Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Εκδηλώσεις Σήμερα 31/08/2010 στο Μοσχάτο Ταύρος

Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού 9:00πμ -16:00 μμ
ΕΚΘΕΣΕΙΣ «ΚΙΒΩΤΟΣ» ΠΡΟΒΟΛΕΣ (περισσότερα εδώ)

Πλατεία Παναγίτσας Στον Ταύρο Στις 8:30μμ
Παράσταση Καραγκιόζη '' Ο Καραγκιόζης Ψαράς''  (περισσότερα εδώ)

Σίνε ''Κήπος'' Θερινός Κινηματογράφος Μοσχάτου  11:00 μ.μ
Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ (περισσότερα εδώ)

Σίνε ''Κήπος'' Θερινός Κινηματογράφος Μοσχάτου 9 μμ
''Βρέχει Κεφτέδες'' (περισσότερα εδώ)

Στην Νέα Μασκώτ Θερινός Κινηματογράφος Ταύρου Στις 20.45 και στις 23.00
''The Twilight saga:Eclipse'' (περισσότερα εδώ)

''Βρέχει Κεφτέδες'' Στο Σινέ Κήπος Μοσχάτου

Νεαρός κάτοικος απομακρυσμένου νησιού μπουχτισμένος από τη δίαιτα με σαρδέλες, που αποτελεί τη βασική πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου, και με κρυφό ταλέντο στις αποτυχημένες εφευρέσεις κατασκευάζει μηχανή που μετατρέπει το νερό σε τροφή. Όταν όμως από ένα λάθος το μηχάνημα εκτοξευτεί στα σύννεφα, τότε θα αρχίσει να βρέχει κεφτέδες χάμπουργκερ, παγωτό κι άλλα φαγώσιμα σε όλο και μεγαλύτερες μερίδες. Το φιλμ των Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ μπορεί να απευθύνεται κατά βάση σε παιδιά, όμως το animation του προσφέρει μερικές εντυπωσιακές, στα όρια του σουρεαλισμού εικόνες, το χιούμορ είναι συχνά πετυχημένο και ο τίτλος του αρκεί να φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη.


ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
31/08/2010 - 01/09/2010 Μόνο στις 9 μμ
Πλατεία μεταμορφώσεως
Μακρυγιάννη κ Θερμοπυλών
τηλ: 2104810790

Δείτε το Βίντεο

Ακόμη και με την απειλή του Αυτόφωρου η καθολική απαγόρευση καπνίσματος

Ακόμη και με την απειλή του Αυτόφωρου ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι τους προσεχείς μήνες οι καπνιστές που αρνούνται να συμμορφωθούν με το νέο νόμο της καθολικής απαγόρευσης καπνίσματος, ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου.

Όπως δήλωσε τη Δευτέρα η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο νόμος προβλέπει πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους και σε όλους τους χώρους εργασίας.
Ο πρώτος μήνας θα λειτουργήσει ως περίοδος χάριτος, καθώς θα γίνονται μόνο συστάσεις, οι οποίες όμως θα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, εφόσον μια επιχείρηση ή ένας καπνιστής «υποτροπιάσουν» αργότερα και το φαινόμενο επαναληφθεί.
Τα πρόστιμα στους υπεύθυνους διαχείρισης για την εφαρμογή του νόμου, είτε αυτοί είναι καταστηματάρχες, είτε υπεύθυνοι χώρων εργασίας, όπως οι διευθυντές επιχειρήσεων και εταιρειών ή άλλοι, θα κυμαίνονται από 500 ευρώ έως 10.000 ευρώ.
Έγινε, ωστόσο, ξεκάθαρο ότι μετά την τέταρτη υποτροπή, τα καταστήματα θα «σφραγίζονται» προσωρινά για δέκα ημέρες και μετά την πέμπτη θα γίνεται οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας τους.
Στους καπνιστές θα επιβάλλεται πρόστιμο από 50 έως 500 ευρώ, ενώ όσοι έχουν να αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και καταγγελίες που αφορούν την εφαρμογή του νέου νόμου θα μπορούν να καλούν στο τετραψήφιο νούμερο 1142.
«Πήγαμε στο ήμισυ τα πρόστιμα, γιατί αυτό είναι πιο λογικό, καθώς πιο εύκολα επιβάλλονται και εισπράττονται» τόνισε χαρακτηριστικά η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Οι καπνιστές που θα αρνηθούν να εφαρμόσουν το μέτρο, δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με το Αυτόφωρο, εκτιμούν οι υπεύθυνοι, καθώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο.
Η εφαρμογή των μέτρων θα εποπτεύεται από το Λιμενικό Σώμα, τη δημοτική αστυνομία, την αστυνομία, αλλά και τις κοινωνικές υπηρεσίες των νομαρχιών και των δήμων.

