Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Αίολος Ταύρου: Ήττα και τραυματισμοί!

Η ανωτερότητα του Γ.Σ Αμαρουσίου σε αρκετό χρονικό διάστημα αγώνα και οι τραυματισμοί δύο παικτριών του Αίολου Ταύρου δεν επέτρεψαν στην ομάδα της κα. Τσίτουρα να αποκλείσει τον συγκεκριμένο αντίπαλο από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΚΑ! Ο Αίολος Ταύρου ηττήθηκε με 52-36 από τον αντίπαλο του, εντός έδρας, την περασμένη Δευτέρα και η εν λόγω προπονήτρια έκανε λόγο για επηρεασμό του προφίλ της ομάδας της από τους τραυματισμούς των Σακκά και Καρρά! «Εκτιμώ πως η θλάση που υπέστη η γκαρντ, Σακκά, και ο τραυματισμός της σμολ-φόργουορντ, Καρρά, στο δάχτυλο επηρέασαν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Οι δύο αθλήτριες αποχώρησαν από το παρκέ του γυμναστηρίου πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και αυτό σε συνδυασμό με το καλό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο Γ.Σ Αμαρουσίου συντέλεσαν για την ήττα μας! Ο αντίπαλος μας είναι πιο.. πάνω απ’ εμάς, οι οποίες προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα στους τραυματισμού, δίχως να τα καταφέρουμε! Οι αντίπαλες παίκτριες βρίσκονται μεταξύ τους, είναι… δεμένη ομάδα και θα πάει καλά στο νέο Πρωτάθλημα!», είπε η κα. Τσίτουρα στην «ΑΘΛΗΣΗ»!

Πηγή: athlisi

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 09/10/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στο Μοσχάτο

8π.μ.-8μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 26


ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου 
Go west/ The Navigator - Ο θαλασσοπόρος

Go west/ The Navigator - Ο θαλασσοπόρος Σκηνοθεσία: Buster Keaton.
Πρωταγωνιστούν: Buster Keaton, Howard Truesdale, Kathleen Myers.
Ζωντανή Μουσική Συνοδεία στο πιάνο: Νίκη Χαρλαύτη

Ο Keaton απεικονίζει έναν νεαρό που ταξιδεύει στη Δύση για να βρει την τύχη του. Εκεί αφού πειραματίζεται με τα άλογα, τα βόδια και τις αγελάδες, στο τέλος δημιουργεί έναν ιδιαίτερο δεσμό με μια αγελάδα. Τελικά, βρίσκεται να οδηγεί ένα κοπάδι από βόδια ως το Λος Άντζελες.

(1925) Διάρκεια: 56'

1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου
The Phantom of the Opera - Το φάντασμα της όπερας
Σκηνοθεσία: Rupert Julian
Πρωταγωνιστούν: Lon Chaney, Norman Kerry, Mary Philbin
Ζωντανή Μουσική Συνοδεία, ηλεκτρική κιθάρα & Η/Υ: Βασίλειος Μήλεσης

Το φάντασμα της όπερας είναι ένα γοτθικό μυθιστόρημα, ένας συνδυασμός ειδυλλίου, φρίκης, μυστηρίου και τραγωδίας. Η ταινία αυτή θεωρείται σημαντική επειδή διαθέτει μία από τις σημαντικότερες μελοδραματικές ερμηνείες στην ιστορία του βωβού κινηματογράφου.

(1925) Διάρκεια: 107’

ΕΚΘΕΣΗ

Etsi για το περιβάλλον

Διπλή έκθεση που χρησιμοποιεί και ολογραφικές εφαρμογές,

αποτιμά το περιβαλλοντικό της ισοδύναμο σε 1000 δέντρα
και γιορτάζει τη μοναδικότητα του καθενός μας να είναι και να προσφέρει
Δημιουργικότητα, απλότητα, ενότητα.
Το etsi είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίαςπου συντελεί στην πολυ-πολιτισμική αλληλεπίδραση.
Ένας ανοικτός διάλογος με ουσιαστική συμμετοχή μέσα από την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας.Το etsi γιορτάζει τη μοναδικότητα του καθενός μας να είναι και να προσφέρει.
etsi γιατί είμαστε όλοι ένα. Πατήστε εδώ...


''ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ''
Ώρα: 18:00-22:00
Είσοδος Ελεύθερη
Αίθουσα: Εκθεσιακός Χώρος -1ος & 2ος όροφος

1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου
Go west/ The Navigator - Ο θαλασσοπόρος
 Ώρα: 19:00
Αίθουσα: Κινηματογράφος
Είσοδος Ελεύθερη

1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου
The Phantom of the Opera - Το φάντασμα της όπεραςΏρα: 21:00
Αίθουσα: Κινηματογράφος
Είσοδος Ελεύθερη

(Πειραιώς 206, Ταύρος)

Κυριακάτικο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Απο Τον ''Ελληνικό Κόσμο'' στον Ταύρο

Για αυτή την Κυριακή 10 Οκτωβρίου μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω προγράμματα:

Κελαηδίσματα

Φτερωτές... ιστορίες από όλο τον κόσμο! Αετοί, παγόνια, χελιδόνια, στρουθοκάμηλοι και όλων των ειδών τα πουλιά καταλαμβάνουν αυτή την Κυριακή τον «Ελληνικό Κόσμο».


Σκοπός του προγράμματος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά το φυσικό περιβάλλον και παράλληλα να μυηθούν στις λαϊκές παραδόσεις που σχετίζονται με τα πουλιά. Μέσα από φωτογραφίες, γλωσσοδέτες, παραμύθια, κατασκευές με πηλό και παραδοσιακά τραγούδια για πουλιά, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα βασικά χαρακτηριστικά των φτερωτών φίλων μας. Παράλληλα, θα γνωρίσουν ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής και θα εκφραστούν μέσα από χορούς και τραγούδια.

Νήπια και παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού.

Με σκουπάκι και μυστρί, συμπληρώνουμε το παζλ της ιστορίας!

Γρήγορα στο σκάμμα όλοι και ας μοιραστούν οι ρόλοι. Στην ανασκαφή μας κάποιοι είναι οι αρχαιολόγοι, άλλοι οι εργάτες, οι συντηρητές και οι φωτογράφοι. Κοινό όλων η ομαδικότητα και η χαρά της ανακάλυψης!
Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, τα παιδιά θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της ανασκαφής και θα πάρουν μέρος σε ένα εργαστήρι συντήρησης και συναρμολόγησης ευρημάτων. Δουλεύοντας με εργαλεία μέσα στο σκάμμα και παρακολουθώντας εικονικές αναπαραστάσεις συντήρησης αγγείων καθώς και μια πραγματική τοιχογραφία που θα στηθεί στον «Ελληνικό Κόσμο», θα νιώσουν για λίγο πραγματικοί αρχαιολόγοι!

Παιδιά από Γ’ έως ΣΤ’ Δημοτικού.


Για δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου τηλεφωνήστε στο 212 254 0000 και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες και πληκτρολογήστε τον κωδικό 0602 του προγράμματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο 212 254 0602.

Προβολή Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Απο την ''Μεσοποταμία''

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Συνεχίζοντας της δράσεις της Κινηματογραφικής λέσχης της Μεσοποταμίας με προβολές Ελληνικών ταινιών μκρού μήκους παρουσία των δημιουργών τους

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 στις 8. 00΄ το βράδυ στο Σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, στο Μοσχάτο, θα προβληθούν τρεις ταινίες μικρού μήκους του


ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Οι άντρες δεν κλαίνε (17΄) -2001

Ύστατη προσπάθεια (11΄) -2003

Του Χάρου τα δόντια (23΄) - 1996

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό

Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη Δεν θα λείψει η συνήθεια για ψωμί -τυρί και καλό κρασί στο τέλος της προβολής