Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια των μπλε λεωφορείων

Ξεκινούν εκ νέου σε λίγη ώρα τα δρομολόγια της ΕΘΕΛ, μετά τη δέσμευση για αποπληρωμή των 7.000 υπαλλήλων των μπλε λεωφορείων.

Οι υπάλληλοι είχαν προχωρήσει από το πρωί σε επίσχεση εργασίας, ζητώντας τα δεδουλευμένα, ενώ η αποπληρωμή τους αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.

πηγή: zougla.gr

Πανελλαδικές: Στις 6 Ιουλίου οι βαθμολογίες

Νωρίτερα κατά μία ημέρα θα εκδοθούν τελικά τα αποτελέσματα των βαθμολογιών στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων και αμέσως μετά θα αρχίσει η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τη εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Όπως ανακοινώθηκε από το..

γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας, Ιωάννη Πανάρετου, οι ενδιαφερόμενοι να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο από την Τετάρτη 7 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι, ύστερα από προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, οι γραπτοί βαθμοί των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, θα αναρτηθούν τελικά μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τρίτη 6 Ιουλίου 2010 μετά τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τη διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, καθώς και τις ακριβείς ημερομηνίες χορήγησης της Βεβαίωσης Πρόσβασης από τα Λύκεια.



http://www.kathimerini.gr/

Η ΠΚΔ Ταύρου στο ETTU Cup

Μόνο ένα σωματείο θα εκπροσωπήσει τελικά το ελληνικό πινγκ πονγκ στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη σεζόν 2010-2011. Πρόκειται για τον ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο ETTU Cup γυναικών και θα πληροφορηθεί το γκρουπ των αντιπάλων του μετά την σχετική κλήρωση, γύρω στα μέσα Ιουλίου. Τη σεζόν που πέρασε το ΠΚΔ Ταύρου κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 'Sex and the City 2'

Σκηνοθεσία: Μάικλ Πάτρικ Κινγκ
Ερμηνείες: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Σίνθια Νίξον, Κριστίν Ντέιβις, Κρις Νοθ, Τζον Κόρμπετ
ΚΡΙΤΙΚΗ. Από το 1998 που άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση το «Sex and the City», η σειρά υπήρξε από τις εμβληματικές παραγωγές, που σηματοδότησαν την έναρξη της «νέας» τηλεόρασης. Με αιχμηρό χιούμορ, σκέψεις για τις σχέσεις, αναφορές στο σεξ που δεν μασούσαν τα λόγια τους και ένα λαμπερό πακέτο μόδας, το «Sex and the City» έγινε αυτομάτως από τις αγαπημένες σειρές του νέου -κυρίως γυναικείου- δυναμικού κοινού και οι τέσσερις πρωταγωνίστριες, πρότυπα γι' αυτό.

Ώρες προβολής: Πεμ. έως και Κυρ. 21.00, 23.30 Δευτ. έως και Τετ. 23.00

Σε 48ωρη απεργία οι γιατροί του ΙΚΑ

Γενικεύονται οι αντιδράσεις στον χώρο της υγείας εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της περίθαλψης και της ασφάλισης...

48ωρη απεργία πραγματοποιούν την Πέμπτη και την Παρασκευή οι γιατροί του ΙΚΑ.
Ζητούν την ανανέωση των συμβάσεων 400 γιατρών, την βελτίωση λειτουργίας των τηλεφωνικών ραντεβού και αντιδρούν στις αλλαγές σε ασφαλιστικό, εργασιακό.
Στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως την 1 μετά το μεσημέρι πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Δικαστήριο δικαίωσε το YouTube στη «μάχη» για τα πνευματικά δικαιώματα

Δικαστήριο δικαίωσε το YouTube στη «μάχη» για τα πνευματικά δικαιώματα


Η Viacom απαιτούσε ένα δισ. δολάρια για «κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας»
Απόφαση-«σταθμό» για τα πνευματικά δικαιώματα στο Διαδίκτυο εξέδωσε δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, το...
οποίο δικαίωσε το YouTube, στην τριετή διαμάχη του με την εταιρεία Viacom.
Οι δικαστές έκριναν ότι το YouTube δεν μπορεί να γνωρίζει αν τα βίντεο που «ανεβάζουν» οι χρήστες του παραβιάζουν ή όχι το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και, συνεπώς, δεν ευθύνεται γι’ αυτό, ούτε δύναται να διωχθεί.
Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι δισεκατομμύρια βίντεο (βίντεο κλιπ τραγουδιών, αποσπάσματα από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κ.λπ.) θα εξακολουθούν να προβάλλονται ελεύθερα από τη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα βίντεο στον κόσμο, ακόμη κι αν τα πνευματικά τους δικαιώματα ανήκουν σε τρίτους....Τυχόν απομάκρυνσή τους από το YouTube μπορεί να γίνει μόνον «κατόπιν εορτής», αφού, δηλαδή, η θιγόμενη εταιρεία εντοπίσει τα βίντεο που της ανήκουν και ζητήσει από την ιστοσελίδα να τα «κατεβάσει».

διαβάστε περισσότερα εδώ


Πηγή: Troktiko

Χωρίς μπλέ λεωφορεία σήμερα στην Αττική!


Χωρίς λεωφορεία της ΕΘΕΛ βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, η Αττική.

Οι οδηγοί πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας προειδοποιώντας ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν...
δρομολόγια εάν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.
Σύμφωνα με τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΘΕΛ μόλις καταβληθούν οι μισθοί τους τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Εύρεση για δουλειά στο Μοσχάτο

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ


ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
- ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΜΟΣΧΑΤΟ
- ΣΧΕΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
- ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΒΑΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ Η/Υ
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
- ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΛΠ
- Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
ΥΨΗΛΑ BONUS ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΙΚΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΩΡΑΡΙΑ

ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΤΗΛΈΦΩΝΟ 801 11 48 800
ΦΑΞ 210 4811880


δημοσιεύτηκε 30/06/10 απο το kariera.gr

Ανανέωσε με Τσίτουρα, απέκτησε Τρύφωνα-Σακκά ο Αίολος/Ταύρος

Η πτώση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αίολου Ταύρου στη Γ' ΕΣΚΑ δεν έχει πτοήσει τους ανθρώπους της ομάδας στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν το τμήμα να επιστρέψει στην Β' Κατηγορία. Για τον λόγο αυτό οριστικοποιήθηκε η παραμονή της προπονήτριας Νόνης Τσίτουρα για ένα ακόμη χρόνο ενώ προχώρησαν και σε δύο μεταγραφές. Αποκτήθηκε η πολύπειρη φόργουορντ Νάντια Τρύφωνα, που έχει αγωνιστεί στην Α1 με την φανέλα των Εσπερίδων ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική νεανίδων. Επίσης στο ρόστερ προστέθηκε και η πλέι μέικερ Φρόσω Σακκά, που ανήκει στην ΑΕΚ Περιστερίου και στο παρελθόν είχε περάσει από την Τερψιθέα Γλυφάδας.