Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νίκη Φωστήρα, λευκή ισοπαλία για Άγιαξ Ταύρου, ήττα για Μοσχάτο.

Στο μηδέν έμειναν τέσσερις αναμετρήσεις του 8ου ομίλου, ενώ πρώτος παρέμεινε ο Άγιαξ Ταύρου παρά τη «λευκή» ισοπαλία με τα Μελίσσια.

Δύσκολο τρίποντο πήρε ο Φωστήρας με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία, επί της οποίας επικράτησε με  3-2 στην έδρα της, ενώ το Περιστέρι άφησε δύο βαθμούς στη Σάμο, όπου έφερε ισοπαλία 2-2 με το Καρλόβασι.

Η «λευκή» ισοπαλία φαίνεται να είχε την τιμητική της στον 8ο όμιλο, αφού στο μηδέν έμειναν Ηλιούπολη και Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή και Ρόδος, Κως και Ελπιδοδοφόρος και Άγιαξ Ταύρου με τα Μελίσσια, με την ομάδα του Ταύρου ωστόσο, να παραμένει στην κορυφή παρά την απώλεια των δύο σημαντικών βαθμών.Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του 8ου ομίλου.

Τέλος, ήττα για το Μοσχάτο με 2-0 από την ομάδα του Σαρωνικού στην Αίγινα. Το Μοσχάτο που απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και με την ψυχολογία του πεσμένη θα πολεμήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Η Χαραυγή έφερε ισοπαλία 0-0, ενώ ο Αετός Κορυδαλλού σάρωσε με σκορ 5-0. Δείτε την Βαθμολογία του 1ου ομίλου ΕΠΣΠ
onsports

Ξεκινάνε στο Μοσχάτο οι εγγραφές για το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού

Ξεκινάνε οι εγγραφές στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Το παιχνίδι που έχει κλέψει τις καρδιές εδώ και χρόνια των Μοσχατιωτών έρχεται ξανά να γεμίσει ευχάριστα τις ώρες σας την περίοδο του Καρναβαλιού. 
Λίγα λόγια για το Κυνήγι:
Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού είναι ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνεται κάθε χρόνο, τα τελευταία 21 έτη, στο πλαίσιο του καρναβαλιού του Δήμου Μοσχάτου. Το Κυνήγι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του καρναβαλιού και είναι ένα παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στην πόλη του Μοσχάτου κατά την διάρκεια των 2 εβδομάδων που διαρκούν οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Το παιχνίδι αυτό διοργανώνει μία 5μελής επιτροπή από νέους και νέες της πόλης υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου. Εκατοντάδες άτομα ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε διάφορες δοκιμασίες και εκδηλώσεις, με εφόδια το κέφι και την τρέλα και μοναδικό στόχο την διασκέδαση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δοκιμασίες όπως είναι η επίλυση γρίφων, τα extreme games, οι ραδιοφωνικές ερωτήσεις, διαγωνισμός τραγουδιού, πάζλ, παιχνίδια αισθήσεων, πολλά parties και φυσικά...την μεγάλη παρέλαση (Εαν και εφόσον γίνει φέτος!)


Η σελίδα του Χαμένου Θησαυρου:
(http://xamenos-thisavros.blogspot.com/)
Η σελίδα στο facebookhttp://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=12026931290
Από την Δευτέρα 23/01/12 και κάθε μέρα από τις 19:00 μέχρι τις 22:00 Αγίου Κωνσταντίνου 7 στο Μοσχάτο θα ξεκινήσουν οι εγγραφές αλλά και η ενημέρωση. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2104834210

Κόπη της πίτας για το σωματείο η Αγάπη Υπάρχει με συμμετοχή της Σοφίας Βόσσου

Το φιλανθρωπικό Σωματείο του Μοσχάτου, "Η Αγάπη Υπάρχει" διοργανώνει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης του πίτας, σήμερα Κυριακή, 22 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου - Ταύρου (Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα, τραγούδι και έκθεση ζωγραφικής και κοσμήματος, μεταξύ άλλων. Θα συμμετέχει και η Σοφία Βόσσου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα :