Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Φιλική Ήττα ο Φωστήρας από την Καλλιθέα στον Ταύρο

Με σκορ 2-0 επικράτησε η Καλλιθέα του Φωστήρα  σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ταύρου.

Το πρώτο γκολ για τους «κυανόλευκους» πέτυχε ο Τσάνα στο 40’ με σουτ έξω από την περιοχή μετά από σέντρα του Καραδήμου και το δεύτερο με το σουτ του Μαρουκάκη στο 60’ μέσα από την περιοχή μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Καλτσά.

Ελέγξτε σε ποιο εκλογικό τμήμα (σχολείο - αίθουσα) ψηφίζετε

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
Αναδημοσιεύουμε το άρθρο μας για το πού ψηφίζετε
Για ακόμα πιο έγκυρη αναζήτηση του εκλογικού τμήματος που ψηφίζει ο κάθε πολίτης, σας παραπέμπουμε στην ακόλουθη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία αφού καταχωρήσετε τα στοιχεία σας, συνεχίζοντας στην αναζήτηση θα μπορέσετε να πληροφορηθείτε ΑΜΕΣΑ σε ποιον Δήμο, σε πιο σχολείο, σε ποια διεύθυνση και σε ποια αίθουσα θα ψηφίσετε, χωρίς ταλαιπωρία και κόπο


(πατήστε ΕΔΩ για την αυτόματη αναζήτηση του εκλογικού τμήματος που θα ψηφίσετε)

***ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι μπορείτε να επισκεφτείτε Σήμερα 6/11/2010 στο Μοσχάτο Ταύρος

23ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

«10+1» Έντεκα νέοι εικαστικοί καλλιτέχνες σχολιάζουν το ελληνικό σινεμά της δεκαετίας του ’80

Στο πλαίσιο του αφιερώματος «O Ελληνικός Κινηματογράφος της δεκαετίας του ’80», το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, το Σπίτι της Κύπρου και το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» παρουσιάζουν την έκθεση με τίτλο «Έντεκα νέοι εικαστικοί καλλιτέχνες σχολιάζουν το ελληνικό σινεμά της δεκαετίας του ’80», σε επιμέλεια Γιάννη Ψυχοπαίδη. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» Πειραιώς 206 και θα διαρκέσει έως και την 7η Νοεμβρίου
Ώρα: 18:00 έως 22:00  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


"ΘΕΑΤΡΟΝ"¨του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"  ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254'


Η μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, ανεβαίνει από τις 13 Οκτωβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»,
 Μέχρι και αύριο Κυριακή 7/11/2010
το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την πολυσυζητημένη καλοκαιρινή παράσταση με το μοναδικό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο ρόλο της Λυσιστράτης
Σάββατο: 21:00 ,  25 €, 20 €, 15 €



ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΑΟΚΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Καραόκε διοργανώνει το cactous cafe στο Μοσχάτο. Η καφετέρια που φημίζεται για τα καλά και οργανωμένα καραόκε της Σήμερα σας καλεί για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί πριν τις εκλογές.
Σήμερα στις 10:00 μ.μ. Σολωμού 76



Η 2η εμφάνιση των Revolt στο X-Factor. Η μπάντα από το Μοσχάτο εντυπωσίασε..


Η μπάντα από το Μοσχάτο εντυπωσίασε στο 2ο Live του X-Factor.
Δείτε το Βίντεο

Ο Παύλος Παυλίδης Live το Φεβρουάριο στον Ταύρο

Παύλος Παυλίδης & B - Movies Live
Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011, Fuzz Club – Αθήνα

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά Σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies Στις 19 του επόμενου Φλεβάρη θα βρεθούν στην Αθήνα, στο Fuzz Club. Θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του " αυτό το πλοίο που όλο φτάνει", αλλά και τα κλασσικά τους κομμάτια.

Ο Παύλος Παυλίδης ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά».

Από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies. Σήμερα, Ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες.

Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από την φωτεινή.

Οι B-MOVIES πιστοί συνταξιδιώτες στα μουσικά του ταξίδια θα είναι μαζί του αυτές τις δύο βραδιές. Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και μελωδικός, άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός, δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει.

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο στιχουργός, ο συνθέτης, ο τραγουδιστής, ο κιθαρίστας, ο συνειδητός ονειροπόλος θα έρθει με την παρέα του το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 στην Αθήνα, στο Fuzz Club, για να μας ταξιδέψει...

