Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ληστεία σε λογιστικό γραφείο το μεσημέρι στο Μοσχάτο

Ήταν λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι όταν δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε λογιστικό γραφείο στο Μοσχάτο και άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Πατρόκλου.

Οι δύο δράστες κρατώντας ένα όπλο και ένα αιχμηρό αντικείμενο ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ αναζητούνται.

Newsbomb.gr

Κληρώνουμε 2 προσκλήσεις για την συναυλία του Μιχάλη Παούρη με τον Al Di Meola

Έχουμε την χαρά σαν Μοσχάτο Ταύρος Life να κληρώσουμε 2 ατομικές προσκλήσεις για την συναυλία του δικού μας παιδιού από τον Ταύρο Μιχάλη Παούρη και του Al Di Meola για την ανακαινισμένη σκηνή του «Ακροπόλ» που θα τους φιλοξενήσει το Σάββατο, 4 & 5 Νοεμβρίου.

2 αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο σολίστες που ψάχνουν και να ανακαλύπτουν νέους δρόμους.

Οι λόγοι που παίζουν μαζί;

Αρχικά για να βρεθεί το μπουζούκι στο υψηλότερο σκαλί της διεθνούς jazz σκηνής με μια συνεργασία που θα συζητηθεί και δεύτερον για να γνωρίσει το ελληνικό κοινό τα κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Αl di Meola (Pursuit of Radical Rhapsody)!

Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές γεμάτες δεξιοτεχνία και μια ιδιαίτερη συνάντηση! Η πρώτη φορά που το μπουζούκι συναντά τη σύγχρονη jazz μουσική.

Για πρώτη φορά ένας από τους καλύτερους σολίστες παγκοσμίως, ο Al di Meola, θα παρευρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Έλληνα δεξιοτέχνη στο μπουζούκι, το "φαινόμενο" Μιχάλη Παούρη.

Στείλτε μας email στο  moschato.tauros.life@gmail.com ή στην διεύθυνσή μας στο facebook με το ονοματεπώνυμο σας μέχρι και την Τρίτη 1/11/11 και μπείτε στην κλήρωση για την συναυλία.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ή μήνυμα αντίστοιχα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μιχάλη που μας δίνει την δυνατότητα να κληρώσουμε αυτές τις προσκλήσεις και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Δελτίο Τύπου από τους «Πολίτες Μπροστά»


