Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 11/10/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Εφημερία Σήμερα έχει Μόνο στο Μοσχάτο

8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-11μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΠΛΑΤΩΝΟΣ 77

Νίκή για Μοσχάτο και Ήττα για Αίολο Ταύρου στη Β' γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Αποτελέσματα

Α΄όμιλος
ΠΟΚ Εσπερος-ΑΠΣ Αρης Αμφιάλης 3-2, ΓΣ Αγ.Αναργύρων-ΑΟΠ Μοσχάτου 0-3,ΑΟΝΣ Μίλων-ΓΣ Περάματος Ερμής 3-0, ΓΣ Ειρήνη-ΑΣ Ηλιούπολης 0-3.

Β΄όμιλος
ΑΟ Ατταλος-Μανδραϊκός ΑΟ 3-0, ΑΕ Αίολος Ταύρος-Πειραϊκός Σύνδεσμος 0-3, ΑΕΓ Αιξωνή-ΑΕ Ευριπίδης 1-3......



Βαθμολογία:

Α' όμιλος
1.ΑΟΝΣ Μίλων 3(3-0), 2.ΑΣ Ηλιούπολης 3(3-0), 3.ΑΟΠ Μοσχάτου 3(3-0), 4.ΠΟΚ Εσπερος 2(3-2), 5.ΑΠΣ Αρης Αμφιάλης 1(2-3), 6.ΓΣ Αγ.Αναργύρων 0(0-3), 7.ΓΣ Ειρήνη 0(0-3), 8.ΓΣ Περάματος Ερμής0(0-3)

Β΄όμιλος
1.ΑΟ Ατταλος 3(3-0),2.Πειραϊκός Σύνδεσμος 3(3-0), 3.ΑΕ Ευριπίδης 3(3-1), 4.ΑΕΓ Αιξωνή 0(1-3), 5.ΑΟ Τελαμών 0(0-0), 6.ΑΕ Αιολος Ταύρος 0(0-3), 7.Μανδραϊκός ΑΟ 0(0-0)

Το τραγούδι της ημέρας

Ατρόμητος Πειραιά - Μοσχάτο 3-2

Την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον ΑΟ Μοσχάτου.Στο 29' προηγήθηκε η ομάδα του Μοσχάτου με τον Νταφλά όμως 3 λεπτά αργότερα ο Κολοφώτης έφερε την αναμέτρηση στα ίσα.Σαν να μην έφτανε αυτό στο 37' η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με 2-1 και έδειξε ότι μπορεί να πάρει εύκολα τον αγώνα.Αυτό μέχρι το 76' γιατί ο πρώτος σκόρερ του Μοσχάτου Ηλιόπουλος έφερε και πάλι τον αγώνα στα ίσα.Την τελευταία λέξη την είχε όμως ο Ατρόμητος και στο 81' διαμόρφωσε το τελικό Ατρόμητος Πειραιά - Μοσχάτο 3-2 

Το αστείο της ημέρας

H «Γέννηση ενός Έθνους» στο 1ο Φεστιβάλ Βουβού Κινηματογράφου

Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Βουβού Κινηματογράφου, που οργανώνει το «Ίδρυμα Κακογιάννη», προβάλλεται το αριστούργημα του Ντέηβιντ Γκρίφιθ «Γέννηση ενός Έθνους» (1915). Μια ταινία για τον Αμερικάνικο Εμφύλιο και τις παρενέργειες της Ανοικοδόμησης, που υπήρξε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του βουβού κινηματογράφου και εκείνη που μετέτρεψε για πάντα τον κινηματογράφο σε μεγάλη Τέχνη.


 
 
 
 
Διεύθυνση: «Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη», Πειραιώς 206, Ταύρος.

Ώρα προβολής: Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 21:00. Είσοδος ελεύθερη με μηδενικά εισιτήρια που διατίθενται πριν την προβολή

Σεμινάρια διοργανώνει το Θεατρικό Εργαστήρι Ταύρου ''Εν δράσει''

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ταύρου "Εν δράσει" διοργανώνει σεμινάριo θεάτρου.
(πληροφορίες: 6932749473, www.en-drasei.gr)

Δημοτικό Θέατρο Ταύρου

(2ος όροφος Δημαρχείου Ταύρου, Πειραιώς 233 και Επταλόφου)


Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου στις 7:30 μ.μ. -
17 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ.

Δείτε τις προσφορές μας σήμερα Δευτέρα 11/10/2010, από επιχειρηματίες του Μοσχάτου Ταύρου

Δείτε τις προσφορές μας σήμερα Δευτέρα 11/10/2010, από επιχειρηματίες του Μοσχάτου Ταύρου


AURELIA  Προσφορά από Galerie ρούχων και κοσμημάτων για τους Αναγνώστες του
Μοσχάτο Ταύρος Life ( Πατήστε εδώ )

ECONOMY CLEAN Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life Από εταιρία καθαρισμού στο Μοσχάτο( Πατήστε εδώ )





ΟΙΝΟΘΟΗ Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας μέσω οικονομικής Κρίσης από Μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο ( Πατήστε εδώ )

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤαφΤαφ Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας μέσω οικονομικής Κρίσης από Παιδότοπο στον Ταύρο ( Πατήστε εδώ )

«Κόλλησαν» στο μηδέν Νίκη Ρέντη και Θύελλα Μοσχάτου

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο Δημοτικό Στάδιο Ρέντη με πολλές ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ, η ομάδα του Ρέντη ξεκίνησε δυνατά έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους όμως να επικρατούν κατά κράτος στο δεύτερο χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11΄ λεπτό έχασαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα μετά από ωραίο ένα δύο των Ξυλογιάννη και Κατσίκη σέντρα του τελευταίου από αριστερά και εξεπαφής προβολή του Βεντουράκη που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Η ομάδα του Ρέντη συνέχισε να πιέζει και στο 21 μετά από εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη ασταθή απόκρουση των αμυνόμενων ο Χουτζιούμης έπιασε ωραίο ευθύβολο σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 36΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με στημένο του Νεοφώτιστου που πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.

Τέλος στο 42΄ ο Δήμος από αριστερά βρήκε κάθετα τον Βεντουράκη που πλάσαρε τον τερματοφύλακα αλλά ο Ηρσιώτης με προβολή πρόλαβε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μοσχάτου ανέλαβε εξολοκλήρου έλεγχο του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα δύο φάσεις με πρωταγωνιστή τον Νεοφώτιστο λίγο πριν την λήξη του αγώνα που με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο αστόχησε μία με το κεφάλι που έστειλε την μπάλα άουτ και μία με πλάσε που έστειλε την μπάλα στην ρίζα του δοκαριού. Στο 88’ ο Ομεράι πέτυχε τέρμα που ακυρώθηκε όμως από τον διαιτητή Ευδαίμονα για επιθετικό φάουλ. Η Θύελλα Μοσχάτου με την πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο άξιζε κάτι καλύτερο.

Ο προπονητής της Θύελλας κος Μαρτάκος μας είπε: «Νιώθουμε ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ενώ έχω ένσταση για το γκολ που ακυρώθηκε στο τέλος. Η ομάδα μας έχει προοπτική και μέλλον. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να μπορέσουμε τις ευκαιρίες που χάσαμε σήμερα να τις κάνουμε γκολ.

Από τους γηπεδούχους μας μίλησε ο αμυντικός Άκης Χατζηγεωργίου που βρήκε το παιχνίδι μοιρασμένο συγκεκριμένα μας είπε: «Οι δύο ομάδες παίξανε ανοιχτό ποδόσφαιρο δεν κλείστηκαν και οι δύο είχαμε από ένα ημίχρονο εμείς χάσαμε δύο ευκαιρίες στο πρώτο και τα παιδιά τρείς στο δεύτερο.»

Νίκη Ρέντη – Θύελλα Μοσχάτου 0-0

ΝΙΚΗ Ρ.: Καπίρης, Μάλαμας( 62’ Φράγκος) , Χατζηγεωργίου, Μακρής, Χουτζιούμης , Κατσίκης Βεντουράκης, Δασκαλάκης( 57’ Κυριάκης), Μητακίδης Ξυλογιάνης, Δήμο.

ΘΥΕΛΛΑ : Καραφιλιάς, Δούμας(77’ Ισχανίδης) , βαγενάς, Ηρειώτης , Ναυπλιώτης, Αντόνοβ, Βερεσόγλου, Ασιέγκμπου ( 46’ Μπέλης), Νεοφώτιστος,, Ομεράι , Νικολόπουλος ( 67’ Αηδονόπουλος)

Πηγή: sportactive