πηγή : in.gr

Ζητείται Γυναίκα ή Άντρας με εμπειρία σε Αναψυκτήριο στον Ταύρο

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ γυναίκα ή άνδρας, με εμπειρία, για καφενείο - αναψυκτήριο, περιοχή Ταύρος , 15.00 - 18.00, 6977/ 60357 4


Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3472315

Δασκάλα και Δάσκαλος χορού ζητούνται για συνεργασία στο Μοσχάτο

ΔΑΣΚΑΛΑ και δάσκαλος latin και ballroom χορών με μεγάλη εμπειρία, ζητούνται για συνεργασία από σχολή χορού στο Μοσχάτο 6932/ 50959 9, 09:00 - 22:00


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6932/ 509599

Στις 4 Σεπτεμβρίου Η κλήρωση των Ομάδων μας Μοσχάτου και Ταύρου στην Δ' Εθνική

Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής (η σέντρα θα δοθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου) και οι ομάδες συνεχίζουν τα φιλικά τους παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Η νέα αγωνιστική περίοδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική για όλους μιας και στην ουσία θα ξεκινήσει η προσπάθεια για την οποία γινόταν λόγος εδώ και αρκετά χρόνια για περιορισμό του αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν. Άλλωστε, σκοπός των ανθρώπων της Επιτροπής είναι τη σεζόν 2011-2012 να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα αποτελούμενο από 10 ομίλους των 14 ομάδων ο καθένας. Με λίγα λόγια δηλαδή θα παραμείνει ο ίδιος αριθμός των ομίλων όμως οι ομάδες που θα τον αποτελούν θα είναι πολύ λιγότερες από τώρα. Υπενθυμίζεται ότι στους περισσότερους από τους ομίλους μέχρι στιγμής αγωνίζονται μέχρι και 17 σύλλογοι.


ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Από 17 ομάδες απαρτίζεται εξάλλου και ο 1ος όμιλος που αφορά την Καβάλα αλλά και γενικότερα την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μέχρι και τις Σέρρες. Γι’ αυτό λοιπόν η γνωστή φράση που ακούγεται συχνά από παράγοντες, προπονητές και παίκτες «θα κάνουμε πρωταθλητισμό για να μην υποβιβαστούμε» θα ισχύσει και με το παραπάνω τη νέα χρονιά. Με τις 17 ομάδες υποβιβάζονται οι 5 τελευταίες, πράγμα που σημαίνει ότι αν πάμε στις 14 τότε θα «πέσουν» και άλλες 3 οπότε ο βαθμός δυσκολίας για όλους μεγαλώνει σημαντικά. Να σημειωθεί ότι μέσα στον Σεπτέμβρη αναμένεται να γνωστοποιηθεί και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο. Πάντως, είναι ευνόητο ότι όσες περισσότερες είναι οι ομάδες σε κάποιον όμιλο, τόσες αντίστοιχα περισσότερες θα υποβιβάζονται από αυτόν.


8ος ΟΜΙΛΟΣ (14 ομάδες): Αγ. Ανάργυροι, Αγ. Ιερόθεος, Αίας Ταύρου, Αιγάλεω, Αιολικός, Αθηναϊκός, Ελπιδοφόρος, Ηλυσιακός, Ήφαιστος, Κεραυνός Γλυφάδας, Νέα Ιωνία, Περιστέρι, Φωστήρας, Χαϊδάρι.

9ος ΌΜΙΛΟΣ (16 ομάδες): Α.Ε. Περάματος, Αήττητος Σπατών, Ατρόμητος Πειραιά, Άρης Αμφιάλης, Άνω Σύρος, Ανταγόρας Κω, Αχαρναϊκός, Κερατσίνι, Κορωπί, Μοσχάτο, Μύκονος, Ολυμπιακός Λαυρίου, Προοδευτική, Σαρωνικός Αιγίνης, Τριγλία Ραφήνας, Ωρωπός.

ΣΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι κληρώσεις των ομίλων της Δ’ Εθνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Για τους ομίλους του Νότου(5, 6, 7, 8 και 9) η κλήρωση θα γίνει στις 4 του μηνός στην Γλυφάδα

πηγή: delta-ethniki.gr

Παράσταση Καραγκιόζη Και Σήμερα Στα Ταύρεια


'' Ο Καραγκιόζης Ψαράς''


Σήμερα Τρίτη 31/08/2010
ώρα 8:30 μμ
Διεύθυνση:Πλατεία Παναγίτσας
περιοχή:Ταύρος
Πληροφορίες: Κερασίδου Αλεξάνδρα
Τηλ: 210-3402212/213

Πετούσε φωτιές ο Φωστήρας στα Σπάτα


Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φωστήρας μέσα στα Σπάτα συντρίβοντας τον Τοπικό Αήττητο με 4-0. Η επόμενη αναμέτρηση του Φωστήρα είναι την προσεχή Τετάρτη στις 18:00 με το Κερατσίνι.