Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Τέλος η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους!!!

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων θα εκδοθούν μία μέρα νωρίτερα στις 6 Ιουλίου μετά τις 12 το πρωί και αμέσως μετά θα αρχίσει η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τη εισαγωγή στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι ύστερα από προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, οι γραπτοί βαθμοί των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, θα αναρτηθούν τελικά μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τρίτη 6 Ιουλίου 2010 μετά τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι για να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο από την Τετάρτη 7 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου.
Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τη διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, καθώς και τις ακριβείς ημερομηνίες χορήγησης της Βεβαίωσης Πρόσβασης από τα Λύκεια.


πηγη: slap

Email νέου για την κοροϊδία της πίστας SKATEBOARD απο τον Δήμο ΜΟΣΧΑΤΟΥ

  Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω e-mail και σας  το δημοσιεύουμε:

Χρόνια ο Δήμος του Μοσχάτου σε κάθε προεκλογικό αγώνα τάζει λαγούς με πετραχήλια όπως και κάθε Δήμος. Το θέμα της πίστας skateboard έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά τις επικείμενες εκλογές. Ο κύριος Παπαντώνης εδώ και 10 χρόνια και σε κάθε εκλογές παρουσιάζει στο πρόγραμμα του ότι ΘΑ ΘΑ ΘΑ κάνει πίστα skateboard και ότι τα παιδιά πλέον θα ΘΑ ΘΑ ΘΑ έχουν τον χώρο τους!

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσοι κοροϊδία. Πείτε μας ΟΧΙ. Μην μας λέτε
Της φαμφαρε σας και μετά ζητάτε και τους ψήφους μας. Επιτέλους !

Να μάθετε και εσείς οι καινούριοι που κατεβαίνετε μην λέτε ψέματα ειδικότερα στους νέους γιατί οι νέοι τιμωρούν. Τα κομματόσκυλα θα τα βρείτε κατά πλειοψηφία στις δικές σας ηλικίες. Μας κυνηγάνε στις πλατείες και στα πάρκα γιατί λένε ότι ενοχλούμε τον κόσμο ενώ ο κόσμος που έχει ψηφίσει μάλλον δεν άκουγε τις εξαγγελίες χρονών για το δικό μας πρόβλημα. Θα συνεχίσουμε και αν χρειαστεί θα ενοχλούμε μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα μας. Κατηγορούν ότι σπάμε τα πλακάκια
στις πλατείες. Ψέματα!!! Τα πλακάκια σπάσανε γιατί κάποιοι μάλλον ‘’φάγανε ‘’και κολλήσανε πάνω στα παλιά πλακάκια τα καινούρια. Δεν πρέπει να είσαι εργολάβος για να καταλάβεις ότι αργά ή γρήγορα θα ξεκολλούσανε.
Έχω περιέργεια να δούμε πόσοι τελικά νέοι θα είναι στα ψηφοδέλτια τους. Και φοβάμαι, ότι όσοι νέοι συμμετέχουν στην προσπάθεια κάποιον υποψηφίων, σε μεγάλο ποσοστό θα ανήκουν και επίσημα σε κάποιο πουλημένο κόμμα.

Ζητάμε από τους υποψήφιους Δημάρχους πίστα skateboard. Μην ρωτάτε που…

Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει. Όμως για να προτείνουμε και κάτι για να μην λέτε

Ότι μόνο ζητάμε αλλά δεν προτείνουμε. Στο μπασκετάκι στην παραλία δίπλα στο κλειστό. Ένα μπασκετάκι που δεν πατάει άνθρωπος και στην τελική από γήπεδα μπάσκετ στην περιοχή μας μετράω πάνω από 10!!!

Κύριοι σοβαρευτείτε!!!!

 
Προς Μοσχάτο-Ταύρος Life

Ένας νέος που δεν μπορεί άλλο τα ψέματα και τις υποκρισίες

Αναγνώστης

Αναλυτικά τα δρομολόγια λεωφορείων μετά το κλείσιμο του ΗΣΑΠ

Αναλυτικά τα δρομολόγια των λεωφορείων μετά το κλείσιμό του ηλεκτρικού, για να αποφύγετε
τυχών ταλαιπωρία.

Κλειστά θα παραμείνουν το σαββατοκύριακο τα τμήματα Άνω Πατήσια –Νερατζιώτισσα και Ν. Φάληρο-Θησείο του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, λόγω εργασιών.

Η «Χ17» θα καλύψει το κομμάτι από τα Άνω Πατήσια ως τη Νερατζιώτισσα, με αφετηρία επί της οδού Αγ. Λαύρας (στάση «Αγ. Βαρβάρα») και τέρμα στη Νερατζιώτισσα.

Οι ενδιάμεσες στάσεις:

1. Με κατεύθυνση προς Νερατζιώτισσα: Περισσός, Πευκάκια, Ταχυδρομείο Ν. Ιωνίας, Αστέρια και Ειρήνη.

2. Με κατεύθυνση προς Α. Πατήσια : Ειρήνη, Αστέρια, ΟΤΕ, Πευκάκια και Περισσός.

Η «Χ19» θα συνδέσει την Ομόνοια με το Νέο Φάληρο. Η αφετηρία της θα είναι επί της οδού Αθηνάς και το τέρμα της μπροστά από το σταθμό Ν. Φαλήρου.

Οι ενδιάμεσες στάσεις:

1. Με κατεύθυνση προς Ν. Φάληρο: Πειραιώς (Θερμοπυλών και Παλαιά Αγορά), Τριών Ιεραρχών, Θησέως (Χαροκόπου), ΗΣΑΠ Καλλιθέας και ΗΣΑΠ Μοσχάτου.


2.Με κατεύθυνση προς Ομόνοια: ΙΟΝ, Δημαρχείο Μοσχάτου, Σταθμοί ΗΣΑΠ Καλλιθέας,Ταύρου και Πετραλώνων, Ίδρυμα Μελίνας Μερκούρη και Πειραιώς (Ασωμάτων και Ομόνοια).

Η συχνότητα των δρομολογίων και των δύο Γραμμών θα είναι αντίστοιχη των δρομολογίων του ΗΣΑΠ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ «185».

Εκδήλωση: Νέος Δήμος, Νέοι άθρωποι, Νές ιδέες