Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες την Κυριακή στον ''Ελληνικό Κόσμο'' στον Ταύρο

Από τις αρχές του Δεκεμβρίου, ο «Ελληνικός Κόσμος» μυρίζει... Χριστούγεννα. Μια σειρά από προγράμματα, τα Σάββατα, τις Κυριακές αλλά και τις ημέρες των εορτών, φέρνουν τους μικρούς μας φίλους στην οδό Πειραιώς 254, για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από ιστορίες, μύθους, ζωγραφιές, μυρωδιές, αρώματα και γεύσεις Χριστουγέννων!

Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται από τους μουσειοπαιδαγωγούς του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Περιλαμβάνουν ευρύ φάσμα από πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να επιμορφωθούν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.


12 Δεκεμβρίου 2010 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Τα Χριστούγεννα μας χτυπούν την πόρτα... Ζούμε τη ζεστασιά των ημερών και, μέσα από την αφήγηση μιας ιστορίας, ταξιδεύουμε σε έναν κόσμο γιορτινό!

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι τη γιορτή των Χριστουγέννων και το συμβολισμό της. Με αφετηρία την αφήγηση τριών χριστουγεννιάτικων ιστοριών για τους καλικάντζαρους, αλλά και τον Άγιο Βασίλη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα και να αναπτύξουν τη δημιουργική φαντασία τους αξιοποιώντας τέχνες και τεχνικές: δραματοποίηση, εικαστική δημιουργία και κουκλοθέατρο.

Νήπια και παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού. Για δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα τηλεφωνήστε στο 212 254 0600 (κωδικός 0611) ή στο 212 254 0611.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», www.hellenic-cosmos.gr, http://saturdays.hellenic-cosmos.gr/, Πειραιώς 254, Ταύρος,
τηλ. 212 254 0000.

Διατίθεται δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης.

Προσωπικά στοιχεία Μοσχατιώτη; περιείχε το USB των συλληφθέντων για τρομοκρατία;

Προσωπικά στοιχεία 33 ατόμων περιείχε USB των συλληφθέντων για τρομοκρατία.

Προσωπικά στοιχεία 33 ατόμων, που περιέχονταν σε μικροσυσκευή ηλεκτρονικής μνήμης (USB), την οποία είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες για την υπόθεση της τρομοκρατίας την ώρα της σύλληψης έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα στοιχεία αυτά ενδεχομένως έχουν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό και με φωτογραφίες του Γιώργου Καραγιαννίδη και της Στυλιανής Αντωνίου για την κατάρτιση πλαστών ταυτοτήτων, ή άλλων εγγράφων, με τα οποία προέβησαν σε ενοικίαση κρησφύγετων, ή για να συνάψουν δάνεια, καθώς και για την έκδοση πιστωτικών καρτών, ενοικίαση αυτοκινήτων και για άλλες δραστηριότητες.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες για οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνούν στους αριθμούς κλήσης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας 170,1014 και 1964, διαβεβαιώνοντας ότι θα διασφαλίζεται το απόρρητο της συνομιλίας.

Τα στοιχεία
ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΒΡΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΡΙΘΜΟΣ: ΑΗ 602210
ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ Τ.Α. ΜΟΣΧΑΤΟΥ -
ΤΟΠΟΣ-ΗΜ.ΕΚΔ. ΜΟΣΧΑΤΟ
06/05/2009 -
ΑΦΜ 132424457

Για να δείτε τα υπόλοιπα ονόματα πατήστε εδώ

πηγή: naftemporiki.gr

ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίπλων ζητεί οδηγό με δίπλωμα Γ' κατηγορίας στον Ταύρο

ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίπλων ζητεί οδηγό με δίπλωμα Γ' κατηγορίας και δίπλωμα μηχανής καθώς και για αποθήκη, περιοχή Ταύρος, βιογραφικά στο fax: 210/ 34126 17 210/ 34143 69

Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3414369

Κάλεσμα για το bazzar χριστουγέννων του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar με κεριά, γούρια και κατασκευές φτιαγμένες με αγάπη από τα παιδιά μας για εσάς.

Όλοι εμείς, παιδιά και εργαζόμενοι, είμαστε χαρούμενοι που και φέτος θα υποδεχτούμε τους φίλους μας στο "πέτρινο" σπίτι μας! Η διαδικασία κατασκευής των αντικειμένων που διαθέτουμε ήταν από τις πιο ευχάριστες στιγμές, μιας και σε όλους μας αρέσει να παίζουμε με τον πηλό και τα χρώματα!

Σας περιμένουμε 
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου · 10:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.
 
Πέτρινο"-ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Πίνδου & Αγ. Κωνσταντίνου 31

Με 24ωρη απεργία απαντούν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στα ανοικτά μαγαζιά της ερχόμενης Κυριακής

Με 24ωρη απεργία απαντούν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στα ανοικτά μαγαζιά της ερχόμενης Κυριακής

Εικοσιτετράωρη απεργία για τους εργαζόμενους σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου εξήγγειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία χαρακτηρίζει για παράνομη και καταχρηστική την απόφαση του Νομάρχη να επιτρέψει τη λειτουργία των καταστημάτων στο Κέντρο την ερχόμενη Κυριακή.

Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα «σε όσους προσπαθούν μέσα στην οικονομική κρίση και την ύφεση να καταργήσουν την Κυριακή Αργία και να επιβάλουν μαζί με το πετσόκομμα των μισθών, την περαιτέρω χειροτέρευση των εργασιακών συνθηκών και την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων».

ΤΟ ΒΗΜΑ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Τετάρτη 08/12/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στο Μοσχάτο
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-11μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 57 (ΠΡΩΗΝ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ)

Κοντινά φαρμακεία που εφημερεύουν εκτός του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου
8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 61 Τηλ. 210-9560127
   
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΚΡΕΜΜΟΥ 116 ΚΑΙ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ Τηλ. 210-9513082

Μοσχατιώτης, μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Μοσχάτου έχει ανάγκη από αίμα

ΕΠΕΙΓΟΝ: Μοσχατιώτης, μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Μοσχάτου έχει ανάγκη από αίμα, ύστερα από ατύχημα που είχε με μηχανή χτες το βράδυ.

Το όνομα του είναι Δημήτρης Κολοβός και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Όσοι μπορείτε να πάτε και να δώσετε λίγο αίμα, μπορείτε να πάτε στο Γενικό Κρατικό και να το κάνετε, απλά λέγοντας το όνομά του. Η ανάγκη από αίμα είναι μεγάλη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε!

πηγή: (Μοσχάτο live)

Μέχρι το Σάββατο 11/12 τα Προγράμματα προσχολικής ηλικίας στον Ταύρο

Προγράμματα προσχολικής ηλικίας στον Ελληνικό Κόσμο

Ένα ουράνιο τόξο παρασύρει τους μικρούς μας φίλους στην έκθεση «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών». Τα παιδιά συναντούν στην καθημερινότητά τους σχήματα από τη φύση. Στο τέλος «προσγειώνονται» στην παλέτα ενός ζωγράφου, αναμειγνύουν σχήματα και χρώματα και μέσα από ένα παιχνίδι τέχνης εκφράζονται δημιουργικά.

Με τον τίτλο «Πριν πάω στο σχολείο», το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» καθιερώνει από φέτος μια σειρά από νέα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία πρώτη φορά απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών.

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 212 254 0650 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Κέντρο Πολιτισμού 'Ελληνικός Κόσμος',
Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα .
Τηλέφωνα: 2122542001-4, 2122540605

€12 για ένα παιδί και το συνοδό του
ΩΡΑ: 12:30 - 14:00

Ο Γιάννης Αγγελάκας τον Ιανουάριο στον Ταύρο

Ο Γιάννης Αγγελάκας, με το Ντίνο Σαδίκη στον μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και τους επόμενους μήνες... Το τρίο - και αυτή τη σεζόν - θα κυκλοφορεί καθιστό και αναλόγως θα σηκώνεται.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “χωρίς κανόνες”, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα - σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.

Το τρίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσήκωσε το κοινό που το ακολούθησε σε όλες τις φετινές του εμφανίσεις. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε εμφάνισής τους

Fuzz Ταύρος - Ρούφ

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 1 Ταύρος.
Τηλέφωνο: 6985 555 081, e-mail: info@fuzzclub.gr

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011, ώρες: Δεν έχουν ανακοινωθεί ώρες.
Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, ώρες: Δεν έχουν ανακοινωθεί ώρες.
Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, ώρες: Δεν έχουν ανακοινωθεί ώρες.