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010
Τιμή εισιτηρίου 12 € & 15 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE

Αθήνα Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608 366
Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Λ. Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Αθήνα

Φιλικό σήμερα Μοσχάτο - Άγιαξ Ταύρου

Η διακοπή του πρωταθλήματος του 9ου ομίλου, το οποίο επαναρχίζει το άλλο Σάββατο 13 Νοεμβρίου, δίνει τη δυνατότητα στους διοικούντες το Μοσχάτο να επεξεργαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα την υπόθεση αντικαταστάτης του Αντώνη Δημητρίου. Σήμερα στις 6 μ.μ., υπάρχει προγραμματισμένο εντός έδρας φιλικό με τον Αγιαξ Ταύρου και ο πιθανός αντικαταστάτης ίσως και να βρεθεί στις εξέδρες

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάββατο, 06/11/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάββατο, 06/11/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ.
ΤΑΥΡΟΣ: ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ 28 & ΛΟΚΡΙΔΟΣ Τηλ. 210-3410632


8π.μ.-8μ.μ.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Λ. ΚΑΤΣΩΝΗ 133 ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΙΛΙΣΟΥ)

Πόσους σταυρούς βάζουμε στις εκλογές;

Το μεγάλο μπέρδεμα σε αυτές τις εκλογές είναι η σταυροδοσία. Πόσους σταυρούς βάζουμε και σε ποιους;

Παλαιότερα, για να διευκολύνονται οι εκλογείς που προσέρχονταν στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν, έβλεπαν γραμμένο από τον δικαστικό αντιπρόσωπο σε κάποιο σημείο της αίθουσας τον αριθμό των σταυρών που θα έπρεπε να βάζουν.

Τώρα, επειδή η κατάσταση είναι πιο πολύπλοκη, κάθε ψηφοδέλτιο που θα πάρουμε στα χέρια μας θα αναγράφει και πόσους σταυρούς βάζουμε. Αυτό αν μη τι άλλο δεν έχει ξαναγίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα μας διευκολύνει.


Εμείς να σημειώσουμε κατ’ αρχάς ότι δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης ο υποψήφιος δήμαρχος. Από εκεί και πέρα, στους δήμους που αποτελούν ενιαία εκλογική περιφέρεια ο εκλογέας μπορεί να σταυρώσει μέχρι και τρεις δημοτικούς συμβούλους. Αν σε ένα ψηφοδέλτιο σημειωθούν περισσότεροι από τους προβλεπόμενους σταυροί προτίμησης, το ψηφοδέλτιο είναι έγκυρο και λογίζεται υπέρ του συνδυασμού χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη κανένας σταυρός.

Στους δήμους που αποτελούνται από περισσότερες εκλογικές περιφέρειες, ο εκλογέας μπορεί να σταυρώσει:

1. Εναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο όταν η εκλογική του περιφέρεια είναι μονοεδρική, διεδρική ή τριεδρική.

2. Από έναν μέχρι τρεις δημοτικούς συμβούλους όταν η εκλογική του περιφέρεια έχει περισσότερες από τρεις έδρες.

3. Εναν επιπλέον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από όλες τις άλλες εκλογικές περιφέρειες του οικείου δήμου. Για παράδειγμα, στον συνενωμένο δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, ο δημότης του Μοσχάτου θα μπορεί να σταυρώσει και έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Ταύρου, αλλά και ο δημότης του Ταύρου θα μπορεί να σταυρώσει έναν υποψήφιο του Μοσχάτου.

Αντίστοιχα, στις περιφερειακές εκλογές δεν βάζουμε σταυρό στον υποψήφιο περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη, αλλά μόνο στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ «Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια»

Αν και είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα που προέκυπταν είτε από τραυματισμούς είτε από τιμωρίες λόγω καρτών ο Φωστήρας «έβγαλε» τις επτά πρώτες αγωνιστικές με απολογισμό δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, που τον έχουν φέρει στην 5η θέση του 8ου ομίλου. Πραγματοποίησε δηλαδή μια ικανοποιητική πορεία, δεδομένου και του ότι έδωσε τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις ενάντια σε δυνατούς αντιπάλους.

«Η τύχη δεν ήταν στο πλευρό μας, αλλά στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή επιστρέφει και έτσι μαζί με τη δεδομένη ικανότητα που έχουμε πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα στη συνέχεια» τόνισε σχετικά με τους αγώνες που ακολουθούν ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Κώστας Ψυρόπουλος και οριοθέτησε την έναρξη της... αντεπίθεσης.

«Αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι με τον Αγιαξ Ταύρου θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Είναι ένα ματς στο οποίο θέλουμε μόνο τη νίκη, όπως άλλωστε θέλουμε το τρίποντο σε όλα τα παιχνίδια. Και αυτό όχι μόνο λόγω του ονόματος του Φωστήρα, αλλά και λόγω ικανοτήτων» είπε ο έμπειρος τεχνικός και κατέληξε: «Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτη συνέπεια βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τώρα ευελπιστούμε σε καλύτερη συγκομιδή βαθμών στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τέλος, σήμερα στης 12 μ. υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με την Καλλιθέα στο γήπεδο του Ταύρου.

πηγή: sentragoal