Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή του προπονητή της Αναγέννησης μοσχάτου Μιχάλη Πανούση

Επιστολή του προπονητή της Αναγέννησης μοσχάτου Μιχάλη Πανούση

1 Αξίζει να ανέχομαι 20-30 ψευτοπαλληκαράδες να την πέφτουν αντρίκεια σε ένα δύο άτομα (αγώνας με Ελλάδα Ποντίων), να βαπτίζονται γυναικόπαιδα και να μην τρέχει τίποτα

2 Αξίζει να ανέχομαι τον κάθε Παπανδρόπουλο με (Μαύρο Αετό), Περδικούρη με (Χαραυγή), συν τους βοηθούς αυτών, να στερούν ετσιθελικά τη νίκη από την ομάδα μου

3 Αξίζει να ανέχομαι τον κάθε Κορδολαίμη, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, αλλά και χιλίων κόμπλεξ, να παίζει με τον ιδρώτα και τα νεύρα των παιχτών μου και να γελάει ειρωνικά από πάνω

4 Αξίζει να ανέχομαι αξίζει να ανέχομαι τον εν λόγο κύριο να σπιλώνει την υπόληψη μου γράφοντας στο φ.α. ψευδώς ότι τον έβρισα ενώ είχα μπροστά να τον προστατέψω

5 Αξίζει να ανέχομαι την προκλητική άγνοια κανονισμών της επόπτριας Γαλάνη και τις βρισιές της σε παίκτες της ομάδας που ήταν στην εξέδρα

6 Αξίζει να πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, όταν βλέπω υπεύθυνους της ΕΠΣΠ στην εξέδρα αλλά τελικά να μην διορθώνετε τίποτα

7 και τέλος Αξίζει να ρισκάρω να πάω φυλακή όντας οικογενειάρχης αν κάποια στιγμή δεν αντέξω και βγω εκτός εαυτού? Η απάντηση είναι αρνητική και για αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω και να μην ακολουθήσω πλέων αυτή την παράλογη λογική.

Ζητώ συγνώμη από τους παίκτες μου (ουδείς κε των οποίων αμείβεται έστω και με ένα ευρώ)που προπονητικά δεν μπορώ να τους βοηθήσω στο 11 εναντίων 14.

Ευχαριστώ τον φίλο Παναγιώτη Ορφανό για την 24ετη συνεργασία μας.

Σήμερα αναμένονται τα αίτια θανάτου του αστέγου στον Ταύρο

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα αίτια θανάτου από την ιατροδικαστική εξέταση.

Τις επόμενες ημέρες από τις εξετάσεις DNA θα ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του. Δεν αποκλείεται ο άνθρωπος αυτός να αντιμετώπιζε σοβαρό παθολογικό πρόβλημα, συνέπεια του οποίου έπεσε ημιθανής στον κάδο.

Ο Ελληνας κλοσάρ, περίπου 50 ετών, δεν ήταν άγνωστος στην περιοχή. Κάτοικοι και εργαζόμενοι τον ήξεραν. Τον έβλεπαν να ζει στο δρόμο. «Ζούσε στο δρόμο τα τελευταία 5 με 6 χρόνια. Συνήθιζε να κοιμάται στη διασταύρωση της οδού Πόντου με την Πέτρου Ράλλη», σχεδόν πέντε παράλληλους δρόμους από το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο, λένε στην «Ε».

Κανείς δεν γνωρίζει την ιστορία του. Αν έχει οικογένεια, τι του συνέβη, πώς βρέθηκε στο δρόμο. «Του δίναμε φαγητό και εμείς και οι εργαζόμενοι στο δήμο. Αλλα εκείνος δεν το έπαιρνε. Ντρεπόταν! Εψαχνε στα σκουπίδια... άλλοτε για να βρει φαγητό, άλλοτε για κούτες για να τις βάλει πάνω του και να σκεπαστεί», περιγράφουν. Οπως λένε, δεχόταν με ευχαρίστηση τα τσιγάρα που του έδιναν και λίγα χρήματα για να αγοράσει κρασί.

Ο άτυχος άνδρας -λένε- δεν συνήθιζε να κοιμάται στους κάδους απορριμμάτων. Παρ' ότι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε μέσα στον κάδο των σκουπιδιών, οι άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον βοηθούσαν εκτιμούν πως ή ήταν μεθυσμένος και στην προσπάθειά του να βρει φαγητό ή κάποια κούτα για να ξεγελάσει τον εαυτό του από το κρύο έπεσε μέσα στον κάδο, ή χτύπησε το κεφάλι του και λιποθύμησε.

H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Προφανώς κοιμόταν», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας. Ισως γι' αυτό να μην άκουσε το απορριμματοφόρο που είχε πλησιάσει για την αποκομιδή στη διασταύρωση των οδών Παναγίτσας Πλατάνας και Ειρήνης, στον Ταύρο.

Eικαστική έκθεση στον Ταύρο, με έμπνευση το ποδήλατο

Bicycle Film Festival Presents: Spoked!

Το Bicycle Film Festival παρουσιάζει το SPOKED! μια εικαστική έκθεση με έμπνευση το ποδήλατο από τις 11 έως τις 25 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ζωγράφοι, χαράκτες, φωτογράφοι, illustrators, performers, νεαροί φίλοι του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και κοινωνικές ομάδες, χρησιμοποιούν τα αγαπημένα τους μέσα για να μιλήrd”σουν για το αγαπημένο τους μέσο.

Το Βicycle Film Festival είναι ένα διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ με κεντρικό θέμα το ποδήλατο. Ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη πριν από 10 χρόνια θέλοντας να γιορτάσει την αναδυόμενη ποδηλατική κουλτούρα μέσα από την μουσική, την μόδα, τον κινηματογράφο και την τέχνη.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην πρώτη του επίσκεψη επί ελληνικού εδάφους το Bicycle Film Festival έχει την χαρά να φιλοξενεί μια εικαστική έκθεση με θέμα και έμπνευση το ποδήλατο. Η έκθεση SPOKED! διαπραγματεύεται την επιστροφή του ποδηλάτου στην καθημερινότητα, την επίδρασή της στην αισθητική και την αποτύπωσή της στο πεδίο των τεχνών.


Έναρξη Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 21.30

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος τηλ. 210 3418550
Διάρκεια: 11 – 25 Νοεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 18.00 – 22.00

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 2/11/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει Μόνο στο Μοσχάτο
8π.μ.-8μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 44 (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ).