Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κανονικά θα λειτουργήσει το Μετρό, 48ωρη απεργία τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Κανονικά θα λειτουργήσει Τρίτη και την Τετάρτη 28/06 και 29/06 αντίστοιχα το Μετρό, μετά την απόφαση και των ηλεκτροδηγών να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αργά το απόγευμα επισημαίνουν ότι το "κλαδικό Σωματείο του Μετρό" αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν στέκεται σε περιχαρακώσεις και σκοπιμότητες, όπως κάποιοι άσκεπτοι θέλουν να το παρουσιάσουν.

Έτσι, οι συρμοί του Μετρό θα κινηθούν κανονικά τις επόμενες δύο ημέρες. Το σωματείο προτείνει παράλληλα στη διοίκηση της ΑΜΕΛ και εφόσον βρεθούν εθελοντές, η λειτουργία του μέσου να συνεχιστεί και τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη 29/06/2011, ώστε να υπάρξει διαρκής εξυπηρέτηση των διαδηλωτών.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και την Τρίτη και την Τετάρτη. Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics.

Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα συμμετάσχουν και εκείνοι στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα τρόλεϊ δεν θα κινηθούν ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη.

Στην 48ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς και ο Προαστιακός τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν και οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) και του τραμ και την Τρίτη και την Τετάρτη.

ΕΘΝΟΣ

«Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας» Δευτέρα 27/06 στο Σινέ Νέα Μασκώτ στον Ταύρο

Σήμερα Δευτέρα 27/6/11 το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις» (Παιδική Σκηνή) Ε. Τριβιζά - θα παρουσιάσει την παράσταση «Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας»

Οι "Ιππότες της Τηγανητής Πατάτας" του Ευγένιου Τριβιζά είναι ένα ακόμη από τα έξοχα θεατρικά που ο φημισμένος συγγραφέας μας έχει παραδώσει. Η κυριαρχία των Ρομπότ, η οποία έπεται της εποχής των Ανθρώπων, τραντάζεται όταν ένας μάγειρας δραπετεύει και ζητά κρυψώνα σε ένα συνεργείο επισκευής ρομπότ. Από εκεί και πέρα αρχίζουν οι περιπέτειες ... και το τηγάνισμα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑΥΡΟΥΚινηματογράφος «Νέα Μασκώτ» ( Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων, Κωνσταντινουπόλεως 2 ΤΑΥΡΟΣ )

Ώρα Έναρξης Παραστάσεων : 9 μ.μ.Είσοδος Ελεύθερη

Ο συγγραφέας Μιχάλης Μοδινός την Τετάρτη 29/6 στην λέσχη Degas στο Μοσχάτο

Για τους στοχασμούς της σύγχρονης ελληνικής πεζογραφίας, τους ήρωες των βιβλίων του αλλά και για όλα όσα φέρουν οι άνεμοι των λογοτεχνικών μας οίστρων, θα μας μιλήσει ο συγγραφέας Μιχάλης Μοδινός

Την Τετάρτη, 29/6 στις 20.00 μμ στη Λέσχη ανάγνωσης Degas, Χρ.Σμύρνης 90, στο Μοσχάτο, θα διαβάσει αποσπάσματα από την «Σχεδία» η ηθοποιός Ελένη Υψηλάντη. 

Δείτε τα θέματα της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου την Τρίτη 28/06

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση της
Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 28 Ιουνίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00

Δείτε τα θέματα, εδώ:

πατήστε επάνω στα θέματα για να τα δείτε σε πραγματικό μέγεθος

Διακόπη ρεύματος σήμερα Δευτέρα 27/06 σε Μοσχάτο και Ταύρο

Δευτέρα 27/06/11 Από 11:30 ως 13:00

Νέα Ιωνία , Ηράκλειο , Πεύκη , Ριζούπολη , Μαρούσι , Μελίσσια , Κηφισιά, Ταύρος , Ρέντης , Μοσχάτο , Νέο Φάληρο , Τερψιθέα , Καστέλα , Πειραϊκή , Πειραιάς , Καμίνια , Πηγάδα , Πέραμα , Κερατσίνι , Αμφιάλη , Δραπετσώνα , Νίκαια , Κορυδαλλός , Σεπόλια , Πλατεία Αττικής , Κολωνός , Λένορμαν , Μεταξουργείο , Ακαδημία Πλάτωνος , Βοτανικός , Ρούφ.