Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Εκδήλωση με eighties το Σκαληνό καφέ στον Ταύρο

Το Σκαληνό καφέ, από τις πιο γνωστές καφετέριες του Ταύρου, διοργανώνει σήμερα Σάββατο 26/11/11, μια βραδιά με πολύ μουσική και χορό.

Pop & Rock αλλά και Greek Hits με επιλογές της δεκαετίας του 80 το βράδυ του Σαββάτου, θα γεμίσει ευχάριστα τις ώρες σας με πολύ κέφι και διασκέδαση.

Αναξαγόρα και Κύπρου 2, Ταύρος στις 10:00 μ.μ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-4810850


Α.Ο Μοσχάτου: Θέλουμε τους Μοσχατιώτες στο γήπεδο

Ο Αθλητικός Όμιλος Μοσχάτου την Κυριακή 27/11/2011 και ώρα 10.45 αγωνίζεται με τους Νέους Δραπετσώνας στο γήπεδο του Μοσχάτου στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Π.

Μετά την ολοκλήρωση και της όγδοης αγωνιστικής η ομάδα μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας χωρίς ήττα και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Δ Εθνική κατηγορία.

Η Διοίκηση του Ομίλου προσκαλλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να σταθούν ξανά κοντά στην ομάδα μας σε αυτήν την  προσπάθεια και να γεμίσουν το γήπεδό μας,θυμίζοντας ιστορικές στιγμές του παρελθόντος.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι ως Διοίκηση που φέτος καταφέρνουμε να φέρνουμε κοντά μας ολοένα και περισσότερους φίλους που παρακολουθούν και στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας. Έχουμε κάνει το γήπεδό μας μια ισχυρή έδρα η οποία γεμίζει με πάθος και συναίσθημα σε κάθε παιχνίδι.Αυτό για μας είναι το μοναδικό ζητούμενο. Δεν ζητάμε καμία υποστήριξη και από κανέναν, μας φτάνει μόνο η αγάπη και η συμμετοχή των Μοσχατιωτών.

Η διοίκηση του ομίλου συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες της για την ενεργή στηριξη του αθλητισμού στο Μοσχάτο,αποφάσισε να διανείμει την επόμενη εβδομάδα δωρεάν εισητήρια διαρκείας σε μαθητες των σχολείων της περιοχής μας ωστε να φέρουμε στους αθλητικούς χώρους όσο πιο πολλούς νέους μπορούμε. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσουμε σύντομα.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας την Κυριακή.

Μετά τιμής
 Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου