Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Για πολλοστή φορά κατατίθεται στη Βουλή ερώτηση για τους Ρομά του Βοτανικού

Για πολλοστή φορά κατατίθεται στη Βουλή απο τους Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ κύριο Πλεύρη και κύριο Γεωργιάδη ερώτηση σχετικά με την παραβατικότητα των Ρομά στο Βοτανικό.

Ερώτηση για το ίδιο θέμα είχε καταθέσει και ο κύριος Κ. Μητσοτάκης ( πατήστε εδώ ) . Σας  παραθέτουμε την ερώτηση των Βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ

πατήστε επάνω στο έγγραφο για να το δείτε σε πραγματικό μέγεθος

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας Α.Α για την ενημέρωση

Σκυλάκι το έχουν καταδικάσει να ζει απομονωμένo στο Μοσχάτο

«Το σκυλάκι που βλέπετε δεν είναι ούτε άρρωστο, ούτε προβληματικό. Όμως αυτή στην οποία “ανήκει”, το έχει καταδικάσει στη μοναξιά αδιαφορώντας για την ύπαρξη του, λες και είναι καρέκλα!

Πρόκειται για ένα πανέμορφο κουτάβι μόλις 6 μηνών που ζει ολομόναχο, επειδή του επέβαλαν να ζήσει έτσι ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ.

Βρίσκεται στην περιοχή του Μοσχάτου, στην γειτονιά μου. Εκεί μια ηλικιωμένη κυρία πριν κανένα δίμηνο τo πήρε και το έκλεισε στο διπλανό εγκαταλελειμμένο σπίτι…

Λέει ότι το ταΐζει, αλλά τελικά το ταΐζω κυρίως εγώ. Είναι μια πανέμορφη και πανέξυπνη σκυλίτσα. Θα την έπαιρνα εγώ, αλλά επειδή έχω και ήδη θηλυκό σκύλο θα μαλώσουν και δεν θα τα καταφέρω.

Πρόκειται μάλλον για συνδυασμό Λυκόσκυλου με Γκριφόν. Είναι πάρα πολύ γλυκιά και τρυφερή... Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να της δώσει ένα ζεστό σπίτι ας επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο: 6955375353».

Ευχαριστώ,
Κορνηλία

Άγνωστοι διέρρηξαν το 3ο Νηπιαγωγείο Ταύρου

Στόχος διαρρηκτών έγινε το 3ο Νηπιαγωγείο Ταύρου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κλειούς & Χρ. Σμύρνης, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (6/7).

Άγνωστοι μπήκαν στο νηπιαγωγείο και κατέστρεψαν με μανία υλικό εξοπλισμό (τετράδια, μπογιές κλπ) αίθουσας διδασκαλίας, ενώ για να καταφέρουν να εισέλθουν σε αυτήν γκρέμισαν τοίχους του νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για νεαρά άτομα, αθίγγανης καταγωγής που μπήκαν στο νηπιαγωγείο με σκοπό να κλέψουν ό,τι βρουν. Το κεντρικό γραφείο των δασκάλων ήταν καλά κλειδωμένο και δεν κατάφεραν να το παραβιάσουν. Υπάρχει, όμως, και το σενάριο οι δράστες να είναι τοξικομανείς.

Τελικά οι διαρρήκτες περισσότερο κατέστρεψαν, παρά πήραν κάτι από το Νηπιαγωγείο. Οι υπεύθυνοι πρόκειται να καταθέσουν μήνυση κατ' αγνώστων, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Μοσχάτο Live!