεις που πηγάζουν από αυτήν ακριβώς την ιδιόμορφη ψυχική κατάσταση και κυριαρχούν σε όλες τις οικογενειακές και κοινωνικές εκδηλώσεις των εορταστικών αυτών ημερών.

Οφείλουμε λοιπόν αυτές τις ημέρες να αφιερωθούμε σε αυτούς που αγαπάμε. Στις οικογένειες μας στους φίλους μας. Να δώσουμε και να πάρουμε από αυτούς αγάπη, κουράγιο και δύναμη για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.

Η τελειωτική και οριστική νίκη του καλού εναντίον του κακού της ζωής απέναντι στο θάνατο σηματοδοτούνται από την λειτουργία της Αναστάσεως.
Εκεί τελειώνουν όλα.

Τα βάσανα και οι στενοχώριες. Το καλό και η ζωή έχουν καταγάγει την τελική και οριστική νίκη.
ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ακούγεται απ’ άκρου εις άκρου στην γη όπου υπάρχει Έλληνας
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ είναι η μία και μοναδική απάντηση.

Είναι το ένα και μοναδικό, είναι το κορυφαίο μήνυμα. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε κάθε ημέρα πόνου και αγωνίας αυτές τις δύσκολες εποχές…

Πάντα στο τέλος το καλό νικάει το κακό. Και με αυτό το παράδειγμα να χαλυβδώνει την ψυχή μας, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε για να νικήσει το φώς το σκοτάδι.

Με τις σκέψεις αυτές ευχόμαστε, το αναστάσιμο μήνυμα να μιλήσει στις καρδιές όλων μας, ώστε με δύναμη ψυχής να δώσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι τους προσωπικούς και τους συλλογικούς μας αγώνες.

Καλή Ανασταση σε εσάς και τους Αγαπημένους σας.

Η Συντακτική ομάδα του Μοσχάτο Ταύρος Life