Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Αφιέρωμα στους U2 και εμφάνιση των ONIRAMA Σήμερα στον Ταύρο

To MAD FANATICS by What’s Up, το απόλυτο tribute στη μεγαλύτερη ροκ μπάντα του πλανήτη, έρχεται μόνο για τους... πολύ φανατικούς...

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη συναυλία/αφιέρωμα στους U2, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στις 20.00, στο Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1 Ταύρος) , για να απολαύσετε live τους Μύρωνα Στρατή, Στάθη Δρογώση, Λεωνίδα Μπαλάφα, No Profile, Pale Faces, Lexicon Project, The Fade, σε πρωτότυπες διασκευές των αγαπημένων κομματιών της μεγαλύτερης ροκ μπάντας του πλανήτη, όπως τα ψήφισε το κοινό.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με τους ONIRAMA σε μια special εμφάνιση!

Γιατί στον κόσμο του What’s Up όλα είναι δυνατά.
Με την υποστήριξη των Out of control U2 fan club Hellas.

Είσοδος Ελεύθερη

Η μη ανανέωση της σύμβασης με τη Siemens δημιουργεί προβλήματα στους σηματοδότες και στο Μοσχάτο

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται από χθες αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες, ακόμα και σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας, εξαιτίας των προβλημάτων στη συντήρησή τους, που προκύπτουν από τη μη ανανέωση της σύμβασης με τη Siemens, η οποία έχει λήξει από τον περασμένο Ιούνιο.


Χθες δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς σταμάτησαν να λειτουργούν τα φανάρια στη Μεσογείων έξω από το Γενικό Κρατικό και στο Νομισματοκοπείο, στην Κηφισίας προς το ΚΑΤ, στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Παπαδιαμαντοπούλου, στην Πειραιώς στη γέφυρα του Μοσχάτου και στη συμβολή με την οδό Πύργου στο Μοσχάτο, στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με τη Θηβών, στη συμβολή της Γαλατσίου με την Καραϊσκάκη και στη συμβολή Βασιλίσσης Ολγας και Β. Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο, ενώ σβηστοί σηματοδότες υπάρχουν και σε μικρότερους δρόμους σε άλλες περιοχές

ΠΩΛΗΤΡΙΑ ζητείται από αρτοζαχαροπλαστείο στον Ταύρο

ΠΩΛΗΤΡΙΑ ζητείται από αρτοζαχαροπλαστείο, περιοχή Ταύρος 210/ 34651 21


Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3465121

Τις επιστροφές ποδοσφαιριστών τους περιμένουν οι άνθρωποι του Άγιαξ Ταύρου

Τις επιστροφές ποδοσφαιριστών τους περιμένουν οι άνθρωποι του Άγιαξ Ταύρου με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος. Μακριά απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μένουν ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης και ο Σταύρος Αγγελακόπουλος οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών. Η επιστροφή στους αγώνες για τον Άγιαξ θα γίνει την 21η Νοέμβρη.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Δεύτερο Γύρο ο Σπανάκης.Νίκη με 2 ψήφους διαφορά και ενστάσεις από Κρεμμύδα

Όλα δείχνουν , οτι το πρωτοδικείο δεν θα δείξει κάτι το διαφορετικό. 
Η καταμέτρηση δεν έγινε αλλά ο συνδιασμός Ενωμένοι πολίτες(Βασίλης Σπανάκης) περνάει στον δεύτερο γύρο για 2 σταυρούς(διασταύρωση πρακτικών, μηνυμάτων κτλ.) με αντίπαλο πλέον την Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος(Ανδρέας Ευθυμίου). Περιμένουμε απλά την επισημοποίηση του πρωτοδικείου.

Ο κύριος Κρεμμύδας δεν θα μπορούσε να αφήσει τα πράγματα έτσι και φαίνεται να έχει υποβάλλει ένστάσεις για ακυρότητα ψηφοδελτίων και λαθών που έγιναν στην εκλογική διαδικασία. Αν δικαιωθούν στα δικαστήρια μπορούν να οδηγήσουν και σε επανάληψη του δεύτερου γύρου των εκλογών.Αυτό όμως αν γίνει, θα πάρει τουλάχιστον 3 με 4 μήνες.

Οι αποδείξεις στοιχείων σε τέτοια θέματα είναι πολύ δύσκολη και δεν ξέρω εάν τελικά οι Πολίτες μπροστά( Άρης Κρεμμύδας ) θα τα καταφέρουν.

Το σίγουρο είναι οτι δώσανε μια καθαρή μάχη και μπράβο τους. Δεν θυμάμαι άλλον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο να χτυπάει στα ίσα χρίσμα μεγάλου κόμματος.

Τώρα αρχίζει η μάχη των δύο όμως.

Ανδρέας Ευθυμίου - Βασίλης Σπανάκης

Δύο συνδιασμοί και δύο χρίσματα βγάζουν μαχαίρια την Κυριακή στην μεγάλη αναμέτρηση
του β' γύρου.

Εδώ μπορεί να κριθούν πολλά. Οι συνεργασίες θα είναι το κλείδι που θα ξεκλειδώσει την πόρτα
Του Δημαρχείου Μοσχάτου Ταύρου. 

Καλή επιτυχία και καλό αγώνα!! 

Μια έκθεση με σπάνια νομίσματα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο

Μια έκθεση με σπάνια νομίσματα

Η έκθεση παρουσιάζεται στον «Ελληνικό Κόσμο» από τις 24 Νοεμβρίου Τα σπανιότερα και καλύτερα νομίσματα από τη συλλογή του, που αριθμεί περισσότερα από 13.000 αρχαία κομμάτια, παρουσιάζει από τις 24 Νοεμβρίου και για τρεις μήνες το Ίδρυμα Μείζονος ΕλληνισμούΕλληνικός Κόσμος».

Η έκθεση «Ιστορίες νομισμάτων - Αφηγήσεις πόλεων» αποτελείται από 160 νομίσματα και θα παρουσιάζεται στο «Θέατρον» του Ελληνικού Κόσμου.

Η έκθεση προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα γεωγραφικό ταξίδι από τη Θράκη μέχρι τη Μεσοποταμία, καλύπτοντας ένα χρονικό διάστημα από τον 6ο αιώνα π. Χ. αι. μέχρι τον 3ο αιώνα μ. Χ.

Η έκθεση θα συνοδεύεται από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα νομίσματα αφηγούνται», η οποία απευθύνεται σε μαθητές όλων σχεδόν των βαθμίδων, από την Γ' Δημοτικού μέχρι τη Γ' Λυκείου.

Διαβάστε περισσότερα:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σήμερα 11/11/10 Μοσχάτου Ταύρου

Εφημερία σήμερα έχει μόνο στο Μοσχάτο

8π.μ.-8μ.μ.
ΜΟΣΧΑΤΟ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 10

*εφημερεύοντα φαρμακεία Ρέντη - Καλλιθέα
 
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-11μ.μ.
ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 56 (ΠΛΗΣΙΟΝ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)



8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 205 (ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΟΥΣΑΣ) Τηλ. 210-9561643

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΣΟΛΩΝΟΣ 79 ΚΑΙ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 241 Τηλ. 210-9427055