Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα στις 15:00 Φωστήρας - Νέα Ιωνία

Κάλεσμα στους φίλους του Φονέα των γιγάντων Φωστήρα κάνει ο κόσμος και η διοίκηση που θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να συνεχίσει δυνατά την κούρσα του πρωταθλήματος. Σήμερα στις 15:00 μμ στο γήπεδο Σπύρος Γιαλαμπίδης ο Φωστήρας Ταύρου αντιμετωπίζει την Νέα Ιωνία σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι και θέλει το κόσμο κοντά του.

Ο Κώστας Ψυρρόπουλος θα έχει πιο πολλές επιλογές για τον αγώνα με την Νέα Ιωνία καθώς θα έχει επιστροφές αρκετών παικτών.Ο 24χρονος αμυντικός Γιώργος Τερζής, όσο και ο 18χρονος επιθετικός Σπύρος Τσοπανάκος εξέτισαν τις ποινές τους και θα τεθούν κανονικά στην διάθεση του προπονητή του Φονέα ενώ  ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο 18χρονος αμυντικός Γιάννης Πατσέας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

 Το γήπεδο βρίσκεται στον Ταύρο, περίπου 3 χλμ νότια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι εύκολη μέσω της οδού Πειραιώς. Μετά τη διασταύρωση με την οδό Χαμοστέρνας θα πρέπει να διανύσετε άλλα 500μ. Θα δείτε το δημαρχείο του Ταύρου στα αριστερά και σε λίγο ένα πρατήριο της Shell στα δεξιά σας. Σε αυτή τη γωνία στρίψτε δεξιά στην οδό Ταύρου, ένα στενό δρόμο που περνάει μέσα από εργοστάσια και φτάνει μετά από 500μ στις γραμμές του τρένου. Περάστε την ισόπεδη διάβαση και θα βρεθείτε έξω από το γήπεδο.

Νέα για τον Φωστήρα μπορείτε να βρείτε από τους καινούριους μας συνεργάτες :

«Πράσινο» στους δήμους για πρόσληψη συμβασιούχων

Το «πράσινο φως» στους δήμους να προσλάβουν συμβασιούχους και εποχικό προσωπικό στις υπηρεσίες καθαριότητας και στους παιδικούς σταθμούς δίνει εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Ντόλιος, αίρεται η απαγόρευση της πρόσληψης εργαζομένων ορισμένου χρόνου στους δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα, κάτι που είχε επιβληθεί κατά την περίοδο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων των νέων δημοτικών αρχών.

Ετσι τώρα οι δήμοι μπορούν να προωθήσουν αμέσως τις διαδικασίες πρόσληψης, όπου συντρέχει περίπτωση λήξης υφιστάμενων συμβάσεων, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, με αιχμή του δόρατος την καθαριότητα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, οι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις εκκρεμείς διαδικασίες για τη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου και έργου, εφόσον έχουν έγκριση της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής.

Η εξέλιξη αυτή λύνει τα χέρια σε αρκετούς ΟΤΑ που αντιμετώπιζαν ανάλογο πρόβλημα, όπως είναι ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος έχει πλέον τη δυνατότητα να προσλάβει άτομα στην καθαριότητα και στους παιδικούς σταθμούς.

Πηγή: www.ethnos.gr