Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Το συγκρότημα από τον Ταύρο MINIMALS την Τετάρτη 15/6 στο Ψυρρή

Το συγκρότημα από τον Ταύρο ''MINIMALS'' μας καλεί την Τετάρτη 15/06/11 στις 7:00 μ.μ στο Ghost House στο Ψυρρή για ένα Ελληνικό αλλά και Έντεχνο Live.

Θα παίξουν επίσης: Dimitris Mylis, Plus and Minus, Angry Smith και οι Funkacoustics. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη ...

Είσοδος  : 6  €
Λεπενιώτη 26,Ψυρρή

Δείτε ένα βίντεο από τους MINIMALS

Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου την Πέμπτη 16/6

Καλείσθε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα ΔημοτικούΣυμβουλίου (Κοραή 51) στις 16 Ιουνίου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 με τα εξής θέματα:

πατήστε επάνω στα θέματα για να τα δείτε σε πραγματικό μέγεθος

Φιλικό στο κλειστό του Μοσχάτου πραγματοποιήσε η Α.Ε.Πυροσβεστών Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες στο κλειστό γήπεδο Μοσχάτου, φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της ΑΕΠΕ και της IDCS, μικτής ομάδας παικτών διαφημιστικών εταιρειών, στα πλαίσια επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και εύρεσης χορηγών που θα στηρίξουν το μεγαλύτερο για φέτος και αναμφισβήτητα το σπουδαιότερο και μεγαλύτερο γεγονός συμμετοχής ομαδικού αθλήματος της ένωσής μας, από την ίδρυσή της.

Τη συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ στους Παγκόσμιους αγώνες της Ν. Υόρκης τον επόμενο Αύγουστο!

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει, η ομάδα έχει καταρτιστεί με παίκτες τόσο από την Αθήνα όσο και από την επαρχία και με προπονητή και καθοδηγητή της όλης αυτής μεγάλης προσπάθειας και υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ, Τριπολιτσιώτη Άγγελο, προετοιμάζεται για τους σπουδαίους αυτούς αγώνες ενώ παράλληλα τελειώνει σιγά σιγά και τις υποχρεώσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, αν και το ζητούμενο δεν ήταν εδώ η νίκη, η ομάδα μας νίκησε με 57-51 παίζοντας αρκετά καλό μπάσκετ κυρίως στο 2ο & 3ο δεκάλεπτο, ενώ στο τέλος χαλάρωσε φυσιολογικά και έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να μειώσουν τη διαφορά ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκαν και όλοι οι παίκτες που απάρτιζαν την ομάδα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα τελείωσαν ως εξής:

Α’: 11-11 Β’: 32-18 Γ’: 50-34 Δ’: 57-51

Η ομάδα μας αγωνίστηκε κάτω από τις οδηγίες του Τσικλείστα Δ. ενώ τους πόντους πέτυχαν οι:
Γυφτοκώστας Δ. 7, Καμζέλας Ι. 8, Πασχάλης Α. 6, Γιαννακόπουλος Π. 11, Τσιτίνης Σ. 6, Κωνσταντινόπουλος Σ. 5, Καταραχιάς Α. 7, Τριπολιτσιώτης Α. 3, Αλάμαρας Π. 2, Σταθόπουλος 2, Κουτρουμπής Α. 2

ΑΕΠΕ

Ευχαριστήρια από την επιτροπή κατοίκων Μοσχάτου - Ταύρου κατά της καύσης καλωδίων

Μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της εκδήλωσης την 7/6/20011 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει:

(1)        Το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κύριο Ευθυμίου που αμέσως αποδέχθηκε την πρότασης μας και με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στήριξε οικονομικά την εκδήλωση. 

(2)        Τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δήμου:

(α) ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ κύριο Άρη Κρεμύδα που    σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν την εκδήλωση μας είπε «πέστε μου τι θέλετε από εμένα και εγώ θα το κάνω»

(β) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ κύριο Κυριαζίδη που ενώ βρισκόταν σε συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ όταν επικοινωνήσαμε μαζί του, δήλωσε μεταξύ αστείου και σοβαρού «αν δεν μας μαζέψουν απόψε, την Τρίτη θα  είμαι κοντά σας»

(γ) ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ κύριο Γρηγόρη Σωπάκη για την άδολη, πολύπλευρη και εποικοδομητική στήριξη που παρείχε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους.

(3)        Τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους πρώην και νυν (κυρίους/κυρίες) Ντερέκα, Δαμηλάκο, Δημητρίου, Καραβία, Καπετανάκη, Χρονόπουλο, Φουστέρη, Χάρμπατζη, Βαλαβάνη, Βιβλιοδέτη, Καραφωτιά, Σεϊτανίδου, Μελίστα, Ταταράκη, Μουμούρη (διαμερισματικός σύμβουλος Αθήνας Ανοιχτή Πόλη), Γρούμπα, Ζαμπία, Γεωργιάδης, Ψύλλα, Καλουμένου για την παρουσία τους.  

(4)        Τους τρεις επιστήμονες:

(α)Τον πιο παλιό και πιστό φίλο των κατοίκων του     Ταύρου τον καθηγητή του Δημόκριτου τον κύριο Κατσαρό. Ο οποίος αναβάλει το βαρύ του πρόγραμμα για να προστρέξει και να ενισχύσει τις εκδηλώσεις μας.

(β) Τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής    του νοσοκομείου Ερίκος Ντυνάν τον κύριο Βαρουχάκη,  ο οποίος προσφέρθηκε να διοργανώσει με το Δήμο δωρεάν σπειρομέτρηση για τα παιδιά της περιοχής.

(γ)Τον κύριο Χωματίδη από την εταιρεία ανακύκλωσης, από την ομάδα του οποίου περιμένουμε και σε συνεργασία με τους άλλους φορείς να εντάξει τους ΡΟΜΑ στη νόμιμη ανακύκλωση.