Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σήμερα Σάββατο 2/7 οι Τελεία και Παύλα live στο Jollity στο Μοσχάτο

Οι Τελεία και Παύλα βρίσκονται σε μια κοινή πορεία από το 1994. Η αρχική σύσταση του συγκροτήματος ήταν η εξής:

Κώστας Καλογήρου - φωνητικά, Βασίλης Λουράκης - κιθάρα, Βασίλης Γραβάνης - πλήκτρα, Ηλίας Λειβαδάρας - μπάσο και Βασίλης Χατζηλουίζος - τύμπανα.

Σύντομα στα φωνητικά προστέθηκε και η Βαρβάρα Στάμου (1995). Με ρεπερτόριο κυρίως ξένη ροκ μουσική κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει και δικά τους τραγούδια αν και κυρίως ασχολούνται με διασκευές.

Από το 1997 παίζει μαζί τους τύμπανα ο Δημήτρης Σκοπελίτης και από το 2009 μπάσο ο Νίκος Κούτρας, και στα φωνητικά μαζί με τον Κώστα και τη Βαρβάρα είναι και η Φαίη Καραστεργίου.

Σάββατο 02/07/11 στις 10:30 μ.μ στο Jollity
Αργοστολίου 94 Μοσχάτο

Αίολος Ταύρος 2006: Πρόσθεσε εξηντάρη

Ύστερα από την απόκτηση του 19χρονου, Τολημένου και τον 18χρονου Πέτση από τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του Αίολου Ταύρου 2006, έχουν προχωρήσει στην ένταξη ενός ακόμα μπασκετμπολίστα στο έμψυχο δυναμικό τους, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον 30χρονο, Παναγιώτη Εξηντάρη, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις του φόργουορντ και του σέντερ και πρόκειται να ενισχύσει το τμήμα του Θοδωρή Ορφανίδη στο νέο Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ! Ο εν λόγω αθλητής έχει θητεύσει σε Αθηναϊκό, Αρκαδικό, Πρωτέα Βούλας και Τράχωνες και οι ιθύνοντες του Αίολου Ταύρου 2006 έχουν ποντάρει αρκετά στις δυνατότητες του για την επίτευξη των στόχων της ομάδας στον επόμενο… μαραθώνιο.

Στην σκιά της ολοκλήρωσης των τριών μεταγραφικών αποκτημάτων, ο α’ Αντιπρόεδρος του Αίολου Ταύρου 2006 και υπεύθυνος των ομάδων μπάσκετ του συγκεκριμένου συλλόγου, Μιχάλης Κακομανώλης, ανέφερε, πριν 2 ημέρες, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ»!

«Οι Τολημένος και Πέτσης διακρίνονται για τον άριστο χαρακτήρα τους, ενώ έχουν τις προοπτικές να εξελιχθούν ως μπασκετμπολίστες στο μέλλον.

 Θέλουμε να βασιστούμε πάνω σε νεαρούς και ταλαντούχους μπασκετμπολίστες, οι οποίοι αποτελούν το αύριο του Αίολου Ταύρου 2006.

 Επίσης, η εμπειρία του 30χρονου, Παναγιώτη Εξηντάρη, θα βοηθήσει τόσο την ομάδα, όσο και τους νεαρούς αθλητές μας.

 Ο σχεδιασμός του ανδρικού τμήματος έχει, σχεδόν, ολοκληρωθεί, ενώ πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ θα είναι η παραμονή της στη Β’ Κατηγορία.

 Αν συμβεί αυτό σύντομα, τότε θα διεκδικήσει την κατάκτηση μιας καλής θέσης, στηριζόμενη, πάντα, στη νέα γενιά παικτών της!», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Κακομανώλη, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ»!

O τελικός του 6ου τουρνουά Φοιτητών και Σπουδαστών την Δευτέρα στο Μοσχάτο

Στον τελικό του 6ου τουρνουά μπάσκετ Φοιτητών και Σπουδαστών που διεξάγεται στο Μοσχάτο, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 19:30 στο Κλειστό του Μοσχάτου (Μιαούλη 60),  θα συμμετέχουν πολλοί παίχτες της Α1 (Παππάς, Χαριτόπουλος, Σαρικόπουλος, Μάντζαρης Α, Μάντζαρης Β,Αθηναίου, Ιωάννου, Παραγιός, Αθανασούλας, Γιάνκοβιτς, Σκορδίλης, Παπαντωνίου,Μαρίνος κ.ά…) με θέαμα  ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί τριπόντων, καρφωμάτων, All Star Game, μασκότ, μαζορέτες, απονομές, κτλ.

Η γιορτή είναι αφιερωμένη στο Φιλανθρωπικό σωματείο Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ
Υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης

ΔΕΥΤΕΡΑ 04/07/11 και ώρα 7:30 μ.μ
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ( Μιαούλη 60)


Δείτε την αφίσα