Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τροποποίηση στις διαδρομές της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τους Μαθητές Μοσχάτου - Ταύρου

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Η Δημοτική Συγκοινωνία Μοσχάτου-Ταύρου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους μαθητές στις μετακινήσεις τους, προχωρά σε ορισμένες τροποποιήσεις στα δρομολόγιά της από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου του 2011:


• Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές του Μοσχάτου που πηγαίνουν στο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ Ταύρου (Εσταυρωμένου 5), το πρώτο πρωινό δρομολόγιο (στάση Αγροτικής Τράπεζας στο Μοσχάτο, περ. 07.54) θα περνά από το σχολείο.

• Για την μεσημβρινή εξυπηρέτηση των μαθητών του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Μοσχάτου και του 2ου Λυκείου Μοσχάτου, τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα περνούν από τις: Φλέμινγκ-Πίνδου-Κανάρη.

Οι υπηρεσίες της Δημοτικής Συγκοινωνίας παρέχονται δωρεάν, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Όποιες τροποποιήσεις γίνονται στα δρομολόγια, εφαρμόζονται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ
Αντιδήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου
Δείτε το έγγραφο

 

πατήστε επάνω στο έγγραφο για να το δείτε σε πραγματικό μέγεθος

Στα πέναλτι η Αναγέννηση Μοσχάτου απέκλεισε τον Πανφαληρικό

Πιο ψύχραιμη από την άσπρη βούλα η Αναγέννηση Μοσχάτου νίκησε με 3-1 (1-1 κανονική διάρκεια) τον Πανφαληρικό και πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Οι Μοσχατιώτες προηγήθηκαν στο 17' με τον Βασίλι, για να ισοφαρίσει ο Πανφαληρικός στο 40' με πέναλτι του Δρακόπουλου.

Στην διαδικασία των πέναλτι από την Αναγέννηση ευστόχησαν οι Ορφανός, Λάμπρου και Βασίλι, ενώ αστόχησε ο Κ. Τόττης(άουτ).

Από την μεριά του Πανφαληρικού σκόραρε από τα έντεκα μέτρα μόνο ο Καλούς και αστόχησαν οι Δρακόπουλος, Μυστράς και Ευαγγέλου(όλοι άουτ).

Τρία δοκάρια είχαν οι νικητές με τον Ταχίρι(20', 89') και τον Καπούλα(110').

Αλάνθαστη η διαιτησία του Καρυοφύλλη και των βοηθών του Ντινιωτάκη, από τους πιο ταλαντούχους διαιτητές του Σ.Δ. Πειραιά και Σταμάτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Ρεντζέρης, Λάμπρου, Δεβλέτογλου(70' Νεστέρογλου), Λέκκας(50' Πετρόμυλος), Φασουλάκος, Τόττης Κ., Ορφανός, Καπούλας, Ταχίρι , Βασίλι ,Γεωργίου.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Νικολάου, Μανετάκης(115' Κούκος), Φωτιάδης, Δήμιζας, Καβαλλιέρος, Ευαγγέλου, Ουεντράογκο, Χουλιλαρας( 46' Μυστράς), Μουράτι( 75' Δημητριάδης), Δρακόπουλος, Καλούς.

sportactive

Ξεκινούν οι εγγραφές του τομέα αθλητισμού Μοσχάτου - Ταύρου

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Εγγραφές για τα τμήματα λάτιν  θα γίνουν 15/9/11,  της ρυθμικής γυμναστικής(14/9/11 & 15/9/11), του τένις (14/9/11) και του μοντέρνου χορού (14/9/11)-Νέο τμήμα

pdf ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΤΙΝ

pdf ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

pdf ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

pdf ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

pdf ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 2011-2012

pdf ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ-ΠΙΛΑΤΕΣ 2011-12

pdf ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ YOGA 2011-12

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΠΙΛΑΤΕΣ 2011-12
 (NEO ME ΑΛΛΑΓΕΣ)
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ YOGA 2011-12
(ΝΕΟ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ)
 

Ξεκινάει το χειμερινό ωράριο των ΚΕΠ Μοσχάτου - Ταύρου

Ενημερώνουμε τους Δημότες Μοσχάτου - Ταύρου ότι από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 ξεκινάει το χειμερινό ωράριο των ΚΕΠ Μοσχάτου - Ταύρου, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 20:00
Σάββατο: 08:00 - 14:00

Δελτίο τύπου της Δημοτικής παράταξης «Πολίτες Μπροστά» για την νέα σχολική χρονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Αρης Κρεμμύδας και η δημοτική παράταξη «Πολίτες Μπροστά» με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχονται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του δήμου μας κάθε επιτυχία στα μαθήματα τους και στους γονείς τους  καλό κουράγιο για τις «δυσκολίες» της δωρεάν παιδείας της χώρας μας.

Επίσης στους δασκάλους και καθηγητές των σχολείων μας εύχεται να έχουν την δύναμη και την αντοχή, σε δύσκολες και γι αυτούς συγκυρίες, να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερα το έργο τους.
Φέτος η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει αυξημένη με μια ακόμη δυσκολία, αυτή της έλλειψης των σχολικών βιβλίων. Τα λάθη και η ολιγωρία του υπουργείου παιδείας φέρνουν τα παιδιά των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων όλης της Ελλάδας σε μια κατάσταση πρωτόγνωρη για αυτά. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να γκρεμίσουν το οικοδόμημα της παιδείας είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

Παρ όλα αυτά οι «Πολίτες Μπροστά» επιμένουν ότι το χαμόγελο από τα παιδιά και από τους γονείς δεν πρέπει να χαθεί και ότι, με την προσπάθεια όλων μας, θα φανούν και οι καλύτερες μέρες στην Ελληνική Παιδεία.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ


ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ.