Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Παρέσυρε άνθρωπο το Τραμ στο ύψος του Μοσχάτου!!!

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσηλεύεται αυτή την ώρα ο άτυχος άνδρας ο οποίος παρασύρθηκε από Τραμ στο ύψος του Μοσχάτου (απέναντι από το 1ο Λύκειο Μοσχάτου). 

Αύτη την στιγμή δεν έχουμε τίποτα νεότερο για τον άτυχο άνδρα.

 Η κυκλοφορία του Τραμ προς Πειραιά έχει διακοπεί και μέχρι αυτή την ώρα συνεργεία της γραμμής καθαρίζουν το σημείο οπού έγινε το τρομερό αυτό ατύχημα.

Συμβολική πορεία σήμερα οι μαθητές του Εσπερινού Σχολείου Μοσχάτου

Ανακοίνωση από την Πρόεδρο του 15μελούς Μαρία Καούνη του Εσπερινού σχολείου Μοσχάτου

Σήμερα 15/3 και ώρα 7.:30 θα πραγματοποιηθεί συμβολική πορεία προς το Δημαρχείο Μοσχάτου με αίτημα μας την μη συγχώνευση του Εσπερινού Σχολείου.

Θα θέλαμε την συμπαράσταση όλων σας.

Μοσχάτο Live!

Μέλι έσταζε το Κορωπί για την υποδοχή του Α.Ο.Μοσχάτου την Κυριακή

Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν οι άνθρωποι του Κορωπίου για τον ΑΟ Μοσχάτου, αλλά και το κλίμα που συνάντησαν στο γήπεδο του πειραϊκού συλλόγου κατά τη χθεσινή παρουσία τους εκεί για την μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση.

Τα μέλη της 'κυανόλευκης' αποστολής... έσταζαν μέλι για την υποδοχή των γηπεδούχων, αλλά και για το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Μοσχάτου κράτησαν αυτή τη στάση παρά το γεγονός ότι υπέστησαν καταδικαστική ήττα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο σύλλογος της ανατολικής Αττικής τονίζει τα εξής: 'Ο ΑΟ Κορωπί θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Μοσχάτο για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη της αποστολής του συλλόγου μας. Τέτοιες ομάδες κοσμούν με την παρουσία τους την κατηγορία

periferiako

Ανακοίνωση για τα προβλήματα του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα: Το πρόβλημα του Δημοτικού Ωδείου

Κατατέθηκε στον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου (Δ, Μοσχάτου- Ταύρου Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου Αρ. Πρωτ:5946) η κάτωθι επιστολή - αίτημα από είκοσι έξι γονείς σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου:

ΠΡΟΣ: κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.
Μοσχάτο 23 Φεβρουαρίου 2011

Εκφράζουμε την ανησυχία μας για τα προβλήματα που ενέσκηψαν από την αρχή της σχολικής χρονιάς και αφορούν στη μη ομαλή λειτουργία του Ωδείου Μοσχάτου και το οδηγούν στην καλύτερη περίπτωση να απαξιωθεί και στη χειρότερη να κλείσει μετά από τόσα χρόνια πολύτιμης παρουσίας για πολλές γενιές παιδιών.

Οι συνέπειες από τη μη ομαλή λειτουργία του Ωδείου του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα στην μουσική εκπαίδευση των παιδιών μας, καθώς
· Τμήματα διακόπτουν τη λειτουργία τους
· οι καθηγητές αναζητούν αλλού καλύτερες συνθήκες δουλειάς, όπου τουλάχιστον θα εισπράττουν τα δεδουλευμένα και οι γονείς είμαστε υποχρεωμένοι ή να σταματήσουμε τα παιδιά μας από τις μουσικές σπουδές ή να τα εγγράψουμε στα ιδιωτικά ωδεία του κέντρου των Αθηνών με σοβαρές επιπτώσεις στον οικογενειακό και οικονομικό μας προγραμματισμό.

Επειδή το πρόβλημα του Ωδείου έχει αναστατώσει την καθημερινότητά μας, ζητούμε να συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

Υπογραφές
Ακολουθούν 26 υπογραφές
Πληροφορίες: Ελ. ΜΩΡΑΪΤΗ  mpilinihel@hotmail.com

Φωτιά σε σταθμευμένα δίκυκλα στο Μοσχάτο

Φωτιά σε πέντε οχήματα μέσα σε μία ώρα στην Αθήνα

Δύο βαν του ΟΤΕ τυλίχτ … ηκαν στις φλόγες σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Οργανισμού στο Γέρακα, στις 3:20 τη νύχτα. Η φωτιά προκλήθηκε πιθανότητα από εύφλεκτο υγρό και είχε ως αποτέλεσμα ένα όχημα να υποστεί μεγάλες ζημιές και το άλλο μικρότερες. Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στις 4:05 στο Μοσχάτο, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε δύο δίκυκλα σταθμευμένα επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 106.

Ένα τέταρτο αργότερα, στις 4:20, φωτιά ξέσπασε σε ΙΧ σταθμευμένο επί της οδού Μανούσου Κούνδουρου 54, στην Καστέλλα.

πηγή: Tromaktiko

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ


Την 13/03/2011 και ώρα 8:25, 20 μ. νοτίως της Λ.Ειρήνης 45 πίσω από πολύ παλαιές οικίες και πρόχειρες κατασκευές αναδυόταν καπνός και έντονη μυρωδιά από καύση καλωδίων.

Το σημείο αυτό βρίσκεται δίπλα στο Β’ Δημοτικό σχολείο και πίσω από το ΕΠΑΛ (επαγγελματικό λύκειο).

Να λοιπόν, που οι αδίστακτοι εγκληματίες, για άλλη μια φορά, αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τα παιδιά μας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Επιτροπής Κατοίκων, ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι από την περιοχή της Πλατάνας καθώς και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική (φώτο).

Οι τσιλιαδόροι που βρίσκονταν στους δυο παράδρομους (φώτο) φρόντισαν να ειδοποιήσουν τους «συνεργάτες» τους οι οποίοι εξαφάνισαν κάθε ίχνος.

Ακόμα, είναι αξιομνημόνευτο ότι στο σημείο του έφτασε ο Δήμαρχος κύριος Ευθυμίου καθώς και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ κύριος Σωπάκης.

 Όλοι μαζί περιηγηθήκαμε στον τόπο της εγκληματικής δραστηριότητας. Εγκαταλελειμμένα ή όχι χαμόσπιτα, παραπήγματα, χαλάσματα, σκουπίδια, ένα ιδανικό περιβάλλον κάλυψης για τέτοιες «δουλειές» και μάλιστα δίπλα σε σχολεία.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