Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ανοίγουν νέα μαγαζιά στην θέση της Ρούμελης και του Δημοτικού βιβλιοπωλείου στο Μοσχάτο

Τα «Βιβλιογητέματα», το πρώτο δημοτικό βιβλιοπωλείο σε όλη την Ελλάδα που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Μοσχάτο ως βιβλιοπωλείο, αλλά και παράλληλα ως χώρος παρουσίασης συγγραφέων και αφιερωμάτων, ολοκληρώνει πλέον ένα κύκλο λειτουργίας και εισέρχεται σε μία νέα περίοδο.

Το δημοτικό βιβλιοπωλείο από την Χρ. Σμύρνης 111 μεταφέρεται σε χώρο του ιδιόκτητου Πολιτιστικού Κέντρου στο Μοσχάτο από το φθινόπωρο και  θα μπορεί έτσι να εξυπηρετεί τους φίλους του. Το θετικό είναι πως δύο ακόμα μαγαζιά ανοίγουν στο Μοσχάτο αυτή την δύσκολη περίοδο.
Στο σημείο που βρισκόταν το  Δημοτικό Βιβλιοπωλείο "Βιβλιογητέματα" οι πρώτες πληροφορίες λένε για ένα μαγαζί που θα πουλάει μπαχαρικά, αλλαντικά αλλά και τυροκομικά είδη σε οικονομικές τιμές, αφού θα προέρχονται όλα από μικρούς παραγωγούς της χώρας.

Άλλο ένα χαρμόσυνο νέο ήρθε από την άλλη πλευρά. Στην πλατεία Μεταμόρφωσης. Στην θέση της ιστορικής Ρούμελης  Μακρυγιάννη 99 θα ανοίξει πιτσαρία.

Να ευχηθούμε από καρδιάς καλές δουλειές.

Μαθήματα χορού και λύρας από τον σύλλογο Κρητών Μοσχάτου - Ταύρου


Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 19:00 - 21:00 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ (ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 12, ΜΟΣΧΑΤΟ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΛΥΡΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00-21:00
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 - 48.16.193 ΚΑΙ ΣΤΟ: 6944688036

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