28 Οκτωβρίου 1940. Ο Ελληνικός λαός στέκεται νικηφόρα απέναντι στη Γερμανοιταλική εισβολή γεμίζοντας με θαυμασμό ολόκληρη την Ευρώπη και με μια υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες.
28 Οκτωβρίου 2011. Μετά από μια σειρά διακυβερνήσεων από ανίκανες και ξενόδουλες κυβερνήσεις,  οι Έλληνες και οι Ελληνίδες  δέχονται μία άνευ προηγουμένου επίθεση στους μισθούς και συντάξεις τους, μια ελαχιστοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών που είχαν κατακτήσει τόσα χρόνια σε υγεία και  παιδεία, κάνοντας τους να μαραζώνουν από κατάθλιψη και απαισιοδοξία και να ζουν σε επίπεδα ολοσχερούς φτώχειας.
Η δημοτική παράταξη «Πολίτες Μπροστά» και ο υποψήφιος δήμαρχος Αρης Κρεμμύδας, στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάνε οι δημότες του Μοσχάτου και του Ταύρου πιστεύουν ότι δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε κάποιους κυβερνώντες να μας στερήσουν το χαμόγελο και την ελπίδα. Σε τοπικό επίπεδο, όπου και δραστηριοποιείται η παράταξη μας υπάρχουν πράγματα που μπορούν και πρέπει να γίνουν για να βοηθηθούν οι συνδημότες μας που πλήττονται περισσότερο από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Σε αυτό το πλαίσιο κινούμενοι οι «Πολίτες Μπροστά» πρότειναν στη δημοτική αρχή την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την συγκεκριμενοποίηση ενεργειών και μέτρων που θα ληφθούν από το δήμο μας για την άμεση ανακούφιση ανέργων, χαμηλοσυνταξιούχων, αστέγων και ειδικών ομάδων πληθυσμού της πόλης που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και της οικονομικής απόγνωσης.
Μέτρα όπως η συνεργασία με τις ενορίες για την σίτιση απόρων, η αύξηση της διανομής τροφίμων σε φτωχές και πολυμελείς οικογένειες ώστε να καλυφθεί το σύνολο αυτών, κοινωνικό παντοπωλείο και στο Μοσχάτο, η δημιουργία  δημοτικού πολυιατρείου καθώς και η συνεργασία με φαρμακεία του Μοσχάτου και του Ταύρου για διανομή δωρεάν φαρμάκων σε αναξιοπαθούντες και φτωχούς συμπολίτες μας είναι απαραίτητα και επιτακτικά.
 Επίσης μετατροπή κάποιου δημοτικού κτηρίου (όπως της Μιαούλη ή της δωρεάς Γιαννίδη) ώστε να μπορεί να φιλοξενεί τα βράδια άστεγους συνδημότες ειδικά τώρα τους χειμερινούς μήνες. Δημιουργία, σε κάποιο δημοτικό χώρο, τράπεζας ιματισμού και ανταλλαγής προϊόντων μεταξύ των κατοίκων. Ανάπτυξη της αγοράς της πόλης με τη δημιουργία Κυριακάτικου παζαριού με stock προϊόντα των καταστημάτων σε πλατείες της πόλης, δημιουργία κινήτρων για πρόσληψη Μοσχατιωτών και Ταυριωτών από επιχειρήσεις της περιοχής. 
Μείωση των δημοτικών τελών σε όλους τους δημότες με ταυτόχρονη αξιοποίηση του ελεγκτικού μηχανισμού σε μεγάλες βιομηχανίες και καταστήματα ώστε να καλυφθεί η απώλεια εσόδων. Μείωση των τροφείων και των διδάκτρων σε παιδικούς σταθμούς, γυμναστήρια και ωδείο καλύπτοντας την μείωση με κάποιο ποσό από το κεφάλαιο που έχει ο δήμος για την αγορά ακινήτων (0,10 ευρώ ανά τετραγωνικό προσαύξηση στα δημοτικά τέλη).
Σίγουρα αυτά τα μέτρα δεν φτάνουν. Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα τόσο από την δημοτική μας παράταξη όσο και από τις άλλες, πιστεύουμε, δημοτικές παρατάξεις.
Καλούμε την δημοτική αρχή να συγκαλέσει γρήγορα το δημοτικό συμβούλιο που της προτείναμε για να πάρουν μορφή και σχήμα τα μέτρα. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και οι ανάγκες οικογενειών της όλης μας τρέχουν με ταχύ ρυθμό.
Καλούμε τους πολίτες να μη χάνουν το χαμόγελο και να αντισταθούν στην προσπάθεια των κυβερνώντων να τους εξοντώσουν τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. Η δημοτική παράταξη «Πολίτες Μπροστά» δηλώνει παρούσα σε κάθε ενέργεια που θα της ζητηθεί και που θα έχει στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής συνδημοτών μας.
Γραφείο Τύπου
«Πολίτες Μπροστά»

Χρειάζονται τρόφιμα στον Ταύρο

Στην ενορία του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στον Ταύρο, ο πατήρ Χριστόδουλος φροντίζει για πάνω από 25 οικογένειες.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα αλλά και για είδη ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικά. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ακόμη και μία ασπιρίνη να πάρουν!

Δείτε ποια είδη χρειάζονται σε εβδομαδιαία βάση:

Γάλα εβαπορέ
Ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Μακαρόνια
Ρύζι
Ντοματάκια σε κονσέρβα
Όσπρια
Λαχανικά καταψυγμένα
Πατάτες προτιγανισμένες
Βούτυρο ή Μαργαρίνη
Κρέας
Ψάρι καταψυγμένο
Γιαούρτια παιδικά
Αρτσκευάσματα
Σαπούνια
Σαμπουάν
Απορρυπαντικά

Επικοινωνήστε μαζί μας αν μπορείτε να βοηθήσετε ή αν ξέρετε κάποια επιχείρηση στην περιοχή που μπορεί να το κάνει ή επικοινωνήστε απευθείας με την εκκλησία Ταύρου 8 Ταύρος,  

Τηλ. : 2104836377

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 28 Οκτωβρίου σε Μοσχάτο και Ταύρο

Πατήστε επάνω στο πρόγραμμα για να το δείτε σε πραγματικό μέγεθος