Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Εκπληκτική διοργάνωση του πινγκ πονγκ Ταύρου απών ο συνδιοργανωτής...

Το ετήσιο τουρνουά, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου και το διοργάνωσε στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αυτό το Σαββατοκύριακο, σημείωσε και φέτος οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Το πρόβλημα είναι ότι σε καμία από τις 2ημέρες δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος για να δικαιολογήσει τουλάχιστον την συνδιοργάνωση του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.

Δεν θα μιλήσουμε για τους Μοσχατιώτες της Δημοτικής Αρχής που δεν γνωρίζουν καν το άθλημα. Θεωρούμε απαράδεκτο όμως οι Ταυριώτες της Δημοτικής Αρχής που γνωρίζουν το τι εστί Πινγκ Πονγκ Ταύρου( Πρωταθλητές - Κυπελλούχοι Ελλάδας ) να το απαξιώνουν με αυτό τον τρόπο.

Στους δύο προπονητές από τον Ταύρο Αλέξη Αρσενιάδη και  Άρη Τσακίρογλου( Φωτο1) οφείλεται ένα τεράστιο μέρος αυτής της διοργάνωσης και θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την τόσο καλή δουλειά τους. Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι η εκδήλωση συγκέντρωσε 178 αθλητές - αθλήτριες από τέσσερις κατηγορίες ενώ προσέλκυσε και σωματεία της περιφέρειας.

Στους παίδες πρώτευσε ο Νίκος Αντωνιάδης, στις κορασίδες η Νίκη Μπρισκόλα και πρέπει να σημειωθεί ότι κανένας από τους σημερινούς πρωταθλητές Ελλάδας στο απλό των συγκεκριμένων ηλικιών (Αγγελάκης και Παρίδη αντίστοιχα) δεν μπόρεσε να φτάσει στο χρυσό μετάλλιο.

Στον τελικό των κορασίδων αναμετρήθηκαν οι 14άχρονες και συμπαίκτριες φέτος στον Α.Ο. Πεύκης Νίκη Μπρισκόλα και Θάλεια Κορδούτη. Ύστερα από αμφίρροπη αναμέτρηση η Μπρισκόλα επικράτησε με 3-1 σετ και κατέκτησε την πρωτιά.

Στους παμπαίδες οι συμμετοχές ήταν 65 και στις παγκορασίδες 44. Τις απονομές της πρώτης ημέρας έκαναν η σύζυγος του εκλιπόντα Ιωάννα Τερζάκη, η κόρη του Σταυρούλα και οι αδερφές του Βιολέτα και Φιφή. Στους παμπαίδες και τις παγκορασίδες την απονομή των επάθλων έκανε εχθές ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης.

* Χορηγός του πρωταθλήματος ήταν η PIZZA FUN, η οποία μοίρασε πίτσες στο διήμερο των αγώνων.

Δείτε Φωτογραφίες 



Δείτε τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου την Τρίτη 22/11

Καλείσθε στην να παρακολουθήσετε την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 22 Νοεμβρίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30 με τα εξής θέματα:

πατήστε επάνω στα θέματα για να τα δείτε σε πραγματικό μέγεθος

Ληστεία με καλάσνικοφ στον Ταύρο

Οι ληστείες με ομηρία έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αυτή τη φορά δυο ληστές με “καλάσνικοφ” εισέβαλαν σε εταιρεία πετρελαιοειδών στον Ταύρο

Ώρα 10 το βράδυ. Στην εταιρεία στην οδό Ομήρου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης παρέα με ένα φιλικό του ζευγάρι.

Ξαφνικά μέσα στη νύχτα εμφανίστηκαν οι δυο ληστές που μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας με τα καλάσνικοφ προτεταμένα.

Ακινητοποίησαν και τους τρεις και για να... πείσουν τον άτυχο ιδιοκτήτη να τους παραδώσει τα χρήματα άρχισαν να τον χτυπούν με τα όπλα στο κεφάλι και το σώμα.

Όταν πείσθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο κόλησαν το αυτόματο στο κεφάλι του και τον υποχρέωσαν να τηλεφωνήσει στο λογιστή της εταιρείας να πάει στα γραφεία.

Όταν έφτασε και ο λογιστής ήρθε αντιμέτωπος με τις δυο κάννες των καλάσνικοφ. Οι αδίστακτοι ληστές τον υποχρέωσαν να πάει στο χρηματοκιβώτιο και να το ανοίξει.

Οι δράστες άρπαξαν περίπου 250.000 ευρώ και έφυγαν με... χλιδή. Οι τέσσερις άτυχοι άνθρωποι που είχαν μείνει όμηροι στα χέρια τους για ώρα τους είδαν να φεύγουμε με υπερπολυτελές αμάξι.

Συγκράτησαν τον αριθμό στην πινακίδα όμως και αυτό αποδείχθηκε κλεμμένο.

Δεν έχουν περάσει παρά δύο μήνες από την απίστευτη ληστεία στη Βούλα όπου οι δράστες υποχρέωσαν έναν επιχειρηματία να περιφέρεται από ΑΤΜ σε ΑΤΜ και να κάνει αναλήψεις καθώς απειλούσαν να σκοτώσουν τη σύζυγό του.

newsit