Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Απόφαση-σοκ της Πειθαρχικής, υποβιβάζεται ο Αγιαξ Ταύρου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συμβαίνει στον 8ο όμιλο, μετά από απόφαση που εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, η ένσταση που είχε κάνει η διοίκηση του Χαϊδαρίου κατά του Αγιαξ Ταύρου για αντικανονική συμμετοχή του Ελτον Χαλίλι στη μεταξύ τους αναμέτρηση, γίνεται δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι το Χαϊδάρι παίρνει τη νίκη στα χαρτιά με σκορ 3-0!

Οπως γίνεται αντιληπτό, τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα αλλάζουν, αφού από τον Αγιαξ Ταύρου αφαιρούνται τρεις βαθμοί, οι οποίοι προστίθενται στο Χαϊδάρι.

Ετσι, στη γραμμή του υποβιβασμού δημιουργείται μία τριπλή ισοβαθμία μεταξύ του Ηλυσιακού, του Χαϊδαρίου και του Αθηναϊκού, στην οποία υπερτερεί ο ιστορικός σύλλογος του Ζωγράφου (στην ειδική βαθμολογία έχει επτά βαθμούς, έναντι έξι του Χαϊδαρίου και των τεσσάρων του Αθηναϊκού)!

 Με τα νέα δεδομένα ο Ηλυσιακός παραμένει στη  Εθνική και αντι αυτού υποβιβάζεται ο Αγιαξ Ταύρου!

Ασφαλώς, αναμένεται με ενδιαφέρον η ενέργεια των διοικούντων τον Αγιαξ, οι οποίοι είναι προφανές ότι δεν θα αφήσουν την υπόθεση να περάσει έτσι.  Διαβάστε την απόφαση εδώ 

periferiako

18 σχόλια:

  1. οι αληταράδες καταφέρανε να ρίξουν τον Άγιαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΟΥΟΥΟΥ γαμω την ΕΠΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ντρέπονται καθόλου. Τι μπορεί να κάνει ο Άγιαξ; Είναι εφέσιμη η απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Η ΚΕΦΑΛΑΙΟ.......ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι γνωστές ζαβολιες του ελληνικου ποδοσφαιρου.Ετσι δεν ερριξαν & τον Φωστηρα με τον νομο του μπεννυ;Καλα τα ειπε ο Δωνης.κρατος πεζοδρομιου & οχι μπουρδελλου γιατι το μπουρδελο εχει οργανωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΗ η ΜΙΚΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΕΣ..ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΤΑΤΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ.........ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΔΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν δώσαμε κανένα παιχνίδι. Απλά ειμασταν αδιάφοροι. τι να κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ "ΣΤΗΜΕΝΟ" ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο "ΦΟΝΕΑΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!!! ΦΩΣΤΗΡΑΡΑ ΟΛΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑ ΔΝ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ??ΧΑΧΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΞΕΡΕΤΕ.......ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ..ΟΛΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ...ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ Ο ΦΩΝΕΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΕ ΡΕ ΦΟΝΕΑ ΤΩΡΑ. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΗ ΚΑΙΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΗΛΥΣΙΑΚΕ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ. ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Α ΑΘΗΝΩΝ!!!!ΟΥΤΕ ΚΑΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΟΝΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